Sziasztok,nem láttam,hogy valaki meg írta vagy említette volna ezt a kimondottan vape táska dolgot így rá kérdezek hátha tudtok ajánlani kimondottan vape táskát amibe bele lehet rakni gond nélkül 2 vagy akár 3 db szettet úgy,hogy nem borul el és nem sérül meg meg ugye vatta,coil,levest is raknák bele mert akár hányszor megyek pl több napra csak a szatyor van![]()
.
Ilyesmire gondoltál Szabi?
bag/
megnézem ![]()
köszi
ilyesmi csak nem látom ennek a belsejét mégis mi hogy férne bele meg a vállra is lehet ezt akasztani esetleg.De ilyesmire gondolok,hogy ne szatyrozak ![]()
Én a helyedben körülnéznék a fotós táskák, hátizsákok között. Rengeteg zseb, tárolóhely van bennük.
Hátizsákos vagyok, a kedvenc NF-ben kismillió háló, zseb van, bőven belefér minden. Aromák, kellékek ha nagyobb mennyiség jön velem, egy kozmetikai tàskában utaznak a hátizsákban. Hülyének néztek a fodrászkellékesnél, de három percen belül mindenki a “nesszeszarokba” próbàlgatta a flakonjaimat. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez nem is lenne rossz csak nincs készleten máshol megnézem még
köszi mindekinek az ajánlásokat.
Itt is találhatsz néhány ígéretes darabot…
ezek sem rosszak ![]()
majd nézelődők
Sok sikert és jó vásárlást! ![]()
köszike![]()
![]()
Nem rossz ötlet. Csak sajnálom kilakoltatni szegény fényképezőgépet. De lehet, hogyha üdülni megyünk, kipróbálom. Mivel kaptunk tavaly karácsonyra a gyerekektől egy újat, a régi fényképező nem rossz, csak NiCd akku kell bele, ami álltában mindig lemerül.