Vásárlásfüggők topikja

@Peva71… Kitartás!!! Sztem egy cipőben járunk, ami a brunci tekerését illeti…:sweat_smile: Nyugi… Jó lesz az. Mert… Tudod… Itt a vaperinán… Nem vagyunk egyedül… Mindig van aki segít… :wink:

6 kedvelés

Igen tudom :blush:
És azt is tudom, hogy Brunhilde nagyon jó is lehet, mert egyszer már sikerült tökéletesre! 4 napig csak tölteni kellett és szuper íze volt, mindez úgy, hogy semmi hangja nem volt :blush:
Szóval nem adom fel!

6 kedvelés

Engem úgy neveltek, hogy a problémákat, gondokat, megoldani kell, nem megfutamodni előlük… Számomra nincs lehetetlen…

6 kedvelés

Arról a tökéletes tekerésről jól jönne most pár infó… :grin:

2 kedvelés

Mtl fused clapton ni80, 2-es magra, és nagyon lenyomva, hogy majdnem hozzáért az alja, 1.2 afc- vel.
Így nézett ki, Nem a legszebb, de tényleg jó volt. Gondolom a vattát nem sikerült most jól eltalálni…

3 kedvelés

Amint szert teszek egy 2-es magra, azonnal meg is csinálom én is így. Majd dobok róla infókat is… Köszönöm…

5 kedvelés

Szia,

Cigabuy-on van fehér, 13 euró + szállítás.

2 kedvelés

Colossal​:smiling_face:elég jól dolgozik mtl kazánnal​:smiling_face:

4 kedvelés

Tudom, csak gondoltam van e itt valakinek hasonlót árban, mert nem tetszett neki stb…

1 kedvelés

Én ma már be sem merek ide lépni :grin::grin::grin:

5 kedvelés

Hát én sem! Nincs meg még a By ka de már a modot nézem alá :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Hát már egész Olaszországban nem kapni :rofl:

4 kedvelés

Tudom @Ispy! Lehet megkockaztatom Kínából :grin:

2 kedvelés

Csak van valami alapja hogy elkapkodták :grin:

5 kedvelés

cigabuyon nézd meg a colossalt vagy a cseheknél jó árban van amúgy​:wink:

2 kedvelés

de még is itt vagy @Zolika :sweat_smile::blush::wink:

3 kedvelés

Mert hátha megtetszik valami :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

evvel én is így vagyok amúgy​:sweat_smile::blush::wink:

3 kedvelés

Ne tedd szerintem, hamarosan lesz az tuti, olyan nincs hogy ha Olaszoknál kifog ne legyen utánpótlás :wink:, mivel nagyon rá vannak kattanva, mint mi! :rofl: :joy:

5 kedvelés

Az hogy nagyon be lett promótálva :vaperina:-án, szerintem nem! DE! :joy: :rofl:

4 kedvelés