Én már próbáltam, nem fogja a mágnes, most már tudom is miért. Volt, hogy elfelejtettem leizzítani, olyankor az első pár slukk tompább ízben. Meg egyébként sem ugyanolyan élmény, mint leizzított huzallal. Sejtettem, hogy valamennyit változik a szerkezete oxidálás után, de hogy így, azt nem gondoltam volna. Véleményem szerint zsírtalanítva is olyan élmény lesz, mint oxidálás nélkül használni, mivel így is edződik a huzal. A legelső felizzás önmagában is lomhább, mint a többi. Oxidálás hiányában viszont lomha is marad, ezért az élménybeni különbség. Mindezeket a megfigyeléseim alapján vontam le, így tévedhetek is.
Ez baromi jó cikk! Köszönjük!
Örülök, hogy tetszik, köszönöm, hogy olvasol.
Nagyon szépen köszönjük ezt a remek összefoglaló írást.
Ismét sok kérdésre választ kaptam , és kedvet is , hogy elkészitsem az első tekerésem
Köszönöm, örülök. Már most várom a beszámolót.
Bocsi kedves Kinga. Azt el is felejtettem megemlíteni,a nagy gondolkodásomban,hogy köszönöm neked ezt a csodálatos cikket is! Imádom az ismeretterjesztő írásaidat! Thanx.
Nagyon köszönöm. Örülök, hogy tetszik, és hogy olvasol.
Én is egyet értek. Már nem az első “lépéseimnél” járok, de többször is végig olvasom ezeket, nem mindig tudom sikertelenség esetén, hogy hogy is van… Nem is keresek más oldalt, leírást, ide lépek be elolvasni a cikket
Nekem is baromira számít a huzal, a leírások közül ez a legfontosabb, ezek alapján “megyek” én is Jó a cikk nagyon!
Köszönöm szépen. Még a végén kedvet csináltok, hogy írjak még egyet. No, de miről? Bár azért van egy ötletem, ami csak lebeg a levegőben.
Ötlet már alkalmas önmagában is! Ne tétovázz, szeretnénk olvasni!
Apropó, ha kb ugyanazokról is írnál újabb tapasztalatokkal, az is iszonyat jó lenne! Ebben nem lehet megunni az információt!
Igyekszem összeszedni a gondolataimat. A frissített cikkekhez meg azt hiszem újra kell olvasnom előbb a többit. Van amelyik idősebb mint a Vaperina maga.
Biztos nem egyszerű újabbat írni ennyi minden után De nem baj, jöhet bármi Ötletek megvalósításra várnak Bármi is legyen én várom
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy nem tudja-e valaki, hogy az INNOKIN ARES 2 MTL/RTA tankhoz milyen típusú, márkájú kanthalt adnak a csomagban?
Nagyon bevált, és olyat szeretnék rendelni, de nem tudok rájönni, milyen.
Egy Ni80-as kathalt is rendeltünk mellé, de vagy én vagyok nagyon béna, vagy nem tudom, mert nem tudom 0.6 ohm-nál nagyobbra tekerni, és már akkor elég, amikor ki akarom égetni.
A Tank nagyon bejött, nem váltanék. 26-28 ga kanthallal vagy ss316-al tekerném, nem tudom, melyik hasonlítana a legjobban a mostanihoz. Jelenleg (a tankos kanthalall) 3-as magon 5-6 tekeréssel 1.0-1,1 körülire tekerem.
Köszi a választ előre is!
Szia!
Szerintem olvasgasd el ezt is…
Egyébként én 28ga ni80 ast használtam bele. De bármelyik 28ga jó lehet bele. Ni80 vagy kanthal vagy SS
Nos, ezzel sajnos nem boldogulok.
8 watton sem tudom kiégetni, mert el ég az a része, amit a csavar alá fogatok.
Arról nem is beszélve, hogy képtelen vagyok 0.6-nál nagyobbra tekerni. Csalódás volt ez az Ni80.
Ezért gondoltam, hogy inkább ss316-al, vagy vagy kanthallal próbálkoznék, mert az eredeti tankos csomagban szerintem az volt, nem hiszem, hogy valami űberdrága cuccot raktak volna bele, de piszok jó, az biztos.
Vattából is csalódás volt a cotton bacon, míg a sima bd 3mm-es nagyon bejött, olcsó, nincs mellékíz, könnyű vágni, jól illeszkedik, 4-5 napot is bír desszert íznél is.
Már csak egy jó huzalt kellene találni hozzá.
Sima szálhuzalt keress!
Mondjuk ilyet
https://www.aromaparadise.hu/vandyvape-ni8028ga03mm-30ft9m
Köszi, lehet, hogy kipróbálom.
Ebből 3 magon kb. hány tekerés lenne 1.0-1.1.ohm?
Sziaaz ha jól látom az fused clapton huzal.
Abból 12 menet kb 1ohm,de ahogy Éva írja szálhuzalt keress inkább
Kb 5-6 tekerés, de van az oldalon tekerde, ott is ki lehet számolni