@Peva71… Kitartás!!! Sztem egy cipőben járunk, ami a brunci tekerését illeti… Nyugi… Jó lesz az. Mert… Tudod… Itt a vaperinán… Nem vagyunk egyedül… Mindig van aki segít…
Igen tudom
És azt is tudom, hogy Brunhilde nagyon jó is lehet, mert egyszer már sikerült tökéletesre! 4 napig csak tölteni kellett és szuper íze volt, mindez úgy, hogy semmi hangja nem volt
Szóval nem adom fel!
Engem úgy neveltek, hogy a problémákat, gondokat, megoldani kell, nem megfutamodni előlük… Számomra nincs lehetetlen…
Arról a tökéletes tekerésről jól jönne most pár infó…
Mtl fused clapton ni80, 2-es magra, és nagyon lenyomva, hogy majdnem hozzáért az alja, 1.2 afc- vel.
Így nézett ki, Nem a legszebb, de tényleg jó volt. Gondolom a vattát nem sikerült most jól eltalálni…
Amint szert teszek egy 2-es magra, azonnal meg is csinálom én is így. Majd dobok róla infókat is… Köszönöm…
Szia,
Cigabuy-on van fehér, 13 euró + szállítás.
Colossalelég jól dolgozik mtl kazánnal
Tudom, csak gondoltam van e itt valakinek hasonlót árban, mert nem tetszett neki stb…
Én ma már be sem merek ide lépni
Hát én sem! Nincs meg még a By ka de már a modot nézem alá
Hát már egész Olaszországban nem kapni
Tudom @Ispy! Lehet megkockaztatom Kínából
Csak van valami alapja hogy elkapkodták
cigabuyon nézd meg a colossalt vagy a cseheknél jó árban van amúgy
de még is itt vagy @Zolika
Mert hátha megtetszik valami
evvel én is így vagyok amúgy
Ne tedd szerintem, hamarosan lesz az tuti, olyan nincs hogy ha Olaszoknál kifog ne legyen utánpótlás , mivel nagyon rá vannak kattanva, mint mi!
Az hogy nagyon be lett promótálva -án, szerintem nem! DE!