Köszi Robi!
Nincs mit… Ha több időm lesz, érdeklődöm még máshol is, ahol kedvezőek az ajánlatok a számotokra…
Ez vonzó lehet, közel van. Köszönjük Robi.
Csak,hogy 1xű legyen az élet,újra gondolkodhatok…mert 1 tankom még árva
Árulja mostmár az elektronikus-cigaretta is.Nagyon jó áron!És tecc és én szeretem a Vaporesso-tÉs jó színek vannak.
Viszont magyar videjó még nincs én meg nem értek külföldiül
Ha valaki ráérne videjót nézni,megírná,hogy mi a vélemény?
Csak egy vélemény: Bruttó 11 k-ért tud mindent, egyszerű MTL-ezéshez pláne. Majdnem ízlés dolga szerintem mivel felváltva használod a modjaidat, élhet akár évekig is.
Amúgy olyan fresh csajos, jaja.
Tavaszi citrusos
De tényleg, ilyen áron…vedd meg, még szerintem gari is jár rá.
(A Vaperinán ritkán hangzik el a “ne vedd meg” mondat )
10-15 k-t simán rászántam egy nekem valamiért tetsző mod-ra).
Drága! Nem kell neked a fizetett vélemény szerintem, tetszik, vedd meg és goooooo!
Köszönöm Van gari.És szerencsére lehet is náluk használni.Anno volt rá nekem példa
Az-az egy érdekel mindig,de az feltétlen,hogy lehet-e 10ed w-onként állítani.Egy modom van amit nem lehet és engem zavar.És azért az sem hátrány,ha elmondják,hogy lötyög,zörög…vagy esetleg más gond van-e vele
Szerintem lötyög-zörög
Janekem nem tetszik a szine
Ha lenne egy Teslám, ilyen színű lenne… De Fiestám van
Szép az, Fresh. Amúgy nekem IS tetszik. Remélem, nembuzis…
Végre ezek is befutottak Tis…Olaszból, a háttérben lévő az érdekes, már a második!
Grat ezek is valami nemesebb cuccok.
/Néha mit nem adnék érte, hogy végigkóstolgassam mindenki favoritját egy élet is kevés, a tapasztalás se ócsó. Átadni szóban nehéz, kinek mi miért ízlik…
Mikor cigiztem, ehhez képest tökmindegy volt, csak ne light /
Csak nem a BY KA???
V9?
A pikk 9-es nagy kedvenc A cseresznyésről számolj majd be légyszí!Tervben van nálam is!
Igen SXK mert szeretem volna egy másik replikát is a YFTK melett, de a hónap végén SE vele SE nélküle jövöget!
Jön az majd.
Én is tegnap kaptam meg, nem rossz kazán.
Sőt…
Az aromák elég biztatónak tünnek.
Majd írj róluk beszámolót.
Már megvan a csomag csak még nem nálam. Sikerült átiranyitanom egy home office-os ismerőshöz, úgyhogy holnap reggel kapom meg. Elvileg a LPV rendelésem is holnap hozza a futár, úgyhogy holnap nagy csomag bontás lesz
Várom a be számolót
Meglesz, előbb utóbb
Kerdezte a lány, hogy oda hozzá e a melohelyemre, de mondom én kértem szívességet, ne fáradjon, egy napot még kibírok