Szia Elek! Nekem nincs de az Adri Ricsinek volt…(van) Facén megtalálod…
Köszi. Rákérdezek. Van benne pár jónak tűnő érdekesség!
Igen jónak gondolom én is…
Sziasztok,
Úgy vettem észre van köztünk pár squonk barát. Találtam egy új modot ebben az “elfeledett” szegmensben. Hátha segítség ha valaki ilyesmit keres.
Jol nez ki, en az angoloknal az i-joy capo vagy mit neztem ki squonk modbol, csak nem szallitanak ide ahol talaltam. Sajna squonk modbol kicsi a valasztek, foleg ami 21700-as akkus. Nekem egy centaurus es egy pulse v2 van. De nezegetek egy harmadikat is, mert szeretnek egy rabbit v3 rda-t
Jó választás. Mármint a kazán.
Nem akartam túl nagy rizikót,az első eredeti high-end-nél.
Én is akcióban vettem 44k-ért, igaz a byka v9 is akciós volt 40k-ért. Szerintem ennyit simán megért mind a kettő.
Egyébként én ezt nem tartom highendnek, nem azért mert gond van a minőséggel, hanen mert nekem a highend a csúcsminőséget jelenti, csúcs árazással. Ez meg 2x annyi mint egy bishop. A highend az valahol 150-200k-nál van nálam, mert ott már elvan szálva az ár is. Ez csak egy felső polcos megfizethető tank, szvsz.
Nálam is inkább a vásárlási limit szerint high-end a 100€ ennél többet vape terén (egy termékre) csak nic-re költöttem, de az legalább minimum 5évre elég
Én nem bánom,hogy nem duplájáért árulják!Valószínűleg drágábban is eladnák.
Nekem ez egy kellemes csalódás volt a LaTabitól. Édes-mézes, de finom (bár most mindegy, mert perpill még mindig nem érzek szagokat…)
Igen, ez nagyon jó így 100k-ért már én sem venném meg. Igaz én még mellédobáltam oring szettet, bővítő szettet, pótpalást, de hát azok is akciósak voltak.
mondjuk ez a rózsaszín 510-es bármire jöhet
Lila, de nekem is. Akinek nem tetszik, van még 3 szín.
Na most jól kitoltam magammal, mert azt hittem a köves brünci csak valami limitált széria volt, de kiderült, hogy nem “The rhinestones are only for DIY purpose, which are included in the packages of pink & rose gold & red colors”
de gondolom ettől még most nem tetszik kevésbé
Az a baj, hogy így lehet kapni, eddig könnyű volt mert “elfogyott”