Sziasztok,
Egyetlen helyen találtam eddig, de ott horror áron Vampire Vape Sherbet Lemon 30ml.
Lehet, hogy megszűnt? Olyan szokott lenni?
Sziasztok,
Egyetlen helyen találtam eddig, de ott horror áron Vampire Vape Sherbet Lemon 30ml.
Lehet, hogy megszűnt? Olyan szokott lenni?
Szia mi az a horror ár ?
Pl tótiában a határon a boltba 45 júró 30 mili. Az elég horror?
Ennyiért maláj lányok letérdelve hozzák ?
Az hadján de még Mia Tarifa is . Akarom mondani Mia Kalifa.
Térdelve is tudnak pingpong labát lőni?
De igen jó multkorábannosztottam is a képeket . Akkor is kirívóan színvonalas márkák még szinvonalasabb árait láthattuk. Megjegyeztem hogy atomot a boltra.
Még a fonák is megy nekik ..
Én akartam segíteni .. majd ha szerző jön megfejti
A csigazabálo Indiános oldalon 12 pengő 90
Csigazábáló mi ? Gyere ide !! Egyébként finom a csiga
Elkészítési mód egyszerű. De elötte szenvedni vele . Na mindegy tudom az öreg módszert. Széles lábas , kis víz , csigák bele . Alágyújtasz szép lassan kis lángon melegíted kijönnek a hazukból teljesen . Jóhet a trancsír . Na ez a necces mert a a szerveket látod simán lecsapod . De gyorsan kell dolgozni velük fejét meg a farkát nehéz behatárolni . Össze ugrik sajna .
Na tovább fokhagymás vajon párolni kell őket majd választott fűszer , majoranna, rozmaring, petrezselyem, zöldségzöld esetleg provanszinkeverék . Majd hozzá keverjük egy kis spenótot vagy sóskát . Kicsit rotyan . Hajdúk hülni egy picit majd házában tálaljuk melegen . Ajánlott köret petrezselyemes pirítot krumpli . Bona pötyi .
Bár tudnám melyik oldalról beszéltek. 1 helyen találtam meg, ahol raktáron is van kb 19 eur-ért ha nem csal az emlékezetem.
Az nem horror ár, kábé a zárjegyezés után mindenhol ennyi lett… Sajnos ezt a világot éljük.
Ez tóti vezetésének köszönhetően ment végbe de nem csak az ami emelkedett náluk . Sok mindenre rá aggaták a luxus adót. Sajna kiadták a tartalékokat az előző vezetés valamelyik enyhén nacionalista bajban lévő országnak . Most valahol vissza kell szerezni a oénzt.
Legutóbbi Párkányozásom óta megfogadtam, hogy én innentől vagy vagy
rendelek csak, pont amiatt, amit írtál, ott legalább van minőség, főleg a délebbi opciónál…
Az nem olyan horror .. alapvetően álltalánosságban 12-15 euró jelenleg egy 30ml- es átlag aroma . Ott ahol még nem tettek rá jövedéki adót … ..
még nem rendeltem . De
tól többször is már . Mondhatni manapság a
a fő beszerzési vonalán.
mikor még nem volt jövedéki akkor is csak a lehuzás ment mint a horvát mint a szlovák oldalon … Magyar tulajok használták ki a magyarok szar helyzetét ..
Csak a szoki ..