Vaporesso GTX go 80

Nem vagyok egyik sem ,de az utolsó nagyon közel áll hozzám​:joy:vagy legalábbis a város ahol életvitelszerűen tartózkodom :joy::joy::joy:

Nekem is nagyon :slight_smile:
Az alap 4-esből más rajtad kívül nem jelzett vissza,
de pl. @Tyutyika szokta dicsérni.

De már tényleg az állaga is verte az aromamesterest :slight_smile:

Tisztelettel

3 kedvelés

Szerintem mindjárt jön Kinga és szét dobál itt mindent, mert megint sikerült egy posztot szét trollkodni :smiling_face:

Ha nem lenne tartalékom ,már lenne nekem is :grin:

Hát ha aki indította nem jelentkezik, legalább mi szórakozzunk jól :slight_smile:

Tisztelettel

Hát visszatértem :rofl: :wink: :see_no_evil:

Ez tényleg megéri!

Tisztelettel

Egy kezdőnek ez így hirtelen nagyon sok infó egyszerre.
Lehet én is így lennék a helyében, nyugodtan átgondolnám az egészet…

20+ iqost szivok

Jól van, akkor itt a végén velünk ne foglalkozzon :slight_smile:
(vagy szokja az oldalt ,mert ez általában így szokott lenni :slight_smile: )

Tisztelettel

Rossz a matek tudásom :thinking:de az kb 60 pénz havonta :flushed:
Azért az nem olyan baráti :thinking:
Azonnal térj meg :joy:és kitanítunk mindenre :crazy_face:
Ha van fölös pénzed,azt el tudjuk költeni mindet IS :joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Ízesítésed van?
ha igen milyen?
Szereted (elviseled) ha kapar a torkod( TH)?
Vagy ne. Kell a NIC vagy elég a kevesebb?

A gép amit ajánlottunk mindegyikhez jó.

Tisztelettel

Az én működő (volt előtte is pár köröm, ami nem jött össze) történetem röviden. Hátha segít :slight_smile: egy woopoo argus 40w kit-tel kezdtem. Ebben az a jó, hogy dl-ben és mtl-ben is működik és baráti az ára, így el tudtam dönteni, melyik az én világom. Aztán amikor ez megvolt betértem ide és olvastam. Most 2 modom és két tankom van és tekerek :). A NIC-em nekem 9 százalék és booster, az nálam nem kapar, igaz nem is nyomom 13 watt felett és a gőz sem fontos. Gyümölcsössel kezdtem, de a fiúk elrontottak :wink: .

2 kedvelés

A pénz is sok… de az az ideg amit rád rak az iqos… vedd ki,rakd be,várj mig pittyen,kiesik,tedd vissza aztán 3 perc alatt szívd el kolegám is azt szivja,multkor már földhöz vágta és inkább vett egy doboz cigit. :smile:

elég a kevesebb

Összegezzünk :slight_smile: Nem a szoftver a húzos ebben a műfajban, hanem a hardver. Főleg úgy, hogy a legtöbbünk itt vásárlás mániás, már ami a vapes kütyüket illet :joy:

na igen. 2 hetig azert dolgozok hogy cigizni tudjak(most ezt sarkositva) de egyszeruen kell valami a szamba amit szivni tudok. nem kerek alternatívákat :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Őszinte leszek,láttam már de nem próbáltam ki mert nem szeretnék dohánygyári összesöpört hulladékragasztós akármit hevítéssel a tüdőmbe juttatni,amit szeret a tüdőm az az ütvefúró porja,és az építőiparban fellelhető nyalánkságok :joy:

Ez nagyon magas labda és nem csaphatjuk le. :smile::smiling_face_with_tear:

Most az egyszer ,pedig ez ritka nálam,erre nem tudnék publikus választ adni :joy::joy::joy::joy::joy: