Ez egy régi film az akkor modellezett jövőképpel. Manapság a cigi szívat minket…
Igen nehéz lesz TC-ézni…
Világjegyet kell szerezni és irány a Vape boltok…
Más országokban is van hasonló eset. Szlovákok nem szállítanak Csehországba és a franciák Belgiumba.
Nem szükséges a beszerzés állampolgári jogon kapod a szívást…
Ennyit a sörözésről…
Több PG-t a népnek!
Ne, ne, ne, ne, neee! …és ha innánk egy zárthelyit, olyan egyetemesen, egyenletesen, esetlegesen…
Nem lesz vége! Csak hazánkba nem megengedhető, hogy szerény körülmények között élj. Ami jövedelmed van arról tudni akarnak és annak 80%-át vissza kell szolgáltatni.
Régen a szegények étele volt a pacal és szalonna, most ezek azonosak a bélszín árával…
Ha fával fűtenél a kényelmes gáz helyett egy limitet átlépve világpiaci áron teheted. Ami sajátosan világpiaci, mert nincs ország ahol drágább lenne… Sőt a rezsicsökkentet is magasabb…
Ha a korábbi analóg havi 60 ezres kiadását egészséged és pénztárcád védelmébe csökkented kb.28 ezer, az nem megengedhető…
Ha kis kertedbe termesztenéd a zöldségeket a vásárolható magvak ára, permetezőszerek költsége a gondoskodás, locsolás, csatorna terhelési díj stb… leszámítva duplájára jön ki, mint a tengerjáró hajókon érlelt primőröknek…
Min is csodálkozunk? Ha mind ezeket képtelen vagy elfogadni, akkor jönnek a Filippínók…
Én azt nem értem miért menne ki bárki üzemanyagot és időt áldozva arra, hogy kétszer annyiért vegye meg a cuccot mintha megrendelé mondjuk Franciaországból vagy Olaszországból?
Jövedéki termékek esetében nem érvényes az Union belüli áruk szabad áramlása.
Ki írt ilyet? Az egyszerűség kedvéért James Bond kendvencét a 18 éves The Macallan whiskyn szerinted van zárjegy? És mennyivel drágább mint külföldön?
Modellezem: Előre utalsz, befogadják, csomagolják,visszatartják-foglalják, míg ki nem váltod az adó megfizetésével…
Tudomásom szerint a boltok 2025 első negyedévig kaptak egérutat értékesíteni a zárjegy nélküli termékeket. Ezt követően címke nélkül nem lehet.
Ezt mondtad: “Az Union belüli szabadkereskedelem biztosított, akadályozása nemzetközi jogokat sért.” Erre mondtam, hogy ez jövedéki termékekre nem érvényes.
Ezt nem értem. Ki tartja vissza és kinek fizetek adót?
Ez forgalmi adó nem jövedéki…
Továbbá magánszemélyként nem kezelhetsz jövedéki adót ezt csak jogi személyek(boltok) tehetik meg…Ezért írtam fentebb az import jogot és zárjegyeket…
Őszintén kifizetném ide haza is drágább jövedéki adós terméket ha lenne normális választék. Ami a dohányboltban kapható vivo szutyok azért nem adok pénzt.