Sziasztok valakinek van e már tapasztalata ezzel a készülékkel ?
Ha igen kérem ossza meg pozitivumait negatívumait
Előre is köszönöm
Szia ! Nincs ilyen készülékkel szerintem itt még tapasztalata senkinek … ez egy viszonylag friss model… Gyorsan rá is kerestem .
Ezért próbálom csak úgy általánosságban leírni a véleményem…
GTX porlasztók nagyon régen a piacon vannak , tehát valszeg porlasztó után pótlás gondod nem lesz … Porlasztós készülékeknél szerintem ez a legfontosabb tényező…
Masszív darabnak tűnik , így képről…
A legnagyobb pozitívum mindenképp a cserélhető akumlátor ezzel nem láncolod magad oda egy töltő kábelhez … És nem lesz az sem , hogy idővel romlik az akumlátor kapacitás és mehet a készülék a kukába , vagy marad otthonka …
Használj hozzá külső akumlátor töltött mindenképp!
5 ml tartály kapacitás szerintem elégséges… Felső Liquid töltés szintén pozitívum illetve az is ,hogy a Liquid szint jól dektetálható…
Csak a leírását és a megadott paramétereket nézve ez egy jól átgondolt pod-mod … Természetesen majd használat közben derül ki minden… Mert leírva álltalában mindig minden fasza
Finom Gőzöket vele
köszönöm szépen a válaszod igazaból a folyástól félek leginkabb azert kérdeztem ezeket hátha valaki tapasztalt mar vele valamit . Meg fura hogy en most egy luxe xr maxot hasznalok es az armour gs kb annyiba kerul mint ez jo oke aksi kell meg ilyenek de nézve a cserelhető aksis keszulek árát messze alacsonyabb
A beépített aksi mindig dob az áron podnál amit anyag árban még is értek… Amúgy is kevés a cserélhető aksis Pod … Egyszerűen nincs rá igény . Valamit írt a gyártó,hogy extra szivárgás elleni védelme van a GS-nek ,de ezt már majd csak te tudod igazolni Volt pár pod-modom és szerintem egyik sem volt szivárgás mentes …
hat en megvagyok amugy poddal jo mondjuk oktoberbe altam at e cigire meg azert is szeretem mert epito iparba dolgozok aztan zseb barát nyilvan vagyok enis majd idovel valami extrara csak nemtudom ki hasznalnam e mert tok praktikus
na hát akkor majd 1 honap mulva megvalaszolom azt az extra szivargas elleni vedelmet mert 2 het mulva lesz meg csak a keszulek
Neked legyen a legjobb … Ennyi a lényeg .
Analóg cigarettánál bármi jobb !
Hello! Pár hete használom, mert páromtól karácsonyra megkaptam Nem folyik, de még pára sem jelentkezik, nekem ez kb.hihetetlen pedig rohangálósnak használom, otthon, utcán, autóban is, szuper jó kis cucc. Az ízvisszaadása tökéletes, pedig többségében tekerős porlikhoz vagyok szokva. A feltöltés se problémás, simán töltögetem, anélkül, h leszedném külön a fejet.
Szóval én ajánlom.
Akkor csak van róla tapasztalat örülök, hogy pozitív… Finom Gőzöket nektek
köszönöm a választ na csak legyen vegre feketébe rá is csapok
esetleg tudnátok e abban segiteni milyen akkumulator illetve töltő a jo ? addig okes hogy 18650 es de kismilio fajta van es nem tudom melyik a jo
Szia! Molicel P30b elég kakas akksi. Remélem ez a táblázat segít választani. Attól függ milyen W-on szeretnéd használni a gépet. Lehet hogy neked másmilyen akksi is tökéletes mert szükebb dl vagy esetleg mtl felhszanálásra kéne.
hmm hat lehet a mutara vtc6 ra fog esni a valasztasom
(a szerző törölte a bejegyzést)
Igazából szerintem nem kell ezt túl bonyolítani 20-25 A- T tudjon és legyen eredeti termék ne no name AliExpresses
A legtöbbet használt 3 Akumlátor a vépereknél
Lg Hg2
Samsung 30q
Sony Vtc6