Sziasztok!
Hát az a helyzet, hogy tegnap voltam olyan buta (nagyjából ötezredjére), hogy belerakjam a táskám egyik zsebébe a cigimet, és most valamiért onnan így bújt elő…
Szóval a szipkám letört a rákba.
(bocsi a homályos képért, rendezvényen voltam, és az esemény és a nap heve miatt kicsit sietős lett a modellfotózás) (de legalább látszik az elkövető, a bűnös táskám és a még bűnösebb és gondatlan kezem, mely elindította e katasztrófát)
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék venni ehhez a drágához új drip tipet? Most a sima 510-essel használom, de az egészen pontosan ugyanolyan érzés, mint amikor tegnap fél napig így szipákoltam drip tip nélkül…
Jó lenne, ha fekete lenne, még jobb, ha a heat sinkkel együtt tudnám venni, ami szintén fekete, mert nem vagyok abban biztos, hogy ki tudom halászni a beletört szakaszt a már meglévőből. Viszont másik kínom, hogy minden EU-n kívüli cuccra ráhajítják nekem a vámeljárási költségeket, tehát jó lenne EU-raktárból, harmadik kínom pedig, hogy nem tudok sem Revolute-tal, sem Bitcoinnal fizetni (mikor szaladt el mellettem ennyire a világ…?). Jó, az EU-raktáron kívüli dolgot még lenyelem valahogy, de a másikat nem tudom. Csak emiatt új tankot nem vennék (és ha vennék, az se Hilda lenne, az tuti), de jó lenne, ha mihamarabb itt lenne nálam, mert ez a sima 510 csak még jobban beleköp a vape-élményembe, pedig a Hildával így se részesülök nagyon belőle.
Szóval kérlek titeket, szórjatok meg linkekkel, ahol nem csak az out of stock-felirattal találkozom.
Előre is nagyon köszönök minden segítséget!