Ezekkel elleszel egy darabig, amig uj cuccok jönnek forgalomba…
Miért küldözgetik ezeket a buta hírleveleket???Le fogok iratkozniiiiii
Mégcsajosabb színek is léteznek
SZERELMETES LETTEM
Más színek…
Mert, mikor tőlük rendeltél, biztos, hogy feliratkoztál a hirlevelűkre is. Ilyenkor nyomják az akciós termékeket, nyakra-főre…
Szia!Ez egy két értelmű megnyílvánulás nagyon tetszenek neki a modok csak viccesen fogalmazta meg.Amúgy igen azért jön a hírlevél mert felíratkozott.Nem okoskodásból írom csak tudom,hogy nem értetted van egy ukrán barátom ő se érti mindig a kétértelmű dolgokat.Béke és gőz
Ez egy irónikus kérdés volt
IsmerszOlyan gyönyörű termékeket dugdosnak az orrunk(szemünk)alá(elé),hogy néha-néha muszáj elcsábulnunk és vásárolnunk.Azért ide tettem fel ebbe a csopba Olyan szépek…szeretném…mindet…
Nem akartalak ezzel megbántani. De en is van ahol kipipáltam a hirleveles opciot, és küldik ha kell ha nem, mindenféle ajánlatot…
Dehogy bántottál meg
Szerintem vegyél valamit…
ilyen esetben venni kell igen ha még van akcio is akkor meg plánevegyed és várd a futárt,én most is várok vagy 3 csomagot 1 a csehektől 2 meg a sourcemorol fog jönni
Te aztán nem kekeckedsz, mindent felvásárolsz?
ki én á nem sok mindent vettem csak egy mod,pori,tank,palást,az asszonynak jön a pori meg a mod meg a bubis palást nekem csak egy tank jön.Modot meg majd veszek jövőhónapban.Úgyis olyan régen vettem valamitmost jött a colossal egy pár napja a berserkert ki sem bontottam még mert fekete a tank meg sem merem nézni
Kéz csókolom Bejja asszony !
Hát azt tudom javasolni irány a shop és vásárolni mindet megfele, ne gatyázz ilyeneken !
Most jutott a fejembe ! Mások is megkapják ám ezeket a prómókat ! Elkapkodják ezeket a csoda készülékeket, aztán csak majd a képeket nézegetheted ! Ne sokat vacillálj !
reklamációm nem teljesen de sikeres volt felék de csak annyira,hogy kemény 5 dollart kapnék ami levásárolható a cigabuyon de nem hagyom annyiban vicc amúgy írtam nekik küldjenek egy ss tankot is ha már ennyire elnézték.Kevés az az 5 dodo szerintem.
ezt most hozta a futár csak ide ért a csehektől,a 6 éves vapelésem alatt ez a legdrágább tankom,igaz nem egy byka de hátha jó lesz ez kíváncsi leszek majd rá.így én is nyugodt vagyok meg az asszony sem zavart el neki meg porikat vettem.
szép darab majd jövőhónapba veszek egyet én is a csehektől mindenképp
Ez a régi.A gyártótól vettem.
https://www.vaponaute.com/en/vaponaute-hardware/46-la-petite-box-3662572958034.html
akartam én is akkor ezért fogyott el sok helyen