Vásárlásfüggők topikja

Ennyiben jobb a roman online shoppok. Megrendelem, és max 3 napon belül kezemben a cucc. Legyen az klón vagy eredeti… :grin:

5 kedvelés

Linkelhetnél nekünk egy listát a boltokról Robi!!!

8 kedvelés

Na végre nekem is van infóm, holnap kézbesítik, már úton van SE​:blush:
Szombat vasárnap és hétfői.rendeleseket kedden küldik, mert hétfőn zárva vannak. Szóval ha ma rendeltem volna, akkor benne lennének a 24 órában :blush:
LPV rendelésem is megmozdult, bár még mindig németen belül :thinking:

8 kedvelés

Örülök az infónak…(most értem haza)itt voltam…

10 kedvelés

Szép a hely, és ami az előtérben van az is, de hol van az az itt? :blush:

4 kedvelés

Agostyáni arborétum… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Akkor még sincs csalódás a boltba… ők a leggyorsabbak… :slightly_smiling_face: :+1:

3 kedvelés

Igen, csak a megfelelő időben kell rendelni :blush:

4 kedvelés

Közben megnéztem mit rendeltél nincs benne sajnos fém végű palást…igy majd óvatosan…

3 kedvelés

Tudom, én is megnéztem miután mondtad. Viszont ha a full kit-ben nincs, akkor melyiket kellett volna rendelni?

2 kedvelés
3 kedvelés

szerintem csak itt van így…máshol plusz pénz

3 kedvelés

Most már így marad egy ideig :blush: majd figyelek rá!
Viszont, ha esetleg rendelsz olyan helyről, ahol lehet kiegészítőként kapni hozzá, akkor légy szíves gondolj rám :blush:
Előre utalok, ha szólsz, hogy rendelsz…

3 kedvelés

tervbe van szólók majd… :slightly_smiling_face: most egy kicsit megviselte a Feleségem idegeit ez a 600euro fölötti vásárlás de már kezd meg nyugodni… :slightly_smiling_face: :rofl:

5 kedvelés

:joy::joy::joy:na nekem ez a része könnyebb, csak a saját idegeim mennek tönkre magamtól :blush:
De.most letiltottam magam a rendelésekről egy időre, ezért nem.is kezdek.el keresgélni inkább.
És előre is köszi, ha úgy alakul…

4 kedvelés

Itt vagyok. Ma nem voltam egész nap, mert hosszú napom volt. De a 700 km, 1 felrako, 1lerako és 2 vám kezelés megvolt… Elég is volt a mai napra… Pillanat. Küldök pár linket…roman online shoppok-Kal…

6 kedvelés

Ez, utóbbi francia termékeket kínál többnyire…

8 kedvelés

Köszi! Szállitanak erre is…?

3 kedvelés

Van közel 20 online shop, de ezek a legjobbak… Akikkel érdemes foglalkozni…

4 kedvelés

La vapisserie shop küld hozzátok is. A pk kb 5 euro ami max 3kg-ig terjedő csomag. Ha minimum 40 euro értékben vásárolsz akkor a pk ingyenes…
Fizetés banki utalassal vagyvrevolut-al oldható meg. Ezeket az infókat ok írták nekem üzenetben

10 kedvelés