Építkezés, ház felújítás, autó szerviz, hármasikrek érkezése… ezek jutnak hirtelen eszembe mint feneketlen pénznyelők
A középső kettő tolta meg az ezévre tervezett copórollert. Főleg az autószervíz, úgy szálldostak kifele a hatjegyű számok vagy fél évig, voltak pillanatok, mikor határozottan ésszerűnek tűnt az oldalára fordítom, azt felgyújt opció
Stigmata jó, bevált szépen - építéshez az önkínzó hajlam egyenesen kívánatos - gyümis cuccokhoz, desszertdohányhoz nagyon f@sza kis cucc. Újratekerni legalább viszonylag ritkán kell, 3-4x annyi vatta van benne, mint egy mezitlábas mtl tekerésben., baromi sok kokszot fel tud venni 1,5mm levegővel, 1,5-ös magra tekerek hozzá, így gyakorlatilag kilépésig egy a levegőméret, jó ízű, van húzása, szeressük De nem egy kezdőbarát jószág,az tuti. Viszont ami benne van, az nagyon egyedi, jól ki van találva. És cééép(olyan IKEA design)
Vagy óránként
Ez csak a kondenz? Szomszédom ismerőse kérdezi…
Ha még nem mart rá ezerrel valaki a felajánlásra, én beneveznék azokra a Prime-okra… Cserébe aroma van dögivel
Lehet hogy csak konkrét személyre volt rá szabva az ajánlás
Valamiféle perverz vágyat érzek egy ideje a megszerzésére, olyan különleges a deck-je
Láttam videókat az építéséről, egyből Ford Fairlane mondása jutott eszembe, “Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel r*jszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.” De akkor is kell, szerintem rendelek egy klónt.
Esetleg negatív tapasztalat mint megfolyás, szivárgás?
Láttam azt is hogy bottom fill (mint a Dvarw), nem esik ki a deck? Arra gondolok hogy beleragad az aljába egy pillanatra aztán szétnyitás után már gurul is a földön?
Én neked is szívesen adom!! Kipróbáltam ,nekem nem tetszett!!
Hát mutat bizonyos hasonlóságot a szőke kisasszonnyal
Bottom fill, elvileg nem folyik, de a belét ki lehet rántani egy óvatlan mozdulatta. A coil felső részén a vattát lazára szoktam vágni, alul passzosra. A felső picit megszorul,alul laza, így ott enged, ahol kell. De nem szeret szétszedve lenni. Feszesre kell húzni benne a vattát(nagyon), akkor nem folyik, az első építést anno csak úgy lazábbra hagytam, olyan volt, mint tésztaszűrővel gázolajat merni egy szökőkútból. Orrán-száján folyt minden is
Hisztis ribi, de felettébb esztétikus Tudni kell bánni vele
Nekem is van itthon Cotton Bacon vatta, néztétek már a csomagolását?
Mivel Made in USA, rá kellett írni (bal alsó sarok)
“Nem valódi szalonna. Ne nyelje le.”
Kb mint a mikró (ne tegye a macskát a mikróba), ennyire sötét nép él ott? Költői kérdés…
Köszi a tippeket, tanácsokat!
Valahogy ráéreztem, erre utaltam hogy “már gurul is a földön”
Felső részen lazára hagyod a vattát, ezt úgy értsem hogy picit többletet hagysz rajta ami beleszorítja a felső részbe? Jó ötlet, a videókon mindig passzosra vágták ha jól emléxem, és ja, jól meg szokták húzni, szorítani.
Brüncit is hisztisnek mondják, akkor tuti kell nekem ez is
Csak még egy kérdés, coil-t szoktad szárazon izzítani? Ha igen, hogyan?
Mert így képek, videók alapján 2 opcióra gondolok, A.) ennél a tanknál nem lehet (mondjuk spaced coil miatt lehet nem is annyira fontos) és csak letörlöm egy kis izopropil alkohollal a huzalt, vagy B.) egy másik deckben előizzítom és utána építem be.
…vagy C.) ahogy van belerakom megtekerve mert lesz.om…
Beszéljünk róla, milyen aromát kérnél cserébe?
Írtam!
Általában NiFe30 megy bele, TC-zek, annak az izopropilos áttörlés elég. Ebben nem tudsz szárazon ráizzítani, olyan, mintha egy új porlasztót próbálnál szárazon bejáratni
Vagy a jó öreg szúrólánggal oxidáljuk megoldás is játszhat a tekerés befűzése előtt. De ebbe nem igazán tudsz microcoilt rakni(baromi nagy lenne, felvesz 1x menetet vékony drótból), a spaced meg elvan oxidálás nélkül is .
Nem tudom, annakidején ezek a képek felkerültek-e, nem friss… cc.7-10 nap DC pisztácia után volt ilyen a bontott tekerés. Hihetetlen mennyiségű mocskot tud elnyelni