Vaperina vagyok, nem bűnöző!

Szervusz Zoli76 !

Megértem az álláspontodat, de erre írtam, hogy lett volna egy jobb sikeresebb alternatíva is, akik megtették volna ugyanezt. Szándékosan nem írom , hogy melyik párt. Ők tényleg a Magyarok érdekeit képviselik, és nem brüsszelt és ukrajnát szolgálnák ki…

További szép napot !

5 kedvelés

Egy másik irányból gondolkodva… Azok a fiatalok, akik most a jövő tekintetébe felbukkantak szavazataikkal… nos Ők fogják kitermelni a nyugdíjadat. Tegyük Őket partvonalra, vagy hozzuk Őket helyzetbe és ha arra gondolok, hogy a Fiam-Unokáim szanaszét a világba keresik a boldogulást, akkor eléggé egy irányba mutat az elképzelésem…

3 kedvelés

Szervusz !

Nagy valószínűséggel az én nyugdíjamat nem ők fogják kitermelni, 2011 óta nyugdíjas vagyok, valamint olyan betegségeim vannak amik nem rajtam múlottak. (Gondolok itt az élelmiszerekbe nagy arányban belekavart tartósító szerekre, és legfőképp fruktózra… Nekem a földi pályám hamarosan lezárul pont.)

6 kedvelés

Szia Atis!!Azért bízom, hogy még pár évtized van benned!!

4 kedvelés

Szervusz Tibor !

Ne reménykedj, én sem teszem. Sajnos az orvosok engem igazolnak. Gyenge szívvel sok esély nincs…

8 kedvelés

Még az ember fel nem adja, addig mindig van remény!! Az orvosokra már sokan rácáfoltak!! Most te leszel!! Bizakodni mindig kell!!

6 kedvelés

A proféta szóljon belőled ! :hugs:

6 kedvelés

Ezt csak aláírni tudom, így 60%-os egészség károsodással.
Ma is “csak” 2 szomszédnak oldottam meg a vasárnapi ebédjét a 75k rokkantságiból.
Mindig van lejjebb, szoktam mondani.
:saluting_face: :thinking: :grimacing: :face_in_clouds:

7 kedvelés

nem eltagadva Orban hibáit viszont amiről kiderült mára, hogy szerencsére nem bűnösek azt is említsük meg….akit érdekel elolvassa. Kommentet nem várok.

4 kedvelés

Sajnos elérték, hogy ebben a konkrét esetben szemernyit sem bízom az ezt éppen most publikáló immár “ellenzékiekben”, de a Greenpeac-ben sem. Illetve mivel nem folyamatos teszt megy, akàrmelyik napokon kifejezett onnan bármi. Mindenre ezt mondanám, ahol ilyen veszélyes anyagokkal dolgoznak. Anyám volt munkatársainak anno, szép fokozatosan 25-30 százaléka rákos lett, pedig csak félautomata gépeken ragasztottak-varrtak cipőket…

Azt hiszem, én inkább olyan “nem zörög a haraszt, ha….” típusú ember lehetek :slight_smile:

Mellesleg, valahol örülnék is neki, ha legalább erről kiderülne, hogy igaz…azaz tényleg nem szennyeztek csak párszor.

3 kedvelés