Az már most is van, igaz némi rásegítéssel
![]()
Naneeeee, nem gondoltam hogy ilyet komolyan csinálnának. ![]()
![]()
Havernak volt, nem rossz csak bosszantó mikor a kedvenc riffedet felbeszakitja a tekercs “ropogása” ![]()
Mi is túráztunk együtt vele, szórakoztató volt. Nem rossz, nincs rá szükségem (azt az elvet vallom, a vape cuccaim csak egy dolgot tudjanak, de azt lehetőleg nagyon). Viszont hangulatot csinál az tuti! Visítva röhögtünk minden egyes pihenőnél amikor lekerült a hátizsák hevederéről és Maestro Music + gőz…
![]()
Mondjuk valóban nem egy haszontalan dolog de azt osztom hogy arra ott a telefon vagy jbl, azt is nézve hogy eléggé eszi az akkut. Bár ahogy ismerem magam tuti veszek majd egyet. ![]()
Én meg úgy vagyok ezzel az Active moddal, mint a népegészségügyi zajládával (JBL), felesleges flanc és a franc se kíváncsi a másik cipzárhúzogatós diumdisum rossebére…
Fül bedug, és annyi. ![]()
Azt a kifogást hogy fáj a hajad nem fogadom el! ![]()
![]()
![]()
Köszönjük szépen. Ismét egy részlet gazdag és tartalmas írás lett.
Sziasztok!
Köszönjük Kinga!
Ismét csak gratulálni tudok!
![]()
Nagyszerű lett ez a cikk is mint mindig!
Köszönöm szépen ![]()
![]()
Próbáltam érdeklődni az új rendszer után, mitől tudhat többet az eddigieknél, de inkább csak találgatások voltak, mint konkrét válaszok.
De már előrendelhető a Mod változata is! Innokin Coolfire Z80 Box Mod néven. ![]()
Nagyszerű vape történelmi írás, köszönöm!
Pedig tényleg fáj!!! ![]()
Már hippis, mindembe beleakad. Túlnőtte magát, van vagy húúú 2mm is!
Szakáll se fájhat? ![]()
![]()
Kiegyezhetünk a szakállban. ![]()
Köszönöm Szabolcs.
Én is utána olvasgatok még, de kb. annyit tud amit írtam. ![]()
Ez js szuper…az újkor.
Rájöttem, hogy a 2. generációs EGO szint miatt is vágtam sutba az egészet 2012-ben.
Köszönjük, élmény volt olvasni ![]()
Kinga
Egy “érdekesség”, bocs ha vótmá
:
Köszönöm, örülök, hogy ezt is elolvastad. ![]()
Erre emlékszem, nem aratott nagy sikert mert a telefon akkuját használta, így az hamarabb merült. És csak úgy “magunk között”, szerintem elég bután néz ki az iPhone-on egy tank.
(Asszem iPhone 4re volt ez a tok.
)
Örülök, hogy olvashattam
mondtam már, hogy jól írsz.
Igen, ez durvulat
volt olyan kínai mobil is anno, ahol a készülék tetején volt az 510 csati (beépítve!), és applikáció volt a feszállítás.
Hááát… Ok, meg is bukott a koncepció.
Volt egy mod pár éve, amiről lehetett Facebookozni, meg netezni, nem emlékszem mi volt a neve. ![]()