Vásárlásfüggők topikja

Ezekkel elleszel egy darabig, amig uj cuccok jönnek forgalomba…

2 kedvelés

Miért küldözgetik ezeket a buta hírleveleket???:rage:Le fogok iratkozniiiiii

Mégcsajosabb színek is léteznek​:wink:

SZERELMETES LETTEM​:bangbang::heart_eyes:

Más színek…:wink:

8 kedvelés

Mert, mikor tőlük rendeltél, biztos, hogy feliratkoztál a hirlevelűkre is. Ilyenkor nyomják az akciós termékeket, nyakra-főre…

4 kedvelés

Szia!Ez egy két értelmű megnyílvánulás nagyon tetszenek neki a modok csak viccesen fogalmazta meg.Amúgy igen azért jön a hírlevél mert felíratkozott.Nem okoskodásból írom csak tudom,hogy nem értetted van egy ukrán barátom ő se érti mindig a kétértelmű dolgokat.Béke és gőz

7 kedvelés

Ez egy irónikus kérdés volt​:slightly_smiling_face::wink:

Ismersz​:joy:Olyan gyönyörű termékeket dugdosnak az orrunk(szemünk)alá(elé),hogy néha-néha muszáj elcsábulnunk és vásárolnunk.Azért ide tettem fel ebbe a csopba :wink:Olyan szépek…szeretném…mindet… :joy::joy::joy::joy:

3 kedvelés

Nem akartalak ezzel megbántani. De en is van ahol kipipáltam a hirleveles opciot, és küldik ha kell ha nem, mindenféle ajánlatot…

2 kedvelés

Dehogy bántottál meg​:wink::heart:

2 kedvelés

Szerintem vegyél valamit… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

ilyen esetben venni kell igen ha még van akcio is akkor meg pláne​:grin::grinning::wink:vegyed és várd a futárt,én most is várok vagy 3 csomagot 1 a csehektől 2 meg a sourcemorol fog jönni​:sweat_smile::grin:

3 kedvelés

Te aztán nem kekeckedsz, mindent felvásárolsz?

4 kedvelés

ki én á nem sok mindent vettem csak egy mod,pori,tank,palást,az asszonynak jön a pori meg a mod meg a bubis palást nekem csak egy tank jön.:wink::blush:Modot meg majd veszek jövőhónapban.Úgyis olyan régen vettem valamit​:sweat_smile:most jött a colossal egy pár napja a berserkert ki sem bontottam még mert fekete a tank meg sem merem nézni​:sweat_smile:

6 kedvelés

Kéz csókolom Bejja asszony !

Hát azt tudom javasolni irány a shop és vásárolni mindet megfele, ne gatyázz ilyeneken ! :innocent: :wink: :hugs:

7 kedvelés

Most jutott a fejembe ! Mások is megkapják ám ezeket a prómókat ! Elkapkodják ezeket a csoda készülékeket, aztán csak majd a képeket nézegetheted ! Ne sokat vacillálj ! :innocent: :dash: :dash: :hugs:

7 kedvelés

reklamációm nem teljesen de sikeres volt felék de csak annyira,hogy kemény 5 dollart kapnék ami levásárolható a cigabuyon de nem hagyom annyiban vicc amúgy írtam nekik küldjenek egy ss tankot is ha már ennyire elnézték.Kevés az az 5 dodo szerintem.:grin:

3 kedvelés

Meglepődés level 2​:scream:

9 kedvelés

ezt most hozta a futár csak ide ért a csehektől,a 6 éves vapelésem alatt ez a legdrágább tankom,igaz nem egy byka de hátha jó lesz ez kíváncsi leszek majd rá.:wink:így én is nyugodt vagyok meg az asszony sem zavart el neki meg porikat vettem.:sweat_smile:

10 kedvelés

szép darab majd jövőhónapba veszek egyet én is a csehektől mindenképp​:blush::sweat_smile:

1 kedvelés

Ez a régi.A gyártótól vettem.
https://www.vaponaute.com/en/vaponaute-hardware/46-la-petite-box-3662572958034.html

5 kedvelés

akartam én is akkor ezért fogyott el sok helyen​:sweat_smile::grin::joy:

1 kedvelés