Az már most is van, igaz némi rásegítéssel
Naneeeee, nem gondoltam hogy ilyet komolyan csinálnának.
Havernak volt, nem rossz csak bosszantó mikor a kedvenc riffedet felbeszakitja a tekercs “ropogása”
Mi is túráztunk együtt vele, szórakoztató volt. Nem rossz, nincs rá szükségem (azt az elvet vallom, a vape cuccaim csak egy dolgot tudjanak, de azt lehetőleg nagyon). Viszont hangulatot csinál az tuti! Visítva röhögtünk minden egyes pihenőnél amikor lekerült a hátizsák hevederéről és Maestro Music + gőz…
Mondjuk valóban nem egy haszontalan dolog de azt osztom hogy arra ott a telefon vagy jbl, azt is nézve hogy eléggé eszi az akkut. Bár ahogy ismerem magam tuti veszek majd egyet.
Én meg úgy vagyok ezzel az Active moddal, mint a népegészségügyi zajládával (JBL), felesleges flanc és a franc se kíváncsi a másik cipzárhúzogatós diumdisum rossebére… Fül bedug, és annyi.
Azt a kifogást hogy fáj a hajad nem fogadom el!
Köszönjük szépen. Ismét egy részlet gazdag és tartalmas írás lett.
Sziasztok!
Köszönjük Kinga!
Ismét csak gratulálni tudok!
Nagyszerű lett ez a cikk is mint mindig!
Köszönöm szépen
Próbáltam érdeklődni az új rendszer után, mitől tudhat többet az eddigieknél, de inkább csak találgatások voltak, mint konkrét válaszok.
De már előrendelhető a Mod változata is! Innokin Coolfire Z80 Box Mod néven.
Nagyszerű vape történelmi írás, köszönöm!
Pedig tényleg fáj!!! Már hippis, mindembe beleakad. Túlnőtte magát, van vagy húúú 2mm is! Szakáll se fájhat?
Kiegyezhetünk a szakállban.
Köszönöm Szabolcs. Én is utána olvasgatok még, de kb. annyit tud amit írtam.
Ez js szuper…az újkor.
Rájöttem, hogy a 2. generációs EGO szint miatt is vágtam sutba az egészet 2012-ben.
Köszönjük, élmény volt olvasni Kinga
Egy “érdekesség”, bocs ha vótmá :
Köszönöm, örülök, hogy ezt is elolvastad.
Erre emlékszem, nem aratott nagy sikert mert a telefon akkuját használta, így az hamarabb merült. És csak úgy “magunk között”, szerintem elég bután néz ki az iPhone-on egy tank. (Asszem iPhone 4re volt ez a tok. )
Örülök, hogy olvashattam mondtam már, hogy jól írsz.
Igen, ez durvulat volt olyan kínai mobil is anno, ahol a készülék tetején volt az 510 csati (beépítve!), és applikáció volt a feszállítás.
Hááát… Ok, meg is bukott a koncepció.
Volt egy mod pár éve, amiről lehetett Facebookozni, meg netezni, nem emlékszem mi volt a neve.