Vaporesso armour gs

Sziasztok valakinek van e már tapasztalata ezzel a készülékkel ?
Ha igen kérem ossza meg pozitivumait negatívumait
Előre is köszönöm :grin:

1 kedvelés

Szia ! Nincs ilyen készülékkel szerintem itt még tapasztalata senkinek … ez egy viszonylag friss model… Gyorsan rá is kerestem .
Ezért próbálom csak úgy általánosságban leírni a véleményem…

GTX porlasztók nagyon régen a piacon vannak , tehát valszeg porlasztó után pótlás gondod nem lesz … Porlasztós készülékeknél szerintem ez a legfontosabb tényező…

Masszív darabnak tűnik , így képről…
A legnagyobb pozitívum mindenképp a cserélhető akumlátor ezzel nem láncolod magad oda egy töltő kábelhez … És nem lesz az sem , hogy idővel romlik az akumlátor kapacitás és mehet a készülék a kukába , vagy marad otthonka …
Használj hozzá külső akumlátor töltött mindenképp!

5 ml tartály kapacitás szerintem elégséges… Felső Liquid töltés szintén pozitívum illetve az is ,hogy a Liquid szint jól dektetálható…

Csak a leírását és a megadott paramétereket nézve ez egy jól átgondolt pod-mod … Természetesen majd használat közben derül ki minden… Mert leírva álltalában mindig minden fasza :heart:

Finom Gőzöket vele :heart:

5 kedvelés

köszönöm szépen a válaszod :grin:igazaból a folyástól félek leginkabb azert kérdeztem ezeket hátha valaki tapasztalt mar vele valamit . Meg fura hogy en most egy luxe xr maxot hasznalok es az armour gs kb annyiba kerul mint ez jo oke aksi kell meg ilyenek de nézve a cserelhető aksis keszulek árát messze alacsonyabb

5 kedvelés

A beépített aksi mindig dob az áron podnál amit anyag árban még is értek… Amúgy is kevés a cserélhető aksis Pod … Egyszerűen nincs rá igény . Valamit írt a gyártó,hogy extra szivárgás elleni védelme van a GS-nek ,de ezt már majd csak te tudod igazolni :joy: Volt pár pod-modom és szerintem egyik sem volt szivárgás mentes …

4 kedvelés

hat en megvagyok amugy poddal jo mondjuk oktoberbe altam at e cigire :joy: meg azert is szeretem mert epito iparba dolgozok aztan zseb barát :joy: nyilvan vagyok enis majd idovel valami extrara csak nemtudom ki hasznalnam e mert tok praktikus :joy:
na hát akkor majd 1 honap mulva megvalaszolom azt az extra szivargas elleni vedelmet :joy: mert 2 het mulva lesz meg csak a keszulek

5 kedvelés

Neked legyen a legjobb … Ennyi a lényeg .
Analóg cigarettánál bármi jobb !

4 kedvelés

Hello! Pár hete használom, mert páromtól karácsonyra megkaptam :blush: Nem folyik, de még pára sem jelentkezik, nekem ez kb.hihetetlen :joy:pedig rohangálósnak használom, otthon, utcán, autóban is, szuper jó kis cucc. Az ízvisszaadása tökéletes, pedig többségében tekerős porlikhoz vagyok szokva. A feltöltés se problémás, simán töltögetem, anélkül, h leszedném külön a fejet.
Szóval én ajánlom. :blush:

4 kedvelés

Akkor csak van róla tapasztalat örülök, hogy pozitív… Finom Gőzöket nektek :heart:

4 kedvelés

köszönöm a választ :grin: na csak legyen vegre feketébe rá is csapok :grin:

3 kedvelés

esetleg tudnátok e abban segiteni milyen akkumulator illetve töltő a jo ? addig okes hogy 18650 es de kismilio fajta van es nem tudom melyik a jo

2 kedvelés

Szia! Molicel P30b elég kakas akksi. Remélem ez a táblázat segít választani. Attól függ milyen W-on szeretnéd használni a gépet. Lehet hogy neked másmilyen akksi is tökéletes mert szükebb dl vagy esetleg mtl felhszanálásra kéne.

4 kedvelés

hmm hat lehet a mutara vtc6 ra fog esni a valasztasom

3 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

Igazából szerintem nem kell ezt túl bonyolítani 20-25 A- T tudjon és legyen eredeti termék ne no name AliExpresses

A legtöbbet használt 3 Akumlátor a vépereknél

Lg Hg2
Samsung 30q
Sony Vtc6

2 kedvelés