Vásárlásfüggők topikja

szerintem vedd meg és fogd rá a (húsvéti) nyuszira :slightly_smiling_face:

Húsvét környékén úgy is megyünk Párkányba, na ha addig még lesz nekik, akkor majd ráfogom a nyuszira :joy:

1 kedvelés

Lehet, hogy nekem is a nyuszijainkkal kéne megbeszélnem, hogy piros-arany Brünhildát akarok? :laughing:

én még reménykedem, hogy addigra elfogy, egyszer már otthagytam, mert nem kicsi, de akkor még nem tudtam, hogy kis kövek is vannak benne :joy: :joy: :joy: :joy:

Hát igen, az élet kegyetlen.

Azt tudsz venni gondolom máshol is :grin:

Látom én vagyok a lebeszélem magam róla, hogy vegyek valamit anonim csoport egyetlen tagja :joy: :joy: :joy: :joy:

Ezt majd a húsweet-i szendón :star_struck::grin:

Én most épp a byka v8-hoz vehető fém palástra kattantam rá, de ez csak egy palást, semmi extra, érted? :sweat_smile:

nem akarom érteni :joy: :joy: :joy: :joy:Eddig olyan büszke voltam magamra, hogy nekem nem kell minden is :joy: :joy: :joy:

Minden nekem se! :point_up:t4: Csak ez, olyan kis cuki. :grin:

elég volt nekem egy drága hobbi :joy:, arról volt szó, hogy ez olcsóbb mint az analóg :joy:

Olcsóbb…lesz. De ennek ára van. :sweat_smile:

Egyébként még így is olcsóbb, mert egyébként jól is vásárolok, kibekkelem a 70 százalékos akciókat, ill. vsak azt veszem meg amire még egy hónap után is vágyom. Ezt a brüncit kb tavaly karácsony óta halogatom :joy: :joy:

Én úgy számoltam, hogy először be kell vásárolni, hogy legyen készlet, ami befektetés, így el kell költeni egy évnyi analóg árát…nem, kettő év vagy 3? Ki számolja!

Nem kell, hogy drága legyen…de az e-cigizésnél a mod kb olyan mint az analógnál a gyújtó…valaki beérte gyufával, mások eldobható gyújtóval vagy zippo-val, stb Szóval olyan extra amiért mindkét téren extrában adsz ki pénzt

Igazad van,de a Zippom,és a modom megmarad :smiling_face:

1 kedvelés

Értem én. De pl nem mindegy, hogy én a hérát 11e-Ft-rt vettem, nem 60euróért. A multor meg az angoloktól az innokint 10e-ért, csak érjen már ide. :slight_smile:

A zippo-im még mindig megvannak :joy:

1 kedvelés

Én is találtam egyet még a múltkor valahol…na, látod milyen jó befektetés volt az is. :rofl: