Vásárlásfüggők topikja

Húsvét után elmesélem, ha újra találkozunk :joy: :joy: :joy:

Kicsit komolyabbra fordítva, az az igazság, hogy nem kicsi én meg méretfüggő vagyok, már a Héra is határesetes :slight_smile:

Hát ezt most inkább nem értelmezem. :sweat_smile:

Tudod modban a kicsire bukom :joy:

Nagy driptippel :roll_eyes:

Persze, elhiszünk mi mindent, nem gond, mesélj még kérlek. :rofl:

Tudod még nem ástunk elég mélyre, hogy jöjjön a kell érzés, így ez egy nagyon jó indok, hogy miért nem :joy:

Nézd, neked kicsi a kezed, de Hilda nem így széles, hanem úgy magas, szóval…ja és nem kell a kezdbe venni sem. Mi nem hagyunk magára senkit az út szélén. :rofl:

Egyébként a hildán lévő tank eladható, ha igen kb mennyi?

1 kedvelés

Azt is imádom. Kedvenc reggelim a (házi) zsíros kenyér pirosarannyal pettyezve. :yum:

1 kedvelés

Mindig így kezdődik. :wink:

Hát olyan 12k körül megy a kremhild 2 subohm tank, ez porlasztós, szóval valaki csak megveszi, ha ingyen adod. :grin:

Hát tudnék mesélni…de már gyógyuló félben vagyok (van másik függőségem).

Meg kell fejelni 2 Lindorral :joy:még én is ráfanyalognák​:grin:

Ha jönni kell akkor majd eladom valakinek a két porlasztójával együtt :slight_smile: Annyival is olcsóbb

25mm széles a mod, az csak elfér már a kezedben, gondolj a kavicsokra rajta milyen szép lesz, hmmm, nyami. :sweat_smile:

Igaz, nem vagyok itt oszlopos tag, de már régóta olcsóbban jövök ki. Már lecsengett az “ez is kell”, meg “azt is kipróbálom” fázis. Az utóbbi években csak alaplevet, meg egyféle aromát vettem szinte pár havonként. Most újítottam csak egy picit, de még mindig beljebb vagyok, mint az analóggal. :slight_smile:

3 kedvelés

Találtam neked: BY-ka v.8 RTA szabványos rozsdamentes acél tartály - Vapery
Van EUs szállítás is.

1 kedvelés

Egyébként nekem is csak a szám jár, van két modom, meg 3 tankom, szerintem ha jól számolom összesen fizettem értük 35e Ft-ot. Hogy a pandora-t mennyiért vettem le sem merem írni, nekem az meg teljesen jól adja az ízeket :slight_smile: