Sziasztok!
Itt lakom a nyugati határnál és mivel szinte teljesen kifogytam, kivéve a PG-t és a VG-t, kénytelen voltam kimenni boosterért és aromáért.
Dohányos aromára volt szükségem, amiből össz-vissz egy fajtája volt az amúgy hatalmas üzletnek. Mivel nem ismertem, ezért egy 30 milisnél nem mertem többet venni. 140 eurot vittem a célra, úgyhogy mondtam a srácnak, hogy a maradékért adjon boostert. 40db 10ml-es 20mg/ml-es jött ki végül. Sajnos az aroma árára nem emlékszem és persze blokkot nem adott, mert a csomagban nem találtam, de szerintem átszámítva 1200Ft (vagy kicsit több) lehetett a booster darabja.
Azért nem semmi… most számolgatok, hogy még jópár éve amikor pl. az eliquvidVG-től rendeltem a 100ml-es 100mg/ml kiszerelést, valami 6-7ezer forintért? talán, de lehet annyi sem volt eleinte, akkor kb 60-70 fillérre jött ki egy mg nikotin, most meg több mint 6Ft
Igaz, ezek a boosterek általában jóval erősebbek, mert azokban biztos, hogy nem volt meg a 100mg/ml max 65-70, de még akkor is jóval olcsóbb volt.
Viszont így is örülök, hogy legalább van mit szívni, mert a rendes cigire nem szeretnék visszaállni.
Valaki ismeri ezt az aromát? Csak 100ml-t mertem keverni elsőre, de remélem jó lesz mert nincs másom egyelőre.