Vaperina működèsènek támogatása

Sziasztok! Ma ismét mentem a re-pont-ra-re-ré-rá… sajnos nem működött a gép. Sem a vaperina QR kódot nem fogadta el sem a sajátomat. Holnap után ismét megpróbálom.

U.i. Az utalványukat meg du@ják fel ahova gondolom! :grin:

6 kedvelés

Nem tudom mi lehet a gond,a legelső alkalommal,mikor próbáltam,kissè nehèzkesen fogadta el a QR kódot,de vègül csak sikerült.
Azóta egy másik automatánál, már kèt alkalommal is használtam,ott semmi gond nem volt.

7 kedvelés

Automatája válogatja. Nálunk jó, ha egyáltalán műxik a kettőből valamelyik. Ha jó, akkor hosszú sorokban, nagy zsákokat szorongatva álldogálnak az emberek előtte. :face_with_raised_eyebrow: :thinking: :saluting_face:

7 kedvelés

Tuti, hogy a gép vagy a rendszer volt behalva. Vagy a Tesco állította át, hogy csak kupont adjon, és menjek vásárolni.

6 kedvelés

Meg van a vèlemènyem az egèsz visszaváltósdi rendszerről.Ha nem gond,ezt most nem írnám le,mert ez nem az a fórum.
Egyèbkènt,olyat is olvastam már,igaz nem jártam utánna,hogy valóban igaz-e,miszerint az átvevőhely,köteles visszavenni a palackokat,ha nem működik az automata.

8 kedvelés

Ma sikerült! Igaz két részletben, de :money_mouth_face::money_mouth_face: 13:30 és 13:45 között Kaposvár Tesco!

8 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.