Vaperstore.eu

Sziasztok,

Ti szoktatok még rendelni erről az oldalról?

Csak kíváncsiságból kérdezem, mivel én most rendeltem 4 alcarlo aromát meg 2 liter alaplevet. Igazság szerint semmi gondom nem volt vele, mivel megérkezett minden időben, ahogyan az ígérve lett. Igazság szerint próbáltam olvasgatni a fórumon is meg mindenhol a weboldal által értékesített alaplével kapcsolatban, elég megosztóak a vélemények az biztos és ez aggaszt sajnos a legjobban (korábban is tőlük tudtam rendelni csak sajnos, tavaly október környékén). Alapvetően nem érzek különbséget az alaplénél sem, 3-mas 30/70-es lötyit rendeltem csak az a fránya címke ami rajta van… “fog machine fluid for techinal use only”, “intense 3” ami a nikotin mennyiségét jelölné. Látom sokatok már magának keveri be az alapot vagy szlovákiába jár ki megvenni a cuccokat. Sajnos nekem erre nem nagyon van lehetőségem és mivel a Liquidhall már nem elérhető (amiben jobban bíztam), így emellett az opcíó mellett maradtam.
És akkor jöttek a kérdések a fejembe…merjem szívni vagy ne? sufni keverés, nikotin mennyiség kérdőjeles…közben persze koppra kifogytam a liquidből és tegnap az a 6 szál cigaretta nagyon nem esett jól…annál csak jobb még akkor is ha sufni keverés lehet…plusz ha már ezt is szívom, ez sem a legjobb persze egészségügyileg de a simánál mégis jobb…

Saját magam megnyugvása miatt kérdezlek titeket is.

Előre is köszi a válaszokat!
Pacsi mindenkinek

Ez a bejegyzés egyesült egy létező témába: Sziasztok ! Újra indult a vapingunderground senki ne rendeljen ezt küldik