Vásárlásfüggők topikja

Nem vehetek semmit mondtam már :rofl::rofl::rofl:mi az ?:thinking::thinking::thinking:

5 kedvelés

Lehetni lehet, kérdés érdesem-e. :thinking: :laughing:

2 kedvelés
3 kedvelés

Nagyon kell rá figyelni,mert olyan mint Rodolfó :stuck_out_tongue_winking_eye:jókat mond :crazy_face:

5 kedvelés

És a kedvenc…a kulákon volt le csúsztam:

3 kedvelés

Na most ezzel nem fogsz meg :grin:szép,szép de Rdta és ugye azok nem a barátaim :blush:na meg 19 euróval több és most az elég sok :rofl:

4 kedvelés

Egyszer már be tettem ezt a kosárba de inkább vettem még egy danit… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Olaszok …:blush:ők eléggé szeretik

4 kedvelés

Nekem be jönn az olasz ízlés…lásd ByKa.De nekik is van rdta azt tudom ajánlani mert van és nagyon jó…

4 kedvelés
4 kedvelés

Atamanom klón,de bejön a kínai olasz koprodukció belőle :blush:eltalálták valahogy

4 kedvelés

igen azt néztem már én is…most egyenlőre ez a fa mod készítés visszi a pénzem… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Köszönjük Kinga! :slightly_smiling_face:Kicsit elkalandoztunk…ismét…

3 kedvelés

És én is elnézést kérek :hugs::hugs:megint :crazy_face:

3 kedvelés

Szívesen. :blush: Semmi baj, csak azt hittem perpillanat abbahagytátok, azért gondoltam gyorsan átrakom. :grin:

1 kedvelés

Sosenem​:crazy_face::crazy_face::crazy_face:ti vittetek a bűnbe :smiling_face_with_three_hearts:

3 kedvelés

Ezt nem lehet abba hagyni csak perpillanat tényleg :rofl:

4 kedvelés

Tudom én, hogy gyorsnak kell lennem. :sweat_smile: De megvárom amíg kibeszelitek, jó látni, hogy folyik a beszélgetés. :smiling_face_with_three_hearts:

2 kedvelés

Mi sosenem adjuk fel bi,bi,bííí :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

4 kedvelés

Hát ne is. :hugs:

3 kedvelés