A fáma nekem sosem a megadott időablakban érkezik… Lassan már megszokom
“ma megkérdezte tőlem egy futár, mennyi az idő…mondtam neki, úgy reggel nyolc és este 6 közt lehet…”
Pedig elég nagy az az ablak! Számomra 1 hazug banda!!
Hát igen… De nincs mit tenni ha sok helyen csak ők vannak pedig eddig nem is hallottam róluk…
Bocs hogy visszatérek tank ügyre. Olyan tank létezik e amibe ha akarok huzalt tekerek, ha akarok mesh hálót rakok?
Biztosan van de az Dl tank.Ebben èn nem tudok segíteni,de majd a gőzfelhő eregetők talán.
Van,de az nem 10 milit fog enni havonta
Lehet hogy naponta sem áll meg 10 milinél
Egy “tank” egy rda.
Éhesek az biztos.
De ezek nem lesznek jók a kis picora
Nemhiába 8 ml a kapacitása a 28 mm-nek
Valami 510 es toldóval valahogy csak rátehető patika látvány lenne
Ha kiköhög 60-80 wattot,meg is térdelne a kicsike alatta el sem indulnak
Vaagy 10 slukkonkènt akksi csere.
Én az mtl-t szeretem, ezen a vonalon egyről tudok, aminek a deck-je ilyen mesh-huzal kombó megoldással is tud működni, a Gryphus de már régi, kifutott rta az eredetije, talán klónként még találsz belőle az Ali-n.
De kezdő, első rta-ként semmiképp nem ajánlom
Nekem van itthon egy klón belőle, nagy lelkesedéssel kezdtem a barátkozást de valahogy nem az igazi, számomra nagyon th-s és néha fullasztós, ráadásul kevesebb gőzt ad mind mesh mind huzal építéssel mint más “normál” rta-m. Lehet én vagyok béna és tervben van hogy nekiállok jobban kiismerni, próbálkozni vele, egyelőre félretettem.
Pár hete én is rendeltem Ambition Mods vattát Tisvapo-ról, de vakon, próbaképp mert nem találtam véleményeket róla, te már használtad?
Vagy valaki ismeri milyen minőségű?
Még nem használtam ilyet, gondoltam kipróbálom. Bp vattát teszek mindenbe is.
Ezt én is elég gáz megoldásnak tartom, főleg PC tank esetén, nem ígér hosszú élettartamot fém-műanyag menet találkozás.
De talán az Ultem (PEI) és a PPSU még határeset lehet, az jóval keményebb és strapabíróbb mint egy “átlag” műanyag.
A By-Ka V10 is tiltólistás?
Ott a palást alul-felül fémgyűrűben van, így a gyakori tekergetés fém-fém menetet érinti, a gyűrűkből pedig csak ritkán vagy soha nem kell kitekerni a PC palástot
Igen legutóbb nálam is a következő jelenet zajlott le :
Felveszem a csörgő telefont „ szia itt vagyok mi legyen?”
Szia ki vagy?
„A futár!”
Én nem vagyok otthon, de…… „Na jó, de akkor mi legyen nem veszed át?”
De tessék csengetni várnak az otthoniak!
Ez annyira új és meglepő volt számára, mintha arra kértem volna, hogy kardja markolatával, dörömböljön a várkapun…
Így elszaladt felettem a világ?
Nekem az jött le a fámáról, hogy ok nem becsülik meg az alkalmazottat!! Nekik mindegy,hogy 1 napot,vagy egy évet dolgoznak ott!!! Akkora összevissza ságott ami ott folyik, még nem láttam!! A leg utolsó az volt mikor mondta a telefonba, hogy várjam kb 1 óra múlva itt van!! Másnap jelent meg a csomagjaim egy részével mert egy csomagot a központban felejtett!!
Az esetleg kaphat egy esélyt a jövőben. De még nincs meg a leküzdhetetlen birtoklási vágy és jelenleg sajnos van másik pénznyelő is a láthatáron, ahova számolatlanul önthetem a fizetésem romjait
Nekem csak klón van belőle, de By-ka sorozatból ez volt az egyetlen, amit mertem rendelni épp a fém-műanyag menet csatlakozás miatt.
Ultem vonalon viszont nem bírtam ellenállni egy 415 V2 klónnak, számomra annyira tetszetős, szép tank és amúgy ízek, gőz is elég jó (szerintem). Majd óvatosan próbálom tekergetni.
Stigmata rta hogy muzsikál? Láttam régi posztokban hogy vettél és én is imádom a formabontó, rendhagyó vagy különleges megoldásokat, mazochista vonallal erősítve