Ha lenne az a szjtvgk vagy mim már nem is lenne
De azt is csak üressel
Olvastam egy cikket,.hogy mibe fektessék be az emberek a szja pénzt, khmm, topik? Valami remek ötlet? Nem mintha ennyi pénzt be kéne fektetni.
De ha nem kapok akkor mibe fektessem ?
Ja…én tudom
Ne bánd, csak a baj van vele, penon vagy arti, vagy mindenis. Nehéz ügy. Mondjuk nem kell nekem szja, hogy vásároljak.
Tudom …szegény embert az ág is …
Mond azt hogy :olyan ez mint a világ …EGYSZER CSAK LETT
Szerencsére nem kérdez. Én meg nem beszélek. A hosszú házasság titka.
Ezen szakadok
Há mé nem? De
Olyan topik,hogy ki itt a leghülébb?
Vagy “Itt mindenki hüle?Itt?Mindenki”
Elmegyek röpke 10 vagy akárhány percre tusolni és 48 "nem normális"kommentre jövök vissza
Én én én én vállalom
Én is…
Hmmm, érdekes. Akarsz róla beszélni?
Mi van a hülyékkel itt vagyok csak fürödtem
Eladtam mindenem kb másfél hónapja, hogy befejezem. Egy kis smok nord w őt hagytam meg, mert nagyon frankó kis gép.
Erre kb 1 hónapja (se) vettem egy wotofo profile sqounk gépet és visszavásároltam az egyik eladott RDA mat. Plusz rendeltem egy másikat.
Aztán tegnap megjött a Venvii Baby Ness is amihez rendeltem egy eclipse RTA - t. Meg várom hogy a fat rabbit single kijöjjön.
Úgyhogy tökéletesen megértelek. Tele van a tö.öm magammal már.
Másfél hónapja álltam át rta-ra. Először vettem egy ares 2-t, aztán, rá két hétre egy brunhilde mtl-t, de már nézegetem a következőt, ráadásul kettőt
Az egyik egy dwarv 22 (klón) lenne, az 5ml kapacitású, a másik pedig az oxva arbiter 2 solo, esetleg pioneer rta…
Ahogy látom én a dolgokat, ez már nem is hobby szintű, hanem egy életforma… Számomra…
Nálam ugyanez január elején ares 2, brunhilde, és ma kaptam meg a Dvarw fl-t
Remélem ma jobban sikerülnek a tekerések mint tegnap
És persze úton van még két kis csomagom.
Azt hiszem, több önkontroll kéne
Én most az asmodus colussos t nézem. Kellene egy kisebb a gen s mellé. Sajna a pico nem jött össze, mert full kamu.
Nincs véletlen valakinek colosuss modja?