Sziasztok! Az Element Vape megbízható oldal lehet? Valaki esetleg rendelt már innen?
Előre is koszi a válaszokat
Jó gőzölést mindenkinek
Szia! Nem ismerem az oldalt, így a megbízhatóságáról nyilatkozni nem tudok. Viszont ez nekem, ahogy olvasom USA-ban lévő cégnek tűnik. Nézted, hogy szállitanak hozzánk? Mert még, ha igen, akkor is liquidet nem rendelnék Európai Unión kívülről, mert bajos lehet.
Szia! Más közkedvelt shoppokban nem érhető el amit vásárolnál?
Lehet olcsóbb de nem szállítanak tudtommal kis hazánkba.
Nem néztem még.
Egyelőre meg nem találtam az általam ismert shopokban
Ne legyünk már ilyen titokzatosak Írd csak le mit szeretnél vásárolni és garantálom, hogy jobb helyről beszerezhető a termék. Legrosszabb esetben kiderül, hogy nem is forgalmazzák a terméket.
Még azis lehet “lapul” valakinél otthon olyasfajta árú.
Pöröghet a biznisz!
Van, mennyi kell? Ja, rossz topic…
Amúgy tényleg érdekes a kérdés. Ha minden kötél szakad, és nagyon kell a termék, és valóban nincs közelebb/megbízhatóbb helyről, csak akkor szabad belevágni. Az esetleges anyagi nyereséget bőven elviszi az idő, meg az ideg…
na, most már engem is érdekel, hogy mi az amit a nagy vízen túlról tervezel venni
Zeus RTA
csak nem
Csak egy Dead Rabbit R tankot kerestem.
Végül épp talatam egyet az Oxyzig oldalon.
De koszonom mindenkinek a segítséget
Nem titokzatos akartam lenni
Nagyon szuper ez a csapat
Én megvárnám a második kiadást belőle ha nem sürgős. Hamarosan már a felújító készlet se lesz kapható az első kiadáshoz.
Esetleg azt tudni körülbelül mikor jön a második kiadás ?
Passz de ismerve a Hellvape stratégiáját fix, hogy kiadnak belőle hamarosan egy második kiadást. Nagyon sikeres volt anno a modell amikor megjelent. Az más kérdés, hogy sok felhasználónál “könnyezett” a tank de most már fix, hogy felső levegzőséű lesz
Szuper, koszi a segítséget , az se gond ha lesz mindkét kiadásából 1 db
Csak ne könnyezen a tank
Ahogy láttom már nem szállítanak ki Magyarországra Pedig máshol nem nagyon találtam. Esetleg valakinek valami tipp?