Vampire Vape – Orange Soda
Kiszerelés: 10ml aroma
Gyártó: Anglia
Ajánlott keverési arány: 10-20%
Egy italos aromát hoztam most, mégpedig egy népszerű narancsos üdítőt, amit mindenki ismer. Már az illatán is érződik a szénsavas narancslé, amiről következtetni lehet, hogy ez egy édes és számomra nem egy egész napos leves lesz. Nem mintha nem szeretném az édesebb ízeket, de magát az üdítőt se tudom egész nap inni. Befelé menet egy erős és édes narancs ízt kapsz, ami telíti is az embert elég rendesen. Kifelé jövet pedig megjelenik a szóda is, ami szinte pezseg a nyelved végén, mintha az italt innád. Egész jól ki lett találva, adja az eredeti üdítő ízét és hatását. 10%-ban kevertem az aromát, viszont így is elég édes lett. Ha az eredeti üdítővel hasonlítom össze, akkor itt kb. kétszer annyi édesítő van benne és emiatt nem nagyon érződik a narancs savassága. Két három tank után már az édesség elnyomja a narancsot, ami kicsit poshadt lesz a szádban. El nem tudom képzelni, hogy ezt valaki 20%-ban keverje, az szerintem nagyon szívhatatlan lenne. Nem mondanám, hogy nem finom, csak az arányokkal van gondom. Vissza adja az üdítő ízét, illatát és szénsavasságát, viszont igencsak túlhúzták benne az édesítőt. Tipikus az az íz, amire az első tank után azt mondod, „ez igen, erőteljes ízek, nagyon finom” aztán jön a második tank „aha, nem rossz” de ezt már csak halkan jegyzed meg, a harmadik tanknál már hagyod a sunyiba „ jó lesz ez majd pár hónap múlva” - bízva benne hogy tényleg jó lesz