Vásárlásfüggők topikja

Várjatok csak!
Anya! Gyere! Kezdődik!

OK. Mehet!

5 kedvelés

Jön már ,jön már :grin:lehet ő is valamire beruház ? :crazy_face::crazy_face:
Hát hogy lehet 8 mod alatt élni ? :flushed:

5 kedvelés

Smok termékek? :grin::grin::grin:

3 kedvelés

En most nagyon hajlok az rda fele, mert sokat rosszalkodik az aromamizerv3-am mesh-el. neztem is egy jo modot, irtam is egy posztot, de nem jott ra valasz. Mennyire konnyu vagy maceras a hasznalata, rdaban jobbak az izek mint rdtaban?

Egy ilyet neztem ki :slight_smile: de meg nem mertem megrendelni :slight_smile: felek az 1 akkutol, hogy kibirja e.

Alap készlet ugye 10db-nál kezdődik…láttam jót de a posta nagyon lassú valahol elakadt a szállítmány így csak a meglévőkből tudnék ajánlani azt meg ismeritek…vagy nem… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem macerás a használata az rda-nak az egy akku az nem gond tekerés függő az elhasználodása.Szerintem egy jó rta jobb mindennél

5 kedvelés

Genovából már elindult​:grin:biztos Bodyguardokkal küldik :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Nagyon új cucc, nem tudom, kinek lehet és hogy van-e nyűgje. Újdonságok helyett sokat próbált, agyon dícsért darabokat veszek és viszonylag ritkán.

Számora ugyan az mindkettő, az RDTA-n plusz buffer tartállyal. Nekem meló és vagy vezetés közben kényelmesebb mint a dry hit.

A vattázást lehet velük könnyebbé tenni és az édességeket DL-ben szívom. Dohány az csak MTL.

6 kedvelés

Természetes ennyiért ez jó hír… :slightly_smiling_face: :+1:

3 kedvelés

Fejet cserélem vezetés közben. pesti dugóba sima ügy a töltés :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Természetesen igyekeztem a legmegfelelőbb szállítást kérni,hamár …:crazy_face:

3 kedvelés

Annak örülők hamár arany árba van… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Fekete tankhoz ,fekete mod dukál :grin:

3 kedvelés

Jujj tényleg…ja nekem van egy fekete dram3 is… :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:

2 kedvelés

Khm…:grin::grin::grin:azt hiszem nekem is :blush:

2 kedvelés

Sima fekete?Vagy az a fekete arany…mert ha ez az gond lesz :rofl:

4 kedvelés

Fekete mert az arany ,aranyárban volt :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Az igaz …200 euro-ig nézem én a tankokat…Bár van egy… :thinking:

2 kedvelés

Van RDA-m, köszi, de attól még a vattát cserélni kell. :sweat_smile:

3 kedvelés

Már mondtál eleget köszi, ezért is adok el mindent is :rofl: