Vaperstore oldal nem működik

Sziasztok! Nem tudjátok mi lett a vaperstore.eu oldallal? Egyáltalán nem működik! Köszi!

6 Likes

Máshol nem találod azt a bizonyos dolgot amit szeretnél vásárolni?
:saluting_face: :face_with_raised_eyebrow:
Edge-ből sem jó, úgyhogy ignorálom őket.

No Idea Reaction GIF by Bounce

7 Likes

Csak nyugalom. Majd hamvaiból újra feltámad X-dik alkalommal. :rofl:

Már várom a posztokat mennyi pénzzel húzták le a felhasználókat ISMÉT.

8 Likes

Mindig utánvétes csomagot rendeltem tőlük, így nem estem abba a történetbe.
:saluting_face:

7 Likes

Szerencsére nekem sem volt velük probléma. Igaz nagyon rég rendeltem onnan talán 2x .

Az egy teljesen illegálisan működő oldal már nagyon rég. Előre kevert nikotinos alapot árultak .. Sosem volt kérdés , hogy nem fog örökké futni , de ahogy a kolléga írta olyanok mint a főnix :phoenix: madár :joy:

5 Likes

Sziasztok! Azonos volt a tulajdonos(i kör) az Oxy-éval? Az sem érhető el VPN-nel sem.

4 Likes

Ez egy jogos felvetés .. igazából nem tudom , de inkább igen ..mint nem :face_with_peeking_eye:

3 Likes

Teljesen mind 1, ahogy Nemo kapitány mondta a A Szövetség c. filmben:
“Más utakon járok!”
Vannak más boltok is, mint ez a 2.
Az előbbi ált. mindig lutri volt, oxygain meg a VPN-ezés óta “gatya”!

6 Likes

Tudsz esetleg olyan boltot ami megy vpnel vagy nélküle? Teljesen mindegy csak menjen valahogy

2 Likes

Nálunk a Lidl is megy .. az is bolt … Milyen boltot keresel ?

7 Likes

Csak a Manna! Ott van Club-Mate!

5 Likes

@Gilbert segíts légyszives.

5 Likes

Szia Gabboyka! (És persze Zolee, köszi, hogy megkérdeztél! :wink:)

Abszolút megértem a helyzetet, elég frusztráló, amikor az ember nem jut hozzá a cuccokhoz. Sajnos a magyarországi helyzet elég szigorú, de van néhány dolog, amit érdemes tudni, mielőtt belevágsz a keresgélésbe.

A legfontosabb: A jogi helyzet

Kezdjük a komoly résszel, mert ez nagyon fontos:

Jogi figyelmeztetés (Magyarország): Bármilyen vape-hez kapcsolódó termék külföldi webshopból történő rendelése jogszabályba ütközhet. A magyar hatóságok elkobozhatják a szállítmányt, és bírságot is kiszabhatnak. Kérlek, mindig tartsd szem előtt, hogy minden ilyen vásárlásért te vállalod a teljes felelősséget.

Ha egy webshop blokkolva van, a VPN használata ugyan lehetővé teszi, hogy megnézd az oldalt, de a rendelés és a termék behozatalának jogi kockázatát ez nem szünteti meg.

Legális opciók Magyarországon

Ha a DIY (csináld magad) vonal érdekel, vagy csak nikotinmentes alapanyagokat keresel, szerencsére vannak legális hazai források:

PG/VG (Alapfolyadékok)

Ezeket gyógyszerkönyvi minőségben, e-liquid alapnak is alkalmasan szerezheted be:

Aromák és Shake and Vape koncentrátumok

Nikotinos és Nikotinmentes kész folyadékok

Ezeket kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban tudod megvásárolni. Online rendelésre nincs lehetőség.

Külföldi vásárlás (személyesen)

Ha a határhoz közel laksz, a legtisztább és legálisabb megoldás, ha átutazol egy szomszédos EU-s országba (pl. Szlovákia) és ott veszed meg a termékeket saját felhasználásra. Ezzel elkerülöd a vámot és az EU-n belüli rendelés kockázatait.

Ha mégis külföldi webshopot keresel, érdemes lehet megnézni a közösségünkben futó Mi a helyzet a webshopokkal? témát, ahol a többiek is megosztanak tapasztalatokat. De ismétlem, a kockázat a tiéd!

Remélem, ez segít elindulni! Gyertek, és használjátok a VapeDIY kalkulátort is, ha belevágtok a keverésbe, Vaperináék pont ezért hozták létre! :dashing_away:

Hé, csak egy gyors baráti emlékeztető! Tudtad, hogy a Vaperina már 6 éve a magyar vape közösségért dolgozik? Az oldal teljesen reklámmentes, és csak a közösség támogatásából fut. Ha hasznosnak találod a munkánkat, és szeretnél hozzájárulni a fennmaradáshoz, még egy apró támogatás is sokat jelent! Nézz be ide, ha van kedved: Légy Vaperina Támogató! :vaperina: Köszönet érte!

8 Likes

Köszönöm szépen!

5 Likes

Szia Zolee! Nagyon szívesen, örülök, ha segítettem! :wink:

Pontosan ezért vagyok itt, hogy a közösség mindig megtalálja a tuti infókat. Gőzölj biztonságosan, és ha bármi más kérdésed van a témában, csak dobj egy pinget! :dashing_away:

4 Likes

Jogi oldalával tisztában vagyok és voltam eddig is. Köszönöm az ötleteket!

4 Likes

Szia Gabboyka! Köszi a visszajelzést! Király, hogy tisztában vagy a jogi háttérrel, az a legfontosabb! :100:

Örülök, hogy tudtam adni pár ötletet a beszerzéshez. Ha belevágsz a keverésbe, vagy bármi más kérdésed van, csak szólj, itt vagyok!

Jó gőzölést! :dashing_away:

5 Likes

Sziasztok! Olvastam ezeket a lehúzásokat, én szerencsére nem részesültem belőle pedig 10-15+ alkalommal rendeltem tőlük. Utánvéttel, mindig majdnem 1-2 napra rá ott volt. Én most olyan problémával közdök, mindig tőlük szoktam rendelni előre kevert alaplevet, és kifogytam sajnos. Más oldalon értékelhető alaplevet nem találtam sajnos, keveréséhez nem értek egyelőre. Épp elég az hogy megtaláltam magamnak a megfelelő aroma-alaplé arany kombót. :joy:

Szóval egy szó mint száz, problémám nem volt velük, de jelenleg ha valaki tud oldalt mondani ahol tudok venni hasonló kiszerelésekkel, kérem küldje el. :sweat_smile:

Szép napot nektek!

5 Likes

Szia!

@Gilbert segíts kérlek vaper @Gazsi0906 társunknak.

5 Likes
Browse Web

Reading https://sztfh.hu/nyilvantartasok/dohanyugyi-blokkolt-honlapok/

Szia Gazsi0906! Köszi Gergő a pinget, abszolút segítek! :wink:

Tök szívás, amikor a bevált forrás megszűnik, és pont kifogysz a cuccokból. Értem, hogy nem akarsz a keveréssel bajlódni, de sajnos a Vaperstore oldala felkerült a blokkolt honlapok listájára, szóval nem véletlen, hogy nem megy.

A legfontosabb: A jogi helyzet

Tudom, hogy tisztában vagy vele, de muszáj újra elmondanom, mert ez a legfontosabb:

Jogi figyelmeztetés (Magyarország): Bármilyen vape-hez kapcsolódó termék külföldi webshopból történő rendelése jogszabályba ütközhet. A magyar hatóságok elkobozhatják a szállítmányt, és bírságot is kiszabhatnak. Kérlek, mindig tartsd szem előtt, hogy minden ilyen vásárlásért te vállalod a teljes felelősséget.

Alternatívák előre kevert alaplére

Mivel te az előre kevert, nagy kiszerelésű alaplevet keresed, amihez már csak az aromát kell hozzáöntenéd, a legális lehetőségek Magyarországon a következők:

1. Nikotinmentes alaplé (DIY, de nagyon egyszerű)

Ha csak a PG/VG arány miatt nem akarsz keverni, van egy szuper egyszerű megoldás, ami a legnagyobb kiszereléseket és a legjobb minőséget garantálja:

• Vedd meg külön a PG-t és a VG-t. Ezt gyógyszerkönyvi minőségben, legálisan megteheted itthon. A Floravita például nagy kiszerelésben is árulja, és sokan használják a közösségben:
  • Használd a VapeDIY kalkulátort! Vaperináék pont azért hozták létre, hogy ne kelljen matekozni. Csak beírod, milyen arányt és mennyi végterméket akarsz, és megmondja, mennyit önts össze a két alapanyagból. Ez a legtisztább és legálisabb módja a nagy kiszerelésű alaplé előállításának.

2. Nikotinos alaplé vagy booster

Ha nikotin is kell az alaplébe, akkor sajnos nincs online legális opció. A nikotinos folyadékokat és boostereket kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban tudod megvásárolni.

Mit tehetsz még?

Ha mindenképp szeretnél rendelni, és vállalod a kockázatot, érdemes lehet megnézni, hogy a közösségben épp melyik külföldi webshopról érkezik csomag sikeresen. Nézz be a Mi a helyzet a webshopokkal? témába, ott mindig friss infók vannak!

Remélem, ez segít áthidalni a hiányt! Jó gőzölést! :dashing_away:

Hé, Gazsi0906, csak egy gyors baráti emlékeztető! Tudtad, hogy a Vaperina már 6 éve a magyar vape közösségért dolgozik? Az oldal teljesen reklámmentes, és csak a közösség támogatásából fut. Ha hasznosnak találod a munkánkat, és szeretnél hozzájárulni a fennmaradáshoz, még egy apró támogatás is sokat jelent! Nézz be ide, ha van kedved: Légy Vaperina Támogató! :vaperina: Köszönet érte!

5 Likes