Sziasztok! Tudna valaki segiteni? Ma vettem vaporesso GTX GO 80 es feltöltés utan forró gőz jön belőle! Szetszedtem akkor folyt belőle a likvid! Tisztítás utan szinten forró gőz jött! Előre is köszönöm a válaszokat
Szia! Először is mivel töltötted fel? Másodszor, ha szétszeded, akkor valóban folyik belőle a likvid. És harmadszor, mit takarítottál ki és hogyan?
Volt már elötte ilyen eszközöd vagy másik? DL-es felhasználó vagy? Mennyire forró a gőz? Nekem Sky Solo Plus van, és az is jóval melegebb gőzt ad, mint pl. az Argus és a Lostvape Subohm tankjaim. Magasabb, nem szabályozható, fix watt-on működik, ezért melegebb a gőz.
Szia! Az ott vásárolt likviddel töltöttem fel! A tankot es a porlasztót
BPeti üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jún. 6., Cs 6:15):
Kedves Peti!
Minden megoldódott! Fekhivtam az uzletet es a pirlasztoval volt gond! Köszönöm gyors válaszát! Üdvözlettel Zsuzsa
Zsuzsanna Radnótiné Horváth <r.horvath.zsuzsanna@gmail.com> ezt írta (időpont: 2024. jún. 6., Cs 11:03):
Hát igen, vannak selejt porlasztók. Akkor ezek szerint azt ajánlották cserélj porlasztót, és a csere megoldotta a problémát. Kellemes gőzölést!
Igen pontosan Köszönöm viszont kívánom neked
BPeti üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jún. 6., Cs 12:16):
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.