Kedves Samu
Írnál néhány tapasztalatot,erről a boltról?Pár hete tervben volt,hogy felkeresem,de aztán úgy alakult,hogy mégsem jutottam el oda.
Mikre gondolok?-árak,kiszolgálás színvonala,forint vagy csak euró,bankkártyás fizetés lehetősége,választék,itt elsősorban folyékony dolgokra gondolok.
Ezek érdekelnének.
Szerk,
Jaj és a legfontosabb majdnem kimaradt a kérdéseim közül,vásárláskor adnak-e valamennyi kedvezményt?
Jó reggelt János!
Hujuj, most ébrettem, jó sok kérdés, megpróbálom megválaszolni pár szóban a tapasztaltakat…
Először is, a híd után jobbra a “T” elágazásnál, a boltsor végén laknak, egy remek verandás cukrázda után (szuper a kávéjuk ). Menetközben, féluton van egy nagyobb parkoló szintén jobbra, de gyalogosan sincs messze. Fizetős a megállás kocsival, megadod a rendszámod az autómatánál, amennyi pénzt bedobsz, növekszik az ott tölthető idő. 1-2 Euroból meg lehet úszni.
A bolt tágas, de ottjártamkor elmondták, hogy hétvégén azért sokan vannak, kényelmesebb a vásárlás-nézegetés hétköznap. Highend hardware-n kívül minden is van és az aromaválasztékban is ellehet veszni, úgyhogy jobb ha az ember előre felkészül, mit is akar venni és hogy mit is keres. Más így személyesen, gyorsabban kell merengeni, variálni, mint egy webshop-ban a monitor elött, de nagyon kedvesek, türelmesek és segítőkészek az ottdolgozók és hárman is segítik a vásárlásod.
Belépéskor simán köszönhetsz “Jó napottal!”, mert (már több mint 1000 éve ) itt beszélnek magyarul, ha aromát vásárolsz, adnak egy nagy alakú prospektust, rámutatsz és már elötted is van…
Szeretem a valós boltokat, a személyes vásárlást, itthon is bejártam már az összes boltot, amíg volt (Aradi utca, Újpalota, Újbuda, Sashalom) és úgy vettem észre, hogy a webshop-ok azért egy hangyányit olcsóbbak voltak mindig is, viszont egy bizonyos összeg alatt úgye van szállítási költség, Na, azt itt nem kérnek…
A fizetésnél a Forint nem játszik, de “rendes pénzben” lehet fizetni kártáyával is. Egy szabadszemmel jól látható összeget otthagytam és kérés nélkül kaptam mosolyt, kedvességet és egy ajándék aromát.
Nagyon kellemes tapasztalatokkal jöttem ki a boltból, felszabadító érzés volt “szabadon” vásárolni egy igazi boltban és azzal a természeteséggel pöfékelni az utcán, hogy létezik egy hely, ahol a vépelés még normális dolognak számít.
A híddal szemben van egy sétáló utca, még ott is van egy-két kisebb vape bolt, de ők inkább az eldobható cuccokra specializálódtak, szerényebb a választék is mindenben.
Nagyon szèpen köszönöm a válaszod!
Minden fontos információt leírtál,ezek után már nekem is sokkal egyszerűbb lesz szemèlyesen felkeresni az üzletet.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.