Sziasztok!
Nemrégiben álltam át a vape-elésre amihez egy Kroma-R-t használok. Azonban hiába keresek már napok óra, nem találok hozzá való tokot.
Valakinek van ötlete esetleg, honnan lehetne beszerezni?
Köszönöm a válaszokat: Zsolt
Sziasztok!
Nemrégiben álltam át a vape-elésre amihez egy Kroma-R-t használok. Azonban hiába keresek már napok óra, nem találok hozzá való tokot.
Valakinek van ötlete esetleg, honnan lehetne beszerezni?
Köszönöm a válaszokat: Zsolt
Szia! Ahhoz max. keress egy bőrdíszművest és hátha tud segíteni.
Dehogy kell ahoz bőrdiszmüves! Csak más országbokban is szét kellene nézni nem csak Szlovákiában meg a Horvátoknál!
Látod ebben teljesen igazad van! Ilyen alapon akkor bőröndbe is rakhatná! Szerintem ilyen ceruza tokér nem kell elhagyni az országot. Ezt kis hazánkba is be lehet szerezni. Kromához keres tokot .
Akkor miért a bonyolultabb modszert ajánlotad neki? Nem az volt a kérdés hogy mellik tok mire való hanem az hogy miben hordhatja magával a kromát amibe bele is fér!
Csak egyszerűen. Kombi passat? Abba tuti belefér!
Mert kimondottan a Kromához való tokot keres.Ami rá van szabva védő tok mi így értelmeztük a kérdést.Te meg hordozót ajánlasz az más.
Esetleg az etsy-n,aliexpressen.?Kifejezetten nem nagyon találtam a típushoz.
Köszi én is gondoltam már rá, de én valami instant és lehetőleg olcsóbb megoldást részesítenék előnyben.
Köszi. Akár jó is lehet…
Ebayen és etsyn is szétnéztem már sajna nem sok sikerrel.
Ja és azt lefelejtettem, hogy az lenne az optimális, hogy ha övre csatolható/ húzható lenne…
Osztán majd Jó kiesik onnan.Lesz ám sírás rívás meg fogaknak csikorgatása.
Ha valami alkatrész,szerszám leesik nem hajolok le !
Inkább arrébb rugom hogy ne is lássam
Erre vigyázok
És ez így vagyon jól!
Tudják a raktáros kollégák is,ha leesik,kérek másikat tőlük
“Úgy kell,rúgd be a polc alá,tudjuk milyen vagy”