Vásárlásfüggők topikja

De figyelmes vagy :smiling_face_with_three_hearts: Sajnos nincs előrelépés szivárványos pod ügyben, mert beszari vagyok és ez a többhetes várakozás,meg revolutos fizetés stb kondíciók engem elijesztenek…az előrelépés max.annyi,hogy revolut számlát nyitottam,várom a kártyám stb. de tök para az nekem és ezennel itt teret is adok a közröhejnek,ez van. Lökött vagyok ilyen tekintetben.
Ha és ismétlem,ha :smiley: idejönne a csomagod vigyázok rá,sőt le is meozom :smiley:

4 kedvelés

De most lesz az az ünnep…tudoood…
"Csak ne a hajamra":rofl::rofl::rofl:
Apának nem lehetne …beadagolni hogy kellene egy ilyen kis cuki izé :stuck_out_tongue_winking_eye:és akkor nincs locsipocsi​:stuck_out_tongue_winking_eye:
Pay-pallal nem lehet fizetni? Az full biztos :wink:

2 kedvelés

Uh látom magam előtt azt a kaján vigyori arcod,ahogy ezt leírtad :smiley:
A cuki kis izé és énköztem, csak a saját parám az akadály semmi más. A Pay-pal basszus nem is jutott eszembe…na hagyjááááál,most rendelek… :sweat_smile:

1 kedvelés

Tessék kérdezni csókolom :stuck_out_tongue_winking_eye:vannak itt olyanok akik …azzal a Ppallal rendelnek ha lehetséges​:wink:
Jaaaaa és semmi olyaaaaan,mert legalább 25 éve nem locsoltam …kölnivel :rofl::rofl::rofl::rofl:

Én is :facepunch: megkésve már de ideje volt, és lenne felétek :vaperina:??, revolut számlával mindenhol tudok e fizetni? :thinking:

Én eddig mindenhol tudtam vele fizetni, ahol a kártyás fizetést elfogadják.
Mindig csak annyit teszek rá amennyi épp kell

2 kedvelés

Kár érte pedig jó árban van…

1 kedvelés

Ezért bízok én a régi bevált vas,titán,acél bármiben …:blush:

4 kedvelés

Igen valószínű…

1 kedvelés

lehet ezzel ki is végezték magukat. Kár egy jó nevű gyártól. Maradok a beváltnál.

1 kedvelés

Mert ő meg van csinálva ! És jól :stuck_out_tongue_winking_eye:és szép is,mert az is fontos :blush:

2 kedvelés

ezért szeretem a Danikat is…fém az fém…Stabfát két kézzel fogom :rofl:

5 kedvelés

Uhh ez kiábrándító :confused:Ezek szerint az elődjét nem közelíti meg , strapabíró képesége​:smiling_face_with_tear:nah ez az a dolog amit nem rég felvetettem hogy a mai modok már nem a régi fényűkben diszeleg :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:én ezért szeretem a régi modokat azok még anyagból vannak igaz nem zsebbarát de viszont túléli a mostani modokat hát köszönöm @Andras_Barton az infot ennek tudatában elengedem …

7 kedvelés

Két kezem van,még az egyik üresen fekete​:stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Még úton? Vagy már…?

2 kedvelés

Egyenlőre még remeg :blush:

2 kedvelés

Nyomj rá ne félj semmitől :rofl:

3 kedvelés

De …mit fog szólni a falu népe ? :rofl::rofl::rofl:
Igyekszem :blush:

5 kedvelés

A festés igen kényes ezeken a modokon ez igaz G class és a T class-ra is ugy kell bánni velük mint a hímestojással…igaz ott a szilikon tok de akkor kérdem mi értelme a szép kivitelezésnek ha nem élvezheti az ember mert a festés valljuk be ratyi mindegyik szérián ,igen viszont árviszonylatban nem szégenlőssek azt meg kell hagyni …nagyon szeretem magát a yihi modokat …de ha ilyen irányban mennek lassan elhagyom ezt a tipust…

5 kedvelés

Csak,hogy könnyebb legyen dönteni.

6 kedvelés