Sziasztok!
Keresek szép állapotú
elsősorban matt fekete vagy ss színben!
Sziasztok!
Keresek szép állapotú
elsősorban matt fekete vagy ss színben!
Gun Valkyriem van eladó
Szia! Köszi! Az is jó lehet, ha nem lesz más!
Fekete vagy SS valakinek?
Ha van pénz lóvéra, esetleg innen. Nem ismerem a boltot, de ahogy néztem szállítanak hozzánk.
Köszi @TheSoftParade1968, megtaláltam őket én is. Ha esetleg lenne valami 30%-os kupon hozzá, és ingyen szállítás, akkor megpróbálnám. Kicsit sokallom érte így a 69.90 USD-t + a legolcsóbb szállítás 69.31 USD 🫨 az brutális.
Ezt nem is néztem csak a lokációt. Bocsesz!
Gunmetal sem randa … Amit fentebb ajánlottak
Ez egy francia shop…ki nem töltök mindent, hogy lássam a szállítást, de te megteheted. Legalább van készleten 4db SS…és akár írhatsz is nekik.
VALKYRIE RTA 30MM
Nem postáznak külföldre
Te már írtál is? … vagy csak végig vitted az adatmegadást?
Nem dehogy. Csak kitöltöttem fals adatokkal a rendelési folyamatot és a címzésnél csak Franciaország van.
hát, egy email-t azért megérhet. Mert ahogy elnézegettem új máshonnan nemigen lesz…még arany színű se
Nekem az a tapasztalatom a francia shopokkal, hogy nem foglalkoznak ilyennel. De persze egy próbát megér.
Találtam néhány francia, spanyol, olasz, görög, svéd stb. shop-ban itt-ott, ezt-azt. Vagy nincs készleten ami kellene, vagy nem is válaszoltak az e-mail-re. De nem adom fel. Majdcsak felbukkan valahol egy egy darab. Nem sürgős annyira. Köszönöm, hogy Ti is kerestek, segítetek!
Az angolok… na ott sok minden van, csak egyik sem nagyon akar Magyarország-ra szállítani, vagy nagyobb a rizikófaktor a szállítással.
Megoldva!? Talán, remélem! Találtam Trilogy-t arany színben olaszoknál borsos áron, és Valkyrie-t gunmetal színben lengyeleknél, ami szintén nem volt olcsó. Remélem meg is érkezik! Hogy megérte-e? Hm… majd kiderül.
Gond nélkül megérkezett mindkét csomagom. A Valkyrie a Lengyelektől csütörtökön, a Trilogy az olaszoktól pénteken. A régebbi gyártású Trilogy-t még zacsiba is becsomagolta a gyártó. Régebben ez volt a szokás?
Ez volt
A lengyel oldal linkjét kérném szépen
Gratula az új játékszerekhez