De figyelmes vagy Sajnos nincs előrelépés szivárványos pod ügyben, mert beszari vagyok és ez a többhetes várakozás,meg revolutos fizetés stb kondíciók engem elijesztenek…az előrelépés max.annyi,hogy revolut számlát nyitottam,várom a kártyám stb. de tök para az nekem és ezennel itt teret is adok a közröhejnek,ez van. Lökött vagyok ilyen tekintetben.
Ha és ismétlem,ha idejönne a csomagod vigyázok rá,sőt le is meozom
De most lesz az az ünnep…tudoood…
"Csak ne a hajamra"
Apának nem lehetne …beadagolni hogy kellene egy ilyen kis cuki izé és akkor nincs locsipocsi
Pay-pallal nem lehet fizetni? Az full biztos
Uh látom magam előtt azt a kaján vigyori arcod,ahogy ezt leírtad
A cuki kis izé és énköztem, csak a saját parám az akadály semmi más. A Pay-pal basszus nem is jutott eszembe…na hagyjááááál,most rendelek…
Tessék kérdezni csókolom vannak itt olyanok akik …azzal a Ppallal rendelnek ha lehetséges
Jaaaaa és semmi olyaaaaan,mert legalább 25 éve nem locsoltam …kölnivel
Én is megkésve már de ideje volt, és lenne felétek ??, revolut számlával mindenhol tudok e fizetni?
Én eddig mindenhol tudtam vele fizetni, ahol a kártyás fizetést elfogadják.
Mindig csak annyit teszek rá amennyi épp kell
Kár érte pedig jó árban van…
Ezért bízok én a régi bevált vas,titán,acél bármiben …
Igen valószínű…
lehet ezzel ki is végezték magukat. Kár egy jó nevű gyártól. Maradok a beváltnál.
Mert ő meg van csinálva ! És jól és szép is,mert az is fontos
ezért szeretem a Danikat is…fém az fém…Stabfát két kézzel fogom
Uhh ez kiábrándító Ezek szerint az elődjét nem közelíti meg , strapabíró képeségenah ez az a dolog amit nem rég felvetettem hogy a mai modok már nem a régi fényűkben diszeleg én ezért szeretem a régi modokat azok még anyagból vannak igaz nem zsebbarát de viszont túléli a mostani modokat hát köszönöm @Andras_Barton az infot ennek tudatában elengedem …
Két kezem van,még az egyik üresen fekete
Még úton? Vagy már…?
Egyenlőre még remeg
Nyomj rá ne félj semmitől
De …mit fog szólni a falu népe ?
Igyekszem
A festés igen kényes ezeken a modokon ez igaz G class és a T class-ra is ugy kell bánni velük mint a hímestojással…igaz ott a szilikon tok de akkor kérdem mi értelme a szép kivitelezésnek ha nem élvezheti az ember mert a festés valljuk be ratyi mindegyik szérián ,igen viszont árviszonylatban nem szégenlőssek azt meg kell hagyni …nagyon szeretem magát a yihi modokat …de ha ilyen irányban mennek lassan elhagyom ezt a tipust…