a cseheknél van amúgymég,én szerintem ott veszem meg de előbb a kocsi a fontos most aztám meglátjuk jut e rá meg modra
Cseheknél nézz körül 10 az új pico és az asmodus is annyi…
Ez a penon…miért kellett oldalra rakni a tűzgombot? Egyébként nagyon király lenne, de így. Még agyalok.
Ja az nekem is fura de rá áll az ember keze…
az arti nekem pl jobban tetszik
Sziasztok! Bevallom aromafüggő vagyok Én akkor is azt gondolom mindjárt elfogy, ha legalább 10-12féle vár bekeverésre…és általában 5-6 féle lötyi van készen…egyik függőséget elhagytam és lett helyette másik Szuper!
Khm …itt vagyok,tudom mit érzelakarsz róla beszélni ?
A Vape függők csoportján belül lehetne egy ilyen szekciót alapítani: AA csoport…csak itt az "A " nem alkoholistát jelent, hanem aromafüggőt Anonim Aromafüggők Mertem remélni,hogy ezzel nem vagyok egyedül
Nem, szerintem mi mind veled vagyunk
A legrosszabb, hogy régen úgy éreztem, akkor is el kell szívnom ha nem annyira ízlik. Ma már nem. Állandóan annyi aromám van, hogy simán lemondok a rosszabbakról. Nem költséghatékony, de fel kellett tennem magamban a kérdést, miért csinálom: azért mert kell, vagy azért hogy élvezzem? Az élvezet döntött
ez most jött meg talán egy mod meg egy tank és coilmost fogom bontani
Először én is így gondoltam, aztán kiszámoltam, hogy kb. 35k-t kéne kiöntenem, amiből már egy komlett szett kijön, szóval inkább szívom.
Na, azért ezek nem ilyen ocsmány szarok, inkább csak ilyen jajeznemfincsiannyira picsogás, ami tényleg szar, az lefolyó.
Rosszat szívni szívás
Csak úgy én sem öntöm ki. Megvárom amíg rámrohad, mert hátha egyszer mégis lesz rá gusztusom
Jobb esetben valakinek odaadom, mert alapvetően kiönteni én sem szeretem.
Én most érleltem őket, 1 évig, hátha jobb lesz. Nem lett. De most már elszívom, akkor is. A koronavírusnak 1 előnye lett volna, ha elmegy a szaglás/ízlelés, akkor elő lehetett volna kapni a legszarabb leveseket is. Mondjuk azért nem bánom, hogy kimaradt az életemből.
egy baj van nekem ss tankot rendeltem és feketét küldtek na ilyenkor jön a reklamáció meg is írom nekik ezt tele van a t……ök a sok fekete tankokkal márvalamit elnéztek ezek biztosan.
de legalább neked ss küldtek kiszépek is grat hozzá
majd várjuk a beszámolót a tisztítórolne hogy még én is vegyek egyet