Vásárlásfüggők topikja

@Atis -kéne beszervezni egy saját készitésű Mtl rta gyártásába…Ilyenben is gondolkodom…???Mit szólnátok? :thinking: :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nyálcsorgatva figyelek mint mindíg :grin:
Max hozzá tudok szólni milyet szeretnék :blush:

3 kedvelés

5let az sokat ér… :slightly_smiling_face:egy pár ember úgy is kéne hozzá…

3 kedvelés

Egy klón biztos ,amit nem másolna senki az tuti !:grin:

4 kedvelés

Szenvedek ezzel az aromamizer v3 vattazassal, ha atszerelnem rda-ba egy jo squonk moddal, akkor megszunne a vattazasi problemam :slight_smile: minden izcsere minimum 2 ora es vagy 4-5 vattazas mire nagyjabol jo lesz a mesh epites, vagy mar tenyleg valami tomitessel vagy magaval az rdta-val lesz a gond mert ez hihetettlen, hogy mindig dryhit van.

Nemrég láttam ,pár hónap után szinte kicsúszik belőle a palack …egy lost vapen? Hm :thinking:

Hát sajna nem ismerem az aromamizereket ha dryhit van akkor sok a vatta…ha még nem állt rá a kezed a megfelelő mennyiségre.Ha régóta használod akkor lehet elfelejted mennyi kell bele…ritkán van tank hiba ami dryhitett okoz de ez sem kizárt.Lehet ki kéne próbálni mást.

1 kedvelés

A Lost vape se a régi már…a dna még ér valamit mert ellehet bontani…volt több is szerintem nem egy jó cucc nekem mindegyikbe az aksi feszitő rúgó fáradt el és lezárlatólt csak azért nem gyulladt ki mert gyorsan földhöz bvágtam és kirepült az aksi kicsit füstölt… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Pfff…még így nem jártam hála…van egy grusom,azon ragadt be a gomb párszor de ennyi eddig :grin:

2 kedvelés

Én támogatom az ötletet. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

én kerülöm ezt a márkát…más izgalmakat szeretek nem ilyet… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Már én is ,nem kell nekem dn izés :crazy_face:van már jobb attól a készletben :blush:
Bár a Zq Essent tetszik​:grin:

4 kedvelés

Szépek a termékeik de ennyivel kimerült dna deszka kapható olcsóban is…

3 kedvelés

Jó,de nekem csak akácom van :rofl::rofl::rofl:az is egzotikus télen​:crazy_face:

4 kedvelés

Van olyan amiért érdemes lecserélni :blush:

2 kedvelés

Honapok ota ugyanaz a tunet, nem megy le a lotyi, ha leveszem a top capet, akkor cuppanva jon le es feljon rogton 2-3 buborek. Ez nem biztos hogy vatta hiba, mar a 6mm-es vattabol is veszek le, kb 5mmes-re, trapezba vagom, 2 szelet is levagom, a maradekot meg kibilyhositom es ritkitom, mar el se tomiti lassan a lebefolyot :slight_smile: 60/40-es lotyit hasznalok, szoval hig is, de nem tud lefolyni, valami meggatolja.

1 kedvelés

Hát lehet akkor a ritka esetek egyike hibás tank…:slightly_smiling_face:Most olvasok utána miez a tank ezen zárható a lé ellátás neked ott minden rendben van nincs beszorulva egy kis vatta vagy o-ring darab?

1 kedvelés

Nincs semmi, olyan mintha a tartalyba akkora vakum keletkezne ami nem engedne lefolyni a liquidet, vagy feljonni a levegobuborekot.

1 kedvelés

Ha nyitva van a lé ellátás és a levegö is akkor le kell folyni ha nincs eltömödve…

2 kedvelés

A fizika szerint igen, de a tank szerint nem :slight_smile:

2 kedvelés