Mondjuk nem értem hogyan bírsz ki egy napot…nagyon kemény vagy…
Gondoltam rá, hogy elmegyek érte, de a lustaság győzött. Szóval nem kemény, hanem lusta vagyok éppen
Kemény akkor leszek, ha legalább egy hónapig nem rendelek semmit
Elvigyelek én nem bírom
Ott volt a kocsi a s…m alatt, de Budakeszi felé ilyenkor…inkább nem
Gold mz…pont ilyet adtam el @Zoli76 nak
Mert nem vártad ki az idejétbi bi bíí
Finom,csak másfél 2 hónap mire azt mondom klassz lett mikor már nagyon sötét,na akkor
Az ki?
Most kóstoltam picit rá, nem rossz. (Még csak óvatos vape van).
Na ez az!
Most akarok bele kezdeni a kevergetésbe, mert eddig leginkább long és short filleket használtam, egyszerűbb…gyorsabb. Hát hogy fogok én heteket hónapokat várni egy liquid re?!
Egyébként nekem a dohánnyal volt a baj, azért nem.jott be
Az gyílkos ilyenkor…
Úgye,hogy úgye…
Fogad helye hogy van?
Ezért szoktam előre bekeverni mindegy nem mondom mennyi minden mannát
Már amit vettem azt is méregetem pedig …
Alakul…fáj mint barom. De szopogatom a Bykát…
Először vettem életemben piros és kék aromát azt is csűrölöm
Max ha nem ízlik kollégáknak jó napjuk lesz
Azért kezdek most a kevergetésbe, mert most annyi hirtelen szivható van, hogy talán lesz idejük érni
Múltkor már kevertem egyet…lehet én tettem kevés aromát, de elég gyengusz biztos az idő majd segít rajta
Szinte maxon keverek,ha túlon túl van akkor még tudom hígítani de ha kevés ,akkor az veszett fejsze nyele …
2 dolgot kezdek megtanulni…
- Sose higyj az ajánlásoknak, mert nem biztos…van akinek minden “mennyei dohányíz”, ami folyik.
- Sose higyj a bekeverési ajánlott százalékoknak. (Van aki mindent 10 százalékon kever, oszt jóvan, ők többnyire 5000-ért is tankolnak mindig).
15%volt írva, úgy kevertem, de kóstolás után még tettem bele…csak úgy találomra azóta nem kóstoltam
Ebből a szempontból neked van igazad.
Longfilleknél már izgalmasabb…ott nincs “pótaroma”.