Esetleg mèg annyit kérdésem lenne hogy az említett porlasztókat valahol Budapesten belül dohányboltban lehet kapni? Csak mert emlèkeim szerint règen volt egy kèt hely ahol lehetett
Mindig minden témával el vagyok késve, de mindig szófosásom van, szóval… hátha még valakinek hasznos
Nekem van egy Jackaroom, Sourcemore-ról, ott van porlasztó is hozzá relatíve olcsón, de maga a készülék se egy nagy összeg. Kb egy éve van meg.
Viszont pont a porlasztó a legnagyobb gyengesége, iszonyat hamar elnyúzza, olyan 6-700 puff fér bele ami nálam kb két nap - így azért már mégse annyira hű de olcsó mulatság. Passzoltam is az egészet a férjemnek aki csak hébe-hóba pöffent bele párat, nála elmegy egy hétig is.
Felismeri a porlasztót és nem engedi a megadottnál nagyobb wattszámra állítani, na ezt nem tudtam, eleinte szentségeltem is mert azt hittem megadta magát…pedig amúgy hasznos funkció, csak én voltam figyelmetlen.
lötyit beletölteni is könnyű, odafér nagyobb flakon is. A kijelzője nekem sötét, napfényben nehezen olvasható, és mivel maga a tartály is elég sötét szürke, a lötyit is nehezen látni benne.
Egyébként egész strapa kis kütyü, szépen kézre áll, nem folyik, nem lötyög benne semmi, szinte full gumi az egész így ha leejted meg se kottyan neki, pl munkásnak tökéletes. Ha a porlasztó jobban bírná, nem lett volna vele semmi bajom.