Sziasztok,nem láttam,hogy valaki meg írta vagy említette volna ezt a kimondottan vape táska dolgot így rá kérdezek hátha tudtok ajánlani kimondottan vape táskát amibe bele lehet rakni gond nélkül 2 vagy akár 3 db szettet úgy,hogy nem borul el és nem sérül meg meg ugye vatta,coil,levest is raknák bele mert akár hányszor megyek pl több napra csak a szatyor van.
Ilyesmire gondoltál Szabi?
https://eliq.hu/termek/coil-master-vape-
bag/
megnézem köszi
ilyesmi csak nem látom ennek a belsejét mégis mi hogy férne bele meg a vállra is lehet ezt akasztani esetleg.De ilyesmire gondolok,hogy ne szatyrozak
Én a helyedben körülnéznék a fotós táskák, hátizsákok között. Rengeteg zseb, tárolóhely van bennük.
Hátizsákos vagyok, a kedvenc NF-ben kismillió háló, zseb van, bőven belefér minden. Aromák, kellékek ha nagyobb mennyiség jön velem, egy kozmetikai tàskában utaznak a hátizsákban. Hülyének néztek a fodrászkellékesnél, de három percen belül mindenki a “nesszeszarokba” próbàlgatta a flakonjaimat.
ez nem is lenne rossz csak nincs készleten máshol megnézem mégköszi mindekinek az ajánlásokat.
Itt is találhatsz néhány ígéretes darabot…
ezek sem rosszak majd nézelődők
Sok sikert és jó vásárlást!
köszike
Nem rossz ötlet. Csak sajnálom kilakoltatni szegény fényképezőgépet. De lehet, hogyha üdülni megyünk, kipróbálom. Mivel kaptunk tavaly karácsonyra a gyerekektől egy újat, a régi fényképező nem rossz, csak NiCd akku kell bele, ami álltában mindig lemerül.