Vásárlásfüggők topikja

Szia Elek! Nekem nincs de az Adri Ricsinek volt…(van) Facén megtalálod…

1 kedvelés

Köszi. Rákérdezek. Van benne pár jónak tűnő érdekesség!

Igen jónak gondolom én is…

1 kedvelés

Sziasztok,

Úgy vettem észre van köztünk pár squonk barát. Találtam egy új modot ebben az “elfeledett” szegmensben. Hátha segítség ha valaki ilyesmit keres.

4 kedvelés

Jol nez ki, en az angoloknal az i-joy capo vagy mit neztem ki squonk modbol, csak nem szallitanak ide ahol talaltam. Sajna squonk modbol kicsi a valasztek, foleg ami 21700-as akkus. Nekem egy centaurus es egy pulse v2 van. De nezegetek egy harmadikat is, mert szeretnek egy rabbit v3 rda-t :slight_smile:

2 kedvelés

Új ízek az év végére:

Ja,meg egy új kazán​:grin:

9 kedvelés

Jó választás. :+1:t4: Mármint a kazán.

1 kedvelés

Nem akartam túl nagy rizikót,az első eredeti high-end-nél.

3 kedvelés

Én is akcióban vettem 44k-ért, igaz a byka v9 is akciós volt 40k-ért. Szerintem ennyit simán megért mind a kettő.

1 kedvelés

Egyébként én ezt nem tartom highendnek, nem azért mert gond van a minőséggel, hanen mert nekem a highend a csúcsminőséget jelenti, csúcs árazással. Ez meg 2x annyi mint egy bishop. A highend az valahol 150-200k-nál van nálam, mert ott már elvan szálva az ár is. :joy: Ez csak egy felső polcos megfizethető tank, szvsz.

1 kedvelés

Nálam is inkább a vásárlási limit szerint high-end a 100€ :slight_smile: ennél többet vape terén (egy termékre) csak nic-re költöttem, de az legalább minimum 5évre elég

Én nem bánom,hogy nem duplájáért árulják!Valószínűleg drágábban is eladnák.

1 kedvelés

Nekem ez egy kellemes csalódás volt a LaTabitól. Édes-mézes, de finom :+1: (bár most mindegy, mert perpill még mindig nem érzek szagokat…)

2 kedvelés

Igen, ez nagyon jó így 100k-ért már én sem venném meg. Igaz én még mellédobáltam oring szettet, bővítő szettet, pótpalást, de hát azok is akciósak voltak.

Ilyet is találtam Brünhildához, de ha jól értettem, a német webáruház csak országon belül szállít.

1 kedvelés

mondjuk ez a rózsaszín 510-es bármire jöhet :heart_eyes:

Lila, de nekem is. :slight_smile: Akinek nem tetszik, van még 3 szín.

Na most jól kitoltam magammal, mert azt hittem a köves brünci csak valami limitált széria volt, de kiderült, hogy nem “The rhinestones are only for DIY purpose, which are included in the packages of pink & rose gold & red colors” :joy: :joy: :joy:

de gondolom ettől még most nem tetszik kevésbé :grin:

Az a baj, hogy így lehet kapni, eddig könnyű volt mert “elfogyott” :joy: :joy: :joy: :joy: