Vampire Vape

Sziasztok,

Egyetlen helyen találtam eddig, de ott horror áron Vampire Vape Sherbet Lemon 30ml.

Lehet, hogy megszűnt? Olyan szokott lenni?

3 Likes

Szia mi az a horror ár ?

3 Likes

Pl tótiában a határon a boltba 45 júró 30 mili. Az elég horror?

6 Likes

Ennyiért maláj lányok letérdelve hozzák ?

5 Likes

Az hadján de még Mia Tarifa is . Akarom mondani Mia Kalifa. :joy:

4 Likes

Térdelve is tudnak pingpong labát lőni? :scream:

5 Likes

De igen jó multkorábannosztottam is a képeket . Akkor is kirívóan színvonalas márkák még szinvonalasabb árait láthattuk. Megjegyeztem hogy atomot a boltra.

4 Likes

Még a fonák is megy nekik ..

5 Likes

Én akartam segíteni .. majd ha szerző jön megfejti

A csigazabálo Indiános oldalon 12 pengő 90

5 Likes

Baseball Learning GIF

3 Likes

Csigazábáló mi ? Gyere ide !! Egyébként finom a csiga :shushing_face::pinched_fingers:

Angry Kung Fu Panda GIF

5 Likes

snails GIF

:roll_eyes::open_mouth:

5 Likes

Elkészítési mód egyszerű. De elötte szenvedni vele :roll_eyes:. Na mindegy tudom az öreg módszert. Széles lábas , kis víz , csigák bele . Alágyújtasz szép lassan kis lángon melegíted kijönnek a hazukból teljesen . Jóhet a trancsír . Na ez a necces mert a a szerveket látod simán lecsapod . De gyorsan kell dolgozni velük fejét meg a farkát nehéz behatárolni . Össze ugrik sajna . :downcast_face_with_sweat: Na tovább fokhagymás vajon párolni kell őket majd választott fűszer , majoranna, rozmaring, petrezselyem, zöldségzöld esetleg provanszinkeverék . Majd hozzá keverjük egy kis spenótot vagy sóskát . Kicsit rotyan . Hajdúk hülni egy picit majd házában tálaljuk melegen . Ajánlott köret petrezselyemes pirítot krumpli . Bona pötyi . :pinched_fingers::grin:

5 Likes

Bár tudnám melyik oldalról beszéltek. 1 helyen találtam meg, ahol raktáron is van kb 19 eur-ért ha nem csal az emlékezetem.

4 Likes

Az nem horror ár, kábé a zárjegyezés után mindenhol ennyi lett… Sajnos ezt a világot éljük.

5 Likes

Ez tóti vezetésének köszönhetően ment végbe de nem csak az ami emelkedett náluk . Sok mindenre rá aggaták a luxus adót. Sajna kiadták a tartalékokat az előző vezetés valamelyik enyhén nacionalista bajban lévő országnak . Most valahol vissza kell szerezni a oénzt.

4 Likes

Legutóbbi Párkányozásom óta megfogadtam, hogy én innentől vagy :pinched_fingers: vagy :snail: rendelek csak, pont amiatt, amit írtál, ott legalább van minőség, főleg a délebbi opciónál… :smiley:

5 Likes

Az nem olyan horror .. alapvetően álltalánosságban 12-15 euró jelenleg egy 30ml- es átlag aroma . Ott ahol még nem tettek rá jövedéki adót … ..

3 Likes

:monkey: még nem rendeltem . De :snail:tól többször is már . Mondhatni manapság a :snail: a fő beszerzési vonalán.

5 Likes

mikor még nem volt jövedéki akkor is csak a lehuzás ment mint a horvát mint a szlovák oldalon … Magyar tulajok használták ki a magyarok szar helyzetét ..

Csak a szoki ..

6 Likes