De figyelmes vagy  Sajnos nincs előrelépés szivárványos pod ügyben, mert beszari vagyok és ez a többhetes várakozás,meg revolutos fizetés stb kondíciók engem elijesztenek…az előrelépés max.annyi,hogy revolut számlát nyitottam,várom a kártyám stb. de tök para az nekem és ezennel itt teret is adok a közröhejnek,ez van. Lökött vagyok ilyen tekintetben.
 Sajnos nincs előrelépés szivárványos pod ügyben, mert beszari vagyok és ez a többhetes várakozás,meg revolutos fizetés stb kondíciók engem elijesztenek…az előrelépés max.annyi,hogy revolut számlát nyitottam,várom a kártyám stb. de tök para az nekem és ezennel itt teret is adok a közröhejnek,ez van. Lökött vagyok ilyen tekintetben.
Ha és ismétlem,ha  idejönne a csomagod vigyázok rá,sőt le is meozom
  idejönne a csomagod vigyázok rá,sőt le is meozom 
De most lesz az az ünnep…tudoood…
"Csak ne a hajamra"

Apának nem lehetne …beadagolni hogy kellene egy ilyen kis cuki izé  és akkor nincs locsipocsi
és akkor nincs locsipocsi
Pay-pallal nem lehet fizetni? Az full biztos 
Uh látom magam előtt azt a kaján vigyori arcod,ahogy ezt leírtad 
A cuki kis izé és énköztem, csak a saját parám az akadály semmi más. A Pay-pal basszus nem is jutott eszembe…na hagyjááááál,most rendelek… 
Tessék kérdezni csókolom  vannak itt olyanok akik …azzal a Ppallal rendelnek ha lehetséges
vannak itt olyanok akik …azzal a Ppallal rendelnek ha lehetséges
Jaaaaa és semmi olyaaaaan,mert legalább 25 éve nem locsoltam …kölnivel 

Én is  megkésve már de ideje volt, és lenne felétek
 megkésve már de ideje volt, és lenne felétek  ??, revolut számlával mindenhol tudok e fizetni?
??, revolut számlával mindenhol tudok e fizetni? 
Én eddig mindenhol tudtam vele fizetni, ahol a kártyás fizetést elfogadják.
Mindig csak annyit teszek rá amennyi épp kell
Kár érte pedig jó árban van…
Ezért bízok én a régi bevált vas,titán,acél bármiben …
Igen valószínű…
lehet ezzel ki is végezték magukat. Kár egy jó nevű gyártól. Maradok a beváltnál.
Mert ő meg van csinálva ! És jól  és szép is,mert az is fontos
és szép is,mert az is fontos 
ezért szeretem a Danikat is…fém az fém…Stabfát két kézzel fogom 
Uhh ez kiábrándító  Ezek szerint az elődjét nem közelíti meg , strapabíró képesége
Ezek szerint az elődjét nem közelíti meg , strapabíró képesége nah ez az a dolog amit nem rég felvetettem hogy a mai modok már nem a régi fényűkben diszeleg
nah ez az a dolog amit nem rég felvetettem hogy a mai modok már nem a régi fényűkben diszeleg 

én ezért szeretem a régi modokat azok még anyagból vannak igaz nem zsebbarát de viszont túléli a mostani modokat hát köszönöm @Andras_Barton  az infot ennek tudatában elengedem …
én ezért szeretem a régi modokat azok még anyagból vannak igaz nem zsebbarát de viszont túléli a mostani modokat hát köszönöm @Andras_Barton  az infot ennek tudatában elengedem …
Két kezem van,még az egyik üresen fekete
Még úton? Vagy már…?
Egyenlőre még remeg 
Nyomj rá ne félj semmitől 
De …mit fog szólni a falu népe ? 

Igyekszem 
A festés igen kényes ezeken a modokon ez igaz G class és a T class-ra is ugy kell bánni velük mint a hímestojással…igaz ott a szilikon tok de akkor kérdem mi értelme a szép kivitelezésnek ha nem élvezheti az ember mert a festés valljuk be ratyi mindegyik szérián ,igen viszont árviszonylatban nem szégenlőssek azt meg kell hagyni …nagyon szeretem magát a yihi modokat …de ha ilyen irányban mennek lassan elhagyom ezt a tipust…