Nem vagyok egyik sem ,de az utolsó nagyon közel áll hozzámvagy legalábbis a város ahol életvitelszerűen tartózkodom
Nekem is nagyon
Az alap 4-esből más rajtad kívül nem jelzett vissza,
de pl. @Tyutyika szokta dicsérni.
De már tényleg az állaga is verte az aromamesterest
Tisztelettel
Szerintem mindjárt jön Kinga és szét dobál itt mindent, mert megint sikerült egy posztot szét trollkodni
Ha nem lenne tartalékom ,már lenne nekem is
Hát ha aki indította nem jelentkezik, legalább mi szórakozzunk jól
Tisztelettel
Hát visszatértem
Ez tényleg megéri!
Tisztelettel
Egy kezdőnek ez így hirtelen nagyon sok infó egyszerre.
Lehet én is így lennék a helyében, nyugodtan átgondolnám az egészet…
20+ iqost szivok
Jól van, akkor itt a végén velünk ne foglalkozzon
(vagy szokja az oldalt ,mert ez általában így szokott lenni )
Tisztelettel
Rossz a matek tudásom de az kb 60 pénz havonta
Azért az nem olyan baráti
Azonnal térj meg és kitanítunk mindenre
Ha van fölös pénzed,azt el tudjuk költeni mindet IS
Ízesítésed van?
ha igen milyen?
Szereted (elviseled) ha kapar a torkod( TH)?
Vagy ne. Kell a NIC vagy elég a kevesebb?
A gép amit ajánlottunk mindegyikhez jó.
Tisztelettel
Az én működő (volt előtte is pár köröm, ami nem jött össze) történetem röviden. Hátha segít egy woopoo argus 40w kit-tel kezdtem. Ebben az a jó, hogy dl-ben és mtl-ben is működik és baráti az ára, így el tudtam dönteni, melyik az én világom. Aztán amikor ez megvolt betértem ide és olvastam. Most 2 modom és két tankom van és tekerek :). A NIC-em nekem 9 százalék és booster, az nálam nem kapar, igaz nem is nyomom 13 watt felett és a gőz sem fontos. Gyümölcsössel kezdtem, de a fiúk elrontottak .
A pénz is sok… de az az ideg amit rád rak az iqos… vedd ki,rakd be,várj mig pittyen,kiesik,tedd vissza aztán 3 perc alatt szívd el kolegám is azt szivja,multkor már földhöz vágta és inkább vett egy doboz cigit.
elég a kevesebb
Összegezzünk Nem a szoftver a húzos ebben a műfajban, hanem a hardver. Főleg úgy, hogy a legtöbbünk itt vásárlás mániás, már ami a vapes kütyüket illet
na igen. 2 hetig azert dolgozok hogy cigizni tudjak(most ezt sarkositva) de egyszeruen kell valami a szamba amit szivni tudok. nem kerek alternatívákat
Őszinte leszek,láttam már de nem próbáltam ki mert nem szeretnék dohánygyári összesöpört hulladékragasztós akármit hevítéssel a tüdőmbe juttatni,amit szeret a tüdőm az az ütvefúró porja,és az építőiparban fellelhető nyalánkságok
Ez nagyon magas labda és nem csaphatjuk le.
Most az egyszer ,pedig ez ritka nálam,erre nem tudnék publikus választ adni