Vásárlásfüggők topikja

Az ágyat meg matrac nélkül :joy::joy::joy:

5 kedvelés

az attól függ kivan alul… :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Alul mindíg az van akinek folyik az orra ! :rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Hááát, nem ki hanem mi…csak a lécek amik tartanák a matracot :roll_eyes: szóval kell az a.matrac :blush:

3 kedvelés

Ezt ti mondjátok, akihez napi szinten jár a futár… :grin::grin::grin:

5 kedvelés

na az marha drága vettem olcsón is de szar volt…

2 kedvelés

Tegnap nem is volt :grin::grin::grin:

3 kedvelés

Nekem a bagoly és a veréb jutott eszembe :joy:

3 kedvelés

Formára másabb a kazanter belső palastja. Valahol olvastam (persze most nem találom a fórumot), hogy a különböző formájú/kialakítású palást belső hogyan befolyásolja az íz típusok (dohány, desszert, gyümölcs stb) visszaadását.

3 kedvelés

Akkor ezek szerint ma már igen… Ebből nekem az jön le… :grinning::grinning::grinning:

4 kedvelés

Fel is tette a képet róla :blush:

2 kedvelés

ígen ezért veszem mert hasonlít a v8-ra és az jó bár a v9-is… :slightly_smiling_face: végül is mind jó ami vapesystems…

6 kedvelés

Csak most kapcsolódtam be… Eddig tekertem a gépemet… :smiling_face:

2 kedvelés

Majd 3-hét múlva @Janos megtudjuk vagy SE, de én csak azt tudom, hogy kell nekem az SE-vagy SE… :shushing_face: :joy: :rofl:

3 kedvelés

Zolika, ne csinálj lelkiismereti kérdést belőle, nyugodtan rendeld a nevemre, címemre és olyan mintha nem te rendelted volna :laughing: tudod itt is érvényes biztos, a nem történt meg,más a megye, irányítószám stb.szabály :smiley: Eskü,ha eljössz érte majd odaadom :kissing_heart:

5 kedvelés

Látom kattanás van :joy: én még nem.tudom kell-e SE vagy SEm :joy: az biztos, hogy a V9 nagyon bejött

2 kedvelés

És ha elfelejt érte menni akkor valaki nagyon jól járt… Egy jó cuccossal…:grin::grin::grin:

3 kedvelés

A Se se rosszabb szerintem…és a gyártónál olcsóbb mint máshol és a posta is6.30 euró csak… :wink:

4 kedvelés

Van már előrelépés szivárványos izé ügyben? :grin:olyat nem rendeltem :blush:
Ha esetleg odaérkezne csomagom…lécci léccci léccciiii :blush::blush:
Inkább értemegyek mint hogy a férjed jöjjön értem :ambulance: :blush::blush::blush:

6 kedvelés

Áá…jót nem veszek :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:amúgy de :blush:

2 kedvelés