Оставьте себе.
Mé’ szidod az anyámot?!
A grúzokkal nem lesz gond. Majd te fordítasz. Alig várom, hogy elkápráztassuk a világot jófajta Hunglish-el.
Eze-öccá…?
Tiszezel?
He? Gilbert, pls.help
Örülök a kezdeményezésnek! Csak így tovább!
Ha a Star Trek korban élnénk, bolygóközi is lehetne
Nagyon jó ötletnek tartom!! Köszi!
Én a bábel-halra szavaznék
Rántva
Minden tiszteletem a tiétek! Le a kalappal! Eddig is tudtam, hogy a támogatások nem hiába valóak, azonban direktben szembesülni azzal, hogy a mai világban még vannak emberek, akik nem a saját meggazdagodásukra használják fel, a közösség által összerakottat, hanem valóban közösség építésre, fejlődésre, szinte megdöbbentő. Ritka kincs ez a közösség a mai világban, úgy látom. Megtiszteltetésnek veszem, hogy a tagja lehetek. Bárhogy is alakul ez a történet a végére, engem örömmel tölt el. Természetesen lehetnek fennakadások, lehetnek problémák, de én csak a pozitivitást látom az egészben! Gratulálok!
Hatalmas ötlet! Nagyon kiváncsian várom a fejleményeket!
Szuper ötlet, remélem működni fog! Nagyon köszönjük, hogy nem hagytok minket az út szélén, mint ahogy azok teszik akik azt mondják hogy senkit sem hagynak…
Jut eszembe, nem tudom hol tanyázik a szerveretek, de lassan jobb azt is messzebb tudni azt itteni rezsim látókörétől. Reméljük, hogy sosem kényszerülnek a net sötét részére a vape tematikájú fórumok. A mögöttes lobbiból én sajna bármit kinézek. Lásd, az eldobhatók piacra engedésével “vetés”, majd a tiltásukkal “aratás” a fiatalok tömeges nikotinfüggőségét elérték, majd erre hivatkozva a komplett vape ellehetetlenítése/megbélyegzése zajlik.
Nincs ezeknél aljasabb, ennél mohóbb profitéhség.
Lassan tenyleg ott tartunk hogy csak bizonyos oldalak felkeresese mellett lehet elérni a vape tartalmakat. Egyet ertek egyébként, én is azt javaslom minél messzebb a szerver annál biztosabb a működés. Jót mosolyogtam egyébként azon is, hogy a liquidhall-t mobilnetről nem értem el, de wifiről igen de csak idő kérdése mire rájönnek erre és megy a felszólítás a szolgáltatónak …
A Google 2010-ben eljátszott a nemzetközi vizeken úszó adatcenter gondolatával, de ha már innovatív tech akkor a Lumen Orbit lehetne a tuti hely a szervertanyának, mint a nevében is… orbitális pályán.
Vagy a trójai faló stílus: a szervert elhelyezni a N.A.V. szerverszobájában.
Ott fogják keresni utoljára
Egy ideig nem jártam erre, most pótolom amiről lemaradtam.
Hát bejön ide majd jópár külföldi csak kapkodják majd a fejüket
Sok sikert nektek és szurkolunk hogy minden jó legyen.
Borítékolom