Vásárlásfüggők topikja

Sl az egy klasszikus strapabíró mód és talán lealázza a G és a T class -t is most ugye magam ellen is beszélek mert van T class is de viszont kényesek ez tény :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Gyanús is volt hogy eltűntél pár percre :rofl::rofl::rofl::rofl: khmmm…:thinking:szépek így együtt
Ejjjjjhhhhh…ebben a hónapban megigértem pedig…hmna mindegy :rofl:

7 kedvelés

:slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Ahogy megbeszéltük, címem küldöm privátban… :joy:

3 kedvelés

Nők​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:minden szóra emlékeztek…mi férfiak ha valamit megigérünk aaaaazzzzz…áhhh
Tudjátok​:grin: Én nem is csináltam semmiiiiiit​:flushed::flushed:

3 kedvelés

Szia Drusza! Helyedben kihagynám az SL-t egyenlőre. Andrást kérdezd a termékről. Vannak képei, nem szép látvány. Sajna el@ta a gyártó. Feszkó van az anyagban és reped-törik a rögzítési pontoknál!

4 kedvelés

Szia igen tegnap felvilágosítást kaptam @Andras_Barton - tól … kiábrándító :confused:

2 kedvelés

Szuper! Igen sajna! Bízzunk benne, hogy orvosolja a gyártó!

3 kedvelés

Szted ahhoz mit szóltak,mikor most 1hónap és 1 hét alatt 4x rendeltem tőlük?:wink::joy::joy::joy::joy:

3 kedvelés

Biztos örülnek mikor meglátják az email címed :blush::blush:

1 kedvelés

Küldtek ajándék longfillt​:heart:

2 kedvelés

Én valami nem tudom mit kaptam… 3 íz és valami szopogatós, nikotinos. Nagyon nem olvastam még utána, hogy mi az

3 kedvelés

Snüssz? (snüsszpassz :laughing: )

1 kedvelés

Hm​:thinking::thinking:én nem rendelek eleget náluk ?
Tavaj kaptam vaporizm zoknit :grin:
Idén sálat szeretnék :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Mivel ide illik, így ide írom…
Egyre többet agyalok egy sbs modon, h kellene vegyek… Mivel nálunk eléggé borsos ára van, igy majd szét nézek máshol is…

U. I… Remélem nem indítok el ezzel egy újabb lavinát a vásárlók között… :rofl::rofl:

5 kedvelés

Még jó,hogy nekem valamiért az sbs modok nem fognak meg szerintem az alakja miatt nem nagyon tetszik max a dani sbs talán a külseje ami szép és letisztult.:wink::blush:

5 kedvelés

Vagy ha esetleg van mindenkinek sbs mod akkor lehet be kéne egyet szerezni nekem is de melyiket vajon​:thinking::sweat_smile:

3 kedvelés

Most találtam egy ilyet… Mod és kazán együtt kit-ben… :thinking::thinking::thinking:

3 kedvelés

Vagy lenne ez, de ez már nem az én zsebemhez való… Mert 300 euró

4 kedvelés

https://www.lepetitvapoteur.com/fr/box-mod/10096-mod-full-kit-converter-ambition-mods.html
Átalakítható csőmoddá.Most 20% kedvezmény van náluk.

5 kedvelés