Vásárlásfüggők topikja

Köszi Robi!

4 kedvelés

Nincs mit… Ha több időm lesz, érdeklődöm még máshol is, ahol kedvezőek az ajánlatok a számotokra… :grin:

7 kedvelés

Ez vonzó lehet, közel van. :thinking::slightly_smiling_face: Köszönjük Robi.

5 kedvelés

Csak,hogy 1xű legyen az élet,újra gondolkodhatok…mert 1 tankom még árva​:wink:
Árulja mostmár az elektronikus-cigaretta is.Nagyon jó áron!És tecc és én szeretem a Vaporesso-t​:slightly_smiling_face:És jó színek vannak.
Viszont magyar videjó még nincs én meg nem értek külföldiül​:joy:
Ha valaki ráérne videjót nézni,megírná,hogy mi a vélemény?:kissing_heart:

3 kedvelés

Csak egy vélemény: Bruttó 11 k-ért tud mindent, egyszerű MTL-ezéshez pláne. Majdnem ízlés dolga szerintem :slightly_smiling_face: mivel felváltva használod a modjaidat, élhet akár évekig is.
Amúgy olyan fresh csajos, jaja.
Tavaszi citrusos :grin:

De tényleg, ilyen áron…vedd meg, még szerintem gari is jár rá.

(A Vaperinán ritkán hangzik el a “ne vedd meg” mondat :joy:)

10-15 k-t simán rászántam egy nekem valamiért tetsző mod-ra).

3 kedvelés

Drága! Nem kell neked a fizetett vélemény szerintem, tetszik, vedd meg és goooooo! :kissing_heart:

4 kedvelés

Köszönöm :slightly_smiling_face:Van gari.És szerencsére lehet is náluk használni.Anno volt rá nekem példa

1 kedvelés

:kissing_heart:
Az-az egy érdekel mindig,de az feltétlen,hogy lehet-e 10ed w-onként állítani.Egy modom van amit nem lehet és engem zavar.És azért az sem hátrány,ha elmondják,hogy lötyög,zörög…vagy esetleg más gond van-e vele​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szerintem lötyög-zörög :rofl::rofl::rofl::rofl:
Ja​:blush:nekem nem tetszik a szine :grin::grin::grin:

6 kedvelés

Ha lenne egy Teslám, ilyen színű lenne… De Fiestám van :grin:

Szép az, Fresh. Amúgy nekem IS tetszik. Remélem, nembuzis…

5 kedvelés

Végre ezek is befutottak Tis…Olaszból, a háttérben lévő az érdekes, már a második! :wink: :dash:
pix15

8 kedvelés

Grat :+1: ezek is valami nemesebb cuccok.

/Néha mit nem adnék érte, hogy végigkóstolgassam mindenki favoritját :roll_eyes: egy élet is kevés, a tapasztalás se ócsó. Átadni szóban nehéz, kinek mi miért ízlik…

Mikor cigiztem, ehhez képest tökmindegy volt, csak ne light :grin:/

6 kedvelés

Csak nem a BY KA??? :grin:

V9?

3 kedvelés

A pikk 9-es nagy kedvenc :wink:A cseresznyésről számolj majd be légyszí!Tervben van nálam is!

3 kedvelés

Igen SXK mert szeretem volna egy másik replikát is a YFTK melett, de a hónap végén SE vele SE nélküle jövöget! :wink: :joy: :rofl:

4 kedvelés

Jön az majd.
Én is tegnap kaptam meg, nem rossz kazán.
Sőt…
Az aromák elég biztatónak tünnek.
Majd írj róluk beszámolót.
:+1:

3 kedvelés

Szia Éva! Csengettek?

2 kedvelés

Már megvan a csomag csak még nem nálam. Sikerült átiranyitanom egy home office-os ismerőshöz, úgyhogy holnap reggel kapom meg. Elvileg a LPV rendelésem is holnap hozza a futár, úgyhogy holnap nagy csomag bontás lesz :blush:

3 kedvelés

Várom a be számolót :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Meglesz, előbb utóbb :blush:
Kerdezte a lány, hogy oda hozzá e a melohelyemre, de mondom én kértem szívességet, ne fáradjon, egy napot még kibírok :blush:

4 kedvelés