A liquid oxidációjának vizsgálata külön megér egy programot. Nevezetesen ha savasodik, vagyis csökken a pH-ja, akkor az elősegíti a fém oxidok beoldódását. A végcél lehet az, hogy felhasználási időt lehetne optimalizálni, vagy adalékot kitalálni pl. egyiket sem látom per pillanat reménytelennek.
Igen, mivel volt pár hónap amikor úgymond letettem a nikotint, csak aztán visszaszoktam.
Sajnos én ennyire nem értek hozzá. De szívesen olvasnám mire jutsz ezzel.
Sok tapasztalatod van és kreatív vagy. Én össze fogok rakni veletek közös konzultációban egy kísérleti tervet, melyhez Te máris adtál ötletet. Igyekezetem szerint olyat, amiket a konyhában, vagy a fürdőszobában is lehet végezni. Aztán akinek kedve van, részt vesz benne. Minél több módszer, adat, kételkedés és eredmény van, annál jobban közelítünk a valósághoz. A végeredmény pedig mindannyiunké.
Az alaplétől nem sötétedik a vatta, szóval max az aromától teszi. Totál újnak kinéző vattákat dobálok ki a tekerésből 1-2 hét után.
@Vaperina_Kinga ha már előkerüt a huzal és milyen tekerés téma:
A kis piros szörnyeteggel mindenképp tegyél egy próbát NiFe30-al TC-ben. Egy jól belőtt előfűtéssel bődületesen jól működő TC huzal, a titán szintjét simán hozza a nyűgjei nélkül. Yihi-vel csak jó, de DNA-val valami csodálatos . Most ott tartok vele, korrekt beállítással ~0.22 sec gyújtástól üzemi hőmérsékletig, és onnantól instant ízbomba, elég korrekt th mellett.
A Dani tesztet rád hagynám
Szerk.
1m-t bármikor tudok kölcsönadni, 25-ös gurigát vettem, egy ideig kitart…
Köszönöm szépen. De van a Dani dobozában egy sample darab. Donát szerint 3-4 tekerés kijön belőle. Ő már el is használta, mert szereti a TH-t. Csak szerinte annyira nem TH-s, de majd megnézem én is, hogy milyen. Egyébként a DotMTL-t most úgy beállítottan a danin, hogy még ilyen finom sosem volt a Projet Lenny.
Kísérleti projekt, 1. rész
Ígéretem szerint készül a kísérleti terv. Ennek első része a következő:
Mindig ragaszkodnunk kell a kísérletek, tesztek reprodukálhatóságához, ezért ún. standardokat kell alkalmaznunk. Ennek első része legyen a használt kazánok “kilúgozása”. Tegyük bele a használt kazánt egy kémcsőbe, mérőhengerbe, vagy bármilyen alkalmas kis edénybe, töltsünk rá 5 ml desztillált, vagy ioncserélt vizet és hagyjuk 24 órán át szobahőmérsékleten állni. Ezt követően az oldat pH-ját mérjük meg. Tudom, hogy nem mindenkinek van otthon pH mérője, ezért az alábbi linkről beszerezheti: Mayam termékek: Mayam Lakmuszpapír 1-14 pH 80db ára (napibio.hu)
Ez nem a legjobb, de a célnak meg fog felelni. A cél annak meghatározása, hogy használat során a porlasztó eredményez-e savas irányú elváltozást a rendszerben. Többlet információt jelenthet a porlasztó használatának mennyiségére és a liquid-re vonatkozó információ, ezért kérlek benneteket, ezt lehetőség szerint jegyezzétek fel. A tekercselt eszközöknél is hasonlóan járjatok el, a vattával együtt menjen a cuccos a vízbe.
Az enyém most megy bele…
Hajrá!