Valkyrie 30mm rta-t és Trilogy 30mm rta-t

Sziasztok!

Keresek szép állapotú

• Vaperz Cloud Valkyrie 30mm rta-t
  • Vaperz Cloud Trilogy 30mm rta-t

elsősorban matt fekete vagy ss színben!

3 kedvelés

Gun Valkyriem van eladó

4 kedvelés

Szia! Köszi! Az is jó lehet, ha nem lesz más! :wink::+1:

3 kedvelés

Fekete vagy SS valakinek?

Ha van pénz lóvéra, esetleg innen. :saluting_face: Nem ismerem a boltot, de ahogy néztem szállítanak hozzánk. :thinking:

4 kedvelés

Köszi @TheSoftParade1968, megtaláltam őket én is. Ha esetleg lenne valami 30%-os kupon hozzá, és ingyen szállítás, akkor megpróbálnám. Kicsit sokallom érte így a 69.90 USD-t + a legolcsóbb szállítás 69.31 USD 🫨 az brutális.

4 kedvelés

Ezt nem is néztem csak a lokációt. Bocsesz! :man_bowing:

4 kedvelés

Gunmetal sem randa … Amit fentebb ajánlottak

3 kedvelés

Ez egy francia shop…ki nem töltök mindent, hogy lássam a szállítást, de te megteheted. Legalább van készleten 4db SS…és akár írhatsz is nekik.
VALKYRIE RTA 30MM

7 kedvelés

Nem postáznak külföldre :face_with_diagonal_mouth:

5 kedvelés

Te már írtál is? :slightly_smiling_face: … vagy csak végig vitted az adatmegadást?

4 kedvelés

Nem dehogy. Csak kitöltöttem fals adatokkal a rendelési folyamatot és a címzésnél csak Franciaország van. :blush:

4 kedvelés

hát, egy email-t azért megérhet. Mert ahogy elnézegettem új máshonnan nemigen lesz…még arany színű se :grin:

2 kedvelés

Nekem az a tapasztalatom a francia shopokkal, hogy nem foglalkoznak ilyennel. De persze egy próbát megér.

4 kedvelés

Találtam néhány francia, spanyol, olasz, görög, svéd stb. shop-ban itt-ott, ezt-azt. Vagy nincs készleten ami kellene, vagy nem is válaszoltak az e-mail-re. De nem adom fel. Majdcsak felbukkan valahol egy egy darab. Nem sürgős annyira. Köszönöm, hogy Ti is kerestek, segítetek! :+1:
Az angolok… na ott sok minden van, csak egyik sem nagyon akar Magyarország-ra szállítani, vagy nagyobb a rizikófaktor a szállítással.

7 kedvelés

Megoldva!? Talán, remélem! Találtam Trilogy-t arany színben olaszoknál borsos áron, és Valkyrie-t gunmetal színben lengyeleknél, ami szintén nem volt olcsó. Remélem meg is érkezik! Hogy megérte-e? Hm… majd kiderül.

6 kedvelés

Gond nélkül megérkezett mindkét csomagom. A Valkyrie a Lengyelektől csütörtökön, a Trilogy az olaszoktól pénteken. A régebbi gyártású Trilogy-t még zacsiba is becsomagolta a gyártó. Régebben ez volt a szokás? :thinking:

11 kedvelés

Ez volt :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

A lengyel oldal linkjét kérném szépen :heart:

Gratula az új játékszerekhez :heart:

6 kedvelés
5 kedvelés