Vásárlásfüggők topikja

Na majd holnap meglesem, miket nem találtok az internyet bugyraiban, gugli hányadik oldala dobta ki, 9? :sweat_smile:

Én is eladtam már egy csomó cuccot, most már csak 500k áll hárdverben, és ezzel itt szerintem utolsó előtti helyen állok utánnad. :rofl:

Hááát, hogy ne csak te segíts mindig másoknak…az a minimum, hogy szántam rá időt én is ha neked kell segítség…érezd a törődést :slightly_smiling_face:

Köszi Zsolt, holnap levelezek velük egyet, addig meglesem mik vannak még, hátha van valami kincs, ami nem kell. :sweat_smile:

Egyszer élünk, ki tudja mi lesz holnap!

Dobtam még mellé valami apróságot, mert drága a shipping, ne pocsékoljuk a gázolajat.

2 kedvelés

rengeteg by-ka cuccuk van ha megfelelő szavakkal keresel rá
pl: BY-ka v.8 RTA írsz keresőjébe nekem olyanokat is dob amit by-ka ra nem

1 kedvelés

kicsit nehéz volt, mert a kereső egy szar, de a vapesystem neve alatt kidobta, amit kell

Külön pozitívum, hogy kártyával fizethetsz…nem csak utalással.

1 kedvelés

Engem le akartál beszélni a v5-ről na szép​:slightly_smiling_face:

Így van, mert egy szar. De mivel szép így kénytelen vagyok kipróbálni. :sweat_smile:

A zippokat en is elraktam. Az egyiket meg valamelyik csajomtol kaptam 17 eves koromban. Ugy voltam vele jo lesz disznek.

az legalább ma is működik…nem úgy mint a mai mod-ok 99.99%a 15-20év múlva

2 kedvelés

Hogy leült ez a topik, mi van, mindenki kigyógyult?

Kéne már egy mod…ezek nem szállítanak hozzánk, szerencsére. Vagy nem.

3 kedvelés

Vállalkozó kedvűeknek ezt bedobom :grin::

4 kedvelés

Néztem, nem jó, nem dikódeses. :sweat_smile: Meg fa…brrrr. Prisma még jó lenne, ha nem dna lenne.

Ahogy írni szoktad csóróság van. :thinking: :grimacing: :face_with_diagonal_mouth:

DNA60-as.Az ugyan akkora mint a BF60.Nem?Még plusz elfoglaltságot is kapsz mellé,ha kicseréled.
És már 500 juró felett is jársz :laughing:

És ez?

Jó tervnek hangzik, de visszavonultam, szögre akasztottam a pákát. :sweat_smile:

Hát így nehéz… :grin: