a cseheknél van amúgy![]()
még,én szerintem ott veszem meg de előbb a kocsi a fontos most aztám meglátjuk jut e rá meg modra![]()
![]()
Cseheknél nézz körül 10 az új pico és az asmodus is annyi..
Ez a penon…miért kellett oldalra rakni a tűzgombot? Egyébként nagyon király lenne, de így. Még agyalok.
Ja az nekem is fura de rá áll az ember keze..
az arti nekem pl jobban tetszik![]()
![]()
Sziasztok! Bevallom aromafüggő vagyok
Én akkor is azt gondolom mindjárt elfogy, ha legalább 10-12féle vár bekeverésre…és általában 5-6 féle lötyi van készen…egyik függőséget elhagytam és lett helyette másik
Szuper! ![]()
Khm …
itt vagyok,tudom mit érzel
akarsz róla beszélni ? ![]()
![]()
![]()
![]()
A Vape függők csoportján belül lehetne egy ilyen szekciót alapítani: AA csoport…csak itt az "A " nem alkoholistát jelent, hanem aromafüggőt
Anonim Aromafüggők
Mertem remélni,hogy ezzel nem vagyok egyedül ![]()
Nem, szerintem mi mind veled vagyunk ![]()
A legrosszabb, hogy régen úgy éreztem, akkor is el kell szívnom ha nem annyira ízlik. Ma már nem. Állandóan annyi aromám van, hogy simán lemondok a rosszabbakról. Nem költséghatékony, de fel kellett tennem magamban a kérdést, miért csinálom: azért mert kell, vagy azért hogy élvezzem? Az élvezet döntött ![]()
ez most jött meg talán egy mod meg egy tank és coil
most fogom bontani![]()
Először én is így gondoltam, aztán kiszámoltam, hogy kb. 35k-t kéne kiöntenem, amiből már egy komlett szett kijön, szóval inkább szívom. ![]()
Na, azért ezek nem ilyen ocsmány szarok, inkább csak ilyen jajeznemfincsiannyira picsogás, ami tényleg szar, az lefolyó.
Rosszat szívni szívás ![]()
Csak úgy én sem öntöm ki. Megvárom amíg rámrohad, mert hátha egyszer mégis lesz rá gusztusom ![]()
Jobb esetben valakinek odaadom, mert alapvetően kiönteni én sem szeretem.
Én most érleltem őket, 1 évig, hátha jobb lesz. Nem lett. De most már elszívom, akkor is. A koronavírusnak 1 előnye lett volna, ha elmegy a szaglás/ízlelés, akkor elő lehetett volna kapni a legszarabb leveseket is. Mondjuk azért nem bánom, hogy kimaradt az életemből.
egy baj van nekem ss tankot rendeltem és feketét küldtek na ilyenkor jön a reklamáció meg is írom nekik ezt tele van a t…..ök a sok fekete tankokkal már![]()
valamit elnéztek ezek biztosan.
de legalább neked ss küldtek ki![]()
![]()
szépek is grat hozzá
majd várjuk a beszámolót a tisztítórol![]()
ne hogy még én is vegyek egyet![]()