Vapesale24 store (nem com)?

o hai’,
kérdésem a Nagyérdeműhöz’, hogy van-e tapasztalatotok a vapesale24 :pont: store áruházzal mostanában? komment szintjén pár évvel ezelőtt említve lett, de más forrást nem találtam itt az oldalon. elvileg szállítanának dpd-vel, de csak bizonyos országokban és elvileg a csomagot kiküldik (szlovákiában van a main warehouse), viszont attól félek, hogy a courier ebben az esetben a magyar posta lenne, amit annyira nem szeretnék - vámtól meg egyebektől függetlenül.
köszi a szakértést!

2 kedvelés

Nem ismerem az oldalt de amikor nem bejáratott oldal után érdeklődik valaki mindig meg szoktam kérdezni. Mi található az oldalon ami máshol nem kapható?

Hátha tudunk segíteni, hogy biztonságos forrásból megkaphasd a kiszemelt terméket.

5 kedvelés

licsis shortfilleket kerestem leginkább, és náluk van abból is többféle, meg a kedvenc löttyeimből is jó néhány, úgyhogy ideális választás lenne, az árak is kedvezőek. árulnak úgy short/longfilleket is, hogy fel vannak töltve előre többféle niksóval, ami érdekes koncepció. számolgattam, lehet megérné, mivel alapból olcsóbb - legalábbis ahhoz képest, amilyen árakkal az utóbbi időben találkoztam.

2 kedvelés

redditen azt olvasom, hogy van egy dot com ami gyanúsan fake, illetve pár éve kicsit rájuk szálltak a hatóságok, de az utóbbi időben - hetekben, hónapokban - (még ha néha picit lassú is volt a shipping), megjöttek a cuccok és legit. nyilván ez még kevés infó ahhoz, hogy leadjak egy rendelést, de hátha van velük tapasztalata valakinek, vagy ha más nem, legalább megszakértjük :slight_smile:

2 kedvelés

Szia!

Én inkább hagynám, mert gyenge az értékelése.

De itt kapsz

7 kedvelés

Megnéztem az oldalt és én biztos nem rendelnék tőlük semmit. De a döntés a tiéd.

Én mindenkit igyekszek rábeszélni a saját keverésre mert a jövő ez lesz. Az ízesített liquideket tűzzel vassal kergetik. :face_with_diagonal_mouth:

Ha licsi vonal érdekel az Empire Brewnak van egy sikeres licsis terméke.

7 kedvelés

köszi, de ez pont a dot com, a dot store-ra sokkal jobb a trustpilot (meg amúgy a két site teljesen különbözik is).
a&l-t ismerem, de ott nem kapok olyat, amit itt kapnék, ezért élvezne előnyt

3 kedvelés

empire brew-t megkeresgélem, thx :slight_smile:

4 kedvelés

Azért azt vedd számításba, hogy a cég sumákol a hatóságok előtt. Lehet a felhasználóknak jó de hivatalosan az EU-ban nem árulhatna 10ml nagyobb kiszerelésű ízesített nikós liquidet.

4 kedvelés

világos, nyilván én is először ide hoztam, minthogy dobjak egyet a kockán remélve, hogy elviszi a cica :slight_smile: egy tesztkört megérne, ha itt is megerősítésre kerülne bárki részéről, hogy amúgy teljesítenek. anélkül kizárt, hogy bepróbáljam :slight_smile:

5 kedvelés

Persze mindig jó ha kérdez az ember! :right_facing_fist:t2::left_facing_fist:t2::hugs:

6 kedvelés

Ha már licsi. Licsinek több “rokona” is ismert.

sárkányszem - longán

Vagy a rambután

A Kung Fruits-ot pár napja kevertem be de még nem kóstoltam rá.

6 kedvelés

ha majd rápróbálsz, akkor szívesen venném az ajánlást, ha bejön :slight_smile:

amúgy pár hete jött meg egy a&l ‘discovery’ rendelés, amibe kisebb kiszerelésű, számomra még ismeretlen gyártók “tesztelős” löttyei jöttek; pulp, frukt, fruizee, swoke, saiyen, le french liquide… s egyik rosszabb, mint a másik :smiley: korábban más úton, de jött egy ragnarok is, az sem ízlett :slight_smile:
kicsit sokat fizettem érte, de az ajándékba kapott a&l white mystery legalább megérte, mert az brutáljó, a felsoroltak meg hát… ilyen itthoni dohányboltos nulla ízű és aromájú próbálkozásoknak hatnak számomra, sajnálom. egyszer majd biztos elfogynak, de nem valami óriási élmény egyik sem.

3 kedvelés

Lehet a kész liquidek nem annyira ízesek. De egy jó aromával többet is ki lehet hozni egy ízből. :grin:

( Ám én óriási Swoke rajongó vagyok :sweat_smile: Sokkoló olvasni, hogy nem jött be egy termékük )

3 kedvelés

swoke még egész jó amúgy, valszeg lazábbra vannak keverve, de már így is a világ összes pénzét kezdem elkölteni erre, s ha a kis kiszerelés nem gyerebe’, akkor a nagyobbra, aromára, stb. már annyira nincs bizadalmam, valahogy elvileg ezért (is) létezik a kisebb kóstoló szerintem… na mindegy :slight_smile: ne fájjon, mindenkinek más jön be :slight_smile:

4 kedvelés

Teljesen megértem a helyzeted. Én is hasonló cipőben jártam aztán végül belevágtam az aromázásba.

Megérte… :saluting_face:

7 kedvelés

Csak tudnám, azt a Heisenberget miből keveri ki… :rofl:

5 kedvelés

Nagyon jó kérdés. :sweat_smile:

4 kedvelés

Zöldsárga… :thinking::sweat_smile:

4 kedvelés