Ennyiben jobb a roman online shoppok. Megrendelem, és max 3 napon belül kezemben a cucc. Legyen az klón vagy eredeti…
Linkelhetnél nekünk egy listát a boltokról Robi!!!
Na végre nekem is van infóm, holnap kézbesítik, már úton van SE
Szombat vasárnap és hétfői.rendeleseket kedden küldik, mert hétfőn zárva vannak. Szóval ha ma rendeltem volna, akkor benne lennének a 24 órában
LPV rendelésem is megmozdult, bár még mindig németen belül
Szép a hely, és ami az előtérben van az is, de hol van az az itt?
Agostyáni arborétum…
Akkor még sincs csalódás a boltba… ők a leggyorsabbak…
Igen, csak a megfelelő időben kell rendelni
Közben megnéztem mit rendeltél nincs benne sajnos fém végű palást…igy majd óvatosan…
Tudom, én is megnéztem miután mondtad. Viszont ha a full kit-ben nincs, akkor melyiket kellett volna rendelni?
szerintem csak itt van így…máshol plusz pénz
Most már így marad egy ideig majd figyelek rá!
Viszont, ha esetleg rendelsz olyan helyről, ahol lehet kiegészítőként kapni hozzá, akkor légy szíves gondolj rám
Előre utalok, ha szólsz, hogy rendelsz…
tervbe van szólók majd… most egy kicsit megviselte a Feleségem idegeit ez a 600euro fölötti vásárlás de már kezd meg nyugodni…
na nekem ez a része könnyebb, csak a saját idegeim mennek tönkre magamtól
De.most letiltottam magam a rendelésekről egy időre, ezért nem.is kezdek.el keresgélni inkább.
És előre is köszi, ha úgy alakul…
Itt vagyok. Ma nem voltam egész nap, mert hosszú napom volt. De a 700 km, 1 felrako, 1lerako és 2 vám kezelés megvolt… Elég is volt a mai napra… Pillanat. Küldök pár linket…roman online shoppok-Kal…
Ez, utóbbi francia termékeket kínál többnyire…
Köszi! Szállitanak erre is…?
Van közel 20 online shop, de ezek a legjobbak… Akikkel érdemes foglalkozni…
La vapisserie shop küld hozzátok is. A pk kb 5 euro ami max 3kg-ig terjedő csomag. Ha minimum 40 euro értékben vásárolsz akkor a pk ingyenes…
Fizetés banki utalassal vagyvrevolut-al oldható meg. Ezeket az infókat ok írták nekem üzenetben