Pontosan 1 éve került ki az első Vaperina statisztika: 2021 ami (2020 - 2021) vonatkozóan tartalmaz néhány adatot. Természetesen most is kíváncsiak vagyunk, hogy alakult a 2021 - 2022 -es év. Ezért most is megnézzük ezeket az adatokat.
Hányan látogattátok Vaperinát, illetve mi volt a legnagyobb forgalmi forrásunk stb…
Vágjunk is bele és nézzünk meg néhány adatot.
Ez a statisztika 1 évet fed le, azaz 2022.01.05 - 2023.01.05 -ig nézzük.
Felhasználók
Az elmúlt évben több, mint 4.000 új tagot köszönthettünk.
A felhasználói profilokat, mintegy ~60.200 alkalommal tekintettétek meg.
Témából ~1900 jött létre az elmúlt 1 évben, melyhez, mintegy ~62.500 bejegyzés és ~280.000 reakció társul. Március közepétől elérhető a chat is, amely üzenetből jelenleg 8.211 lett elküldve.
198 elfogadott megoldás született a Kérdések kategóriában.
Az elmúlt évben kiküldtünk ~24.800 e-mail értesítést is.
Megtekintések
Az elmúlt 1 évben több, mint 4.300.000 oldalmegtekintésünk volt.
A legnépszerűbb forgalmi források
Facebook: 19 hivatkozásra 988 kattintás született ezt azt hiszem végre kihúzhatjuk
Google: 1200 találatra 127.043 kattintás született.
Minden szinten kiemelkedő Közösség! Wooow!
Köszönjük Nektek, hogy ilyen kivételes hellyé teszitek Vaperinát
A fejlődés Veletek folyamatos! Csak így tovább idén is!
Megjegyzem a 198 elfogadott megoldáson kívül még fényévekkel több volt csak nem nyomnak rá akik megkapták a jó választ…sajnos.
Szerintem naponta segítünk legalább 5-10 kérdezőnek. (chat-ben is)
Ezt osztom, a Megoldás gomb 30 esetből egyszer ha lenyomásra kerül…
Témából feleslegesen sok jött viszont létre, de ennek oka a vissza nem olvasás, illetve a facebook-szerű működés. Ezt nem panaszképpen mondom, csupán tény.
Mondjuk ez tükrözi a site szabad szellemét is, ami pedig jó.
A Kérdések -ben próbáljuk minél inkább szeparálni a témákat. Mert ott az esetek többségében egyedi problémáról van szó. Az, hogy miért van sok hasonló téma annak valószínűleg a kereső népszerűtlensége az oka. De ez nem feltétlen probléma mert könnyedén lehet más már korábban megoldott témákat linkelni.
Ez mindehol gond szokott lenni, sok helyen nem is szeretik, ha sok téma születik egy témára, így szerintem jobb, egyébként is mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, így saját topikot érdemel.
Igen ezért lesz jobb a korábban már említett szavazós rendszer. [1] Mert ott majd a válaszok sorrendjét lehet befolyásolni a bejegyzésre való szavazással. De ez még kicsit később.
Ha közösen van megoldva egy probléma az szuper csak sok esetben igazságtalan lenne megoldásként jelölni egyet. ↩︎
Én ezt az egész “katyvaszt” csípem ebben a stílusban, különben. Mert van egy jó hangulat. Mellette meg elég szakmai is.
/Néha sajnálom az olyat, mint ahogy pl. a “dohányos ízek” topicok sok jellemzéssel, hsz számmal is elsüllyedtek. Aztán nyílt 3-4 másik, azok már jelentéktelen hozzászólás-számmal süllyedtek el./
1 kezemen meg tudom számolni, hány topicot nyitottam. Én inkább kerestem meg írtam a megfelelőbe. Nekem pl. jó volt így.
Ez a régi gráf-szerkezetű hagyományos fórumok berögződése
Nagyon szép számok, sőt, gyönyörűek. Nagyon összeraktátok az oldalt, ez a ti munkátokat és a közösséget is dicséri És csak halkan súgom, én azért kíváncsi lennék egy világszintű látogatottságra is ilyen számú megtekintés mellett. Nem tudom “mihaszna” volna, de na… elég népszerű hely a Vaperina