Vaperina működèsènek támogatása

Sziasztok Vaperinások :slightly_smiling_face:
Mostanra,sokan közülünk a szabadidejük egy rèszèt műanyag ès egyèb flakonok,üvegek visszaváltásával tölti.50 forint/darab áron.
Sok kicsi sokra megy alapon,mi lenne ha ezt a pènzt átutalnánk a :vaperina: oldal támogatására?
@Donat szerinted megvalósítható az ötletem,mondjuk egy QR kód vagy bármi segítsègèvel?

15 kedvelés

Szia @John :wave: Nagyon köszönjük, jó ötlet :vaperina::heart: Nem hiszem, hogy technikailag bármi akadálya lenne, viszont először szeretnénk jobban utánajárni a dolgoknak. :slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Ez jó ötlet, és egyszerű! Hetente viszek vissza palackokat. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Sikerült utánajárni? Nem sokára viszem vissza a palackokat. Még kukáztam is! :rofl::rofl::rofl:
Ha van már Vaperinás QR-kód, akkor jöhet!

8 kedvelés

Szia :wave: Igen, utánajártunk megkérdeztünk hozzáértőt aki megerősítette, hogy mehet. Szerettünk volna megbizonyosodni, hogy ez nem ütközik a felhasználási feltételeikkel. Zöld utat kaptunk így lefejlesztettünk egy külön felületet (app), ahol könnyen elérhető majd az azonosítónk (QR kód) a szkenneléshez. Ezt ma fogjuk tesztelni és ha minden működik akkor közzétesszük. :slightly_smiling_face: Köszönjük :hugs:

10 kedvelés

Sziasztok :wave:

Elkészült a Vape(RE)pont :tada: Az oldalon megjelenik a REpont alkalmazásban használt egyedi azonosítónk (QR kód). Ezt a kódot beolvasva az automatánál, tudjátok támogatni Vaperinát. Ezt ugyanúgy, mint a VapeDIY -t hozzá lehet adni a képernyőhöz és alkalmazásként használni. Így könnyen és gyorsan előhívható a kód.

Nagyon köszönjük @John az ötletet és mindenkinek köszönjük aki a jövőben használni fogja ezt a támogatási módot is. :heart: :vaperina:

Ha bármi probléma vagy javaslat van ezzel kapcsolatban kérlek jelezzétek. Köszönjük :hugs:

13 kedvelés

Szia @Donat :slightly_smiling_face:
Köszönöm szépen,hogy sikerült megvalósítani az ötletemet. :heart:
Kipróbáltam,ha egy kicsit nehézkesen is,de működik a QR kód beolvasása.
Annyiban egészíteném ki a hozzászólásod,hogy ahol a bolti utalványt nyomtatja,ott kell beolvasatni a kódot,legalább is az általam használt automatánál.Visszaváltásnál a sorrend tulajdonképpen mindegy.Tehát lehet először a palackokat behelyezni a gépbe,azután,mikor felajánlja a kifizetés lehetőségét,ott kell az átutalást választani,és a QR kódot beolvasatni.
A végén,a képernyőn kiírja,hogy DONAT :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Szia @John :wave: Nagyon szépen köszönjük :hugs: Akkor szerintem jobb lesz, ha azt a részt kiveszem a leírásból. Ne zavarjon meg senkit ha esetleg nem úgy lesz a folyamat. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Nem gondolnám,hogy bárkit is megzavarna,ezt azért írom,mert lehetséges,hogy máshol,másmilyen automata van,és éppen az Általad leírt módon is működik.

10 kedvelés

Igen lehetséges, kis módosításra gondoltam. Ebben az esetben a kevésbé informatív leírás lehet jobb megoldás lesz. Csak annyit törölnék a szövegből, hogy “majd helyezd be a visszaváltásra alkalmas palackokat” mert így a sorrend, folyamat jobban tud igazodni és ha olyan a folyamat, mint nálad is volt akkor nem lesz ebből probléma. :slightly_smiling_face: Maga a folyamat a REpont appban, a QR kódnál sincs leírva és lehet pont ezért. :thinking:

10 kedvelés

Persze,természetesen,ahogy Te a legegyszerűbben megérthetőbbnek ítéled meg.

10 kedvelés

Ez csak magyar földön működik? Én is viszek vissza elég sok üres palackot… németben… az a 25cent is jó ha sok van belőle.

8 kedvelés

Bármilyen valuta jó,sőt az € cent még jobb is mint a mi kis forintocskánk. :sweat_smile:
Ha ugyanolyan elven működnek a kinti automaták,mint itthon,akkor mehet a dolog.
Telepítsd fel a QR kódot a telefonodra,aztán próbáld ki,mondjuk egy palackkal. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Szerintem csak Mohu visszaváltónál működik, mert a mi QR kódunkat is a Mohu generálta. Ha ott is Mohu van (bár emlékeim szerint nem) akkor elképzelhető, hogy működhet. Ki kell próbálni. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Mert szó ami szó, rengeteg vizet megiszok a 3 hét alatt, na meg sört is a hétvégeken…:rofl:

8 kedvelés

Most váltottam vissza nektek pár palackot!

Climate Change Sustainability GIF by INTO ACTION

11 kedvelés

Remélem nem baj, hogy nem privátba írtam?! :upside_down_face:

6 kedvelés

Dehogy,legalább Te is megerősítetted,hogy működik a QR kód.Ugye nem is olyan bonyolult? :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Nem bonyolult! Sőt! Eccerűű! :grin:

6 kedvelés

Nagyon szépen köszönjük @Helomi78 :hugs:

6 kedvelés