Utolsó csomag

Építkezés, ház felújítás, autó szerviz, hármasikrek érkezése… ezek jutnak hirtelen eszembe mint feneketlen pénznyelők :rofl:

7 kedvelés

A középső kettő tolta meg az ezévre tervezett copórollert. Főleg az autószervíz, úgy szálldostak kifele a hatjegyű számok vagy fél évig, voltak pillanatok, mikor határozottan ésszerűnek tűnt az oldalára fordítom, azt felgyújt opció:sweat_smile:
Stigmata jó, bevált szépen - építéshez az önkínzó hajlam egyenesen kívánatos :laughing:- gyümis cuccokhoz, desszertdohányhoz nagyon f@sza kis cucc. Újratekerni legalább viszonylag ritkán kell, 3-4x annyi vatta van benne, mint egy mezitlábas mtl tekerésben., baromi sok kokszot fel tud venni​:grin: 1,5mm levegővel, 1,5-ös magra tekerek hozzá, így gyakorlatilag kilépésig egy a levegőméret, jó ízű, van húzása, szeressük​:+1: De nem egy kezdőbarát jószág,az tuti. Viszont ami benne van, az nagyon egyedi, jól ki van találva. És cééép(olyan IKEA design)

12 kedvelés

Vagy óránként :sweat_smile:

7 kedvelés

Ez csak a kondenz? Szomszédom ismerőse kérdezi… :roll_eyes:

6 kedvelés

Ha még nem mart rá ezerrel valaki a felajánlásra, én beneveznék azokra a Prime-okra… Cserébe aroma van dögivel :slight_smile:

6 kedvelés

Lehet hogy csak konkrét személyre volt rá szabva az ajánlás :+1:

6 kedvelés

Valamiféle perverz vágyat érzek egy ideje a megszerzésére, olyan különleges a deck-je :slight_smile:
Láttam videókat az építéséről, egyből Ford Fairlane mondása jutott eszembe, “Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel r*jszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.” :rofl: De akkor is kell, szerintem rendelek egy klónt.

Esetleg negatív tapasztalat mint megfolyás, szivárgás?
Láttam azt is hogy bottom fill (mint a Dvarw), nem esik ki a deck? Arra gondolok hogy beleragad az aljába egy pillanatra aztán szétnyitás után már gurul is a földön? :smiley:

8 kedvelés

Én neked is szívesen adom!! Kipróbáltam ,nekem nem tetszett!!

7 kedvelés

Hát mutat bizonyos hasonlóságot a szőke kisasszonnyal​:rofl:
Bottom fill, elvileg nem folyik, de a belét ki lehet rántani egy óvatlan mozdulatta. A coil felső részén a vattát lazára szoktam vágni, alul passzosra. A felső picit megszorul,alul laza, így ott enged, ahol kell. De nem szeret szétszedve lenni. Feszesre kell húzni benne a vattát(nagyon), akkor nem folyik, az első építést anno csak úgy lazábbra hagytam, olyan volt, mint tésztaszűrővel gázolajat merni egy szökőkútból. Orrán-száján folyt minden is​:laughing::point_up:
Hisztis ribi, de felettébb esztétikus​:joy::joy::joy: Tudni kell bánni vele

8 kedvelés

Nekem is van itthon Cotton Bacon vatta, néztétek már a csomagolását? :slight_smile:
Mivel Made in USA, rá kellett írni (bal alsó sarok)

“Nem valódi szalonna. Ne nyelje le.” :rofl:
Kb mint a mikró (ne tegye a macskát a mikróba), ennyire sötét nép él ott? Költői kérdés…

11 kedvelés

Köszi a tippeket, tanácsokat!

Valahogy ráéreztem, erre utaltam hogy “már gurul is a földön” :slight_smile:
Felső részen lazára hagyod a vattát, ezt úgy értsem hogy picit többletet hagysz rajta ami beleszorítja a felső részbe? Jó ötlet, a videókon mindig passzosra vágták ha jól emléxem, és ja, jól meg szokták húzni, szorítani.

Brüncit is hisztisnek mondják, akkor tuti kell nekem ez is :rofl:

8 kedvelés

Csak még egy kérdés, coil-t szoktad szárazon izzítani? Ha igen, hogyan?

Mert így képek, videók alapján 2 opcióra gondolok, A.) ennél a tanknál nem lehet (mondjuk spaced coil miatt lehet nem is annyira fontos) és csak letörlöm egy kis izopropil alkohollal a huzalt, vagy B.) egy másik deckben előizzítom és utána építem be.
…vagy C.) ahogy van belerakom megtekerve mert lesz.om… :rofl:

6 kedvelés

Biztonsággal kijelemthezem hogy idén már semmi más nem jön, itt meghirdetett két tank az utolsó.

11 kedvelés

Beszéljünk róla, milyen aromát kérnél cserébe?

6 kedvelés

Írtam!

4 kedvelés

Általában NiFe30 megy bele, TC-zek, annak az izopropilos áttörlés elég. Ebben nem tudsz szárazon ráizzítani, olyan, mintha egy új porlasztót próbálnál szárazon bejáratni :laughing:
Vagy a jó öreg szúrólánggal oxidáljuk megoldás is játszhat a tekerés befűzése előtt. De ebbe nem igazán tudsz microcoilt rakni(baromi nagy lenne, felvesz 1x menetet vékony drótból), a spaced meg elvan oxidálás nélkül is .

Nem tudom, annakidején ezek a képek felkerültek-e, nem friss… cc.7-10 nap DC pisztácia után volt ilyen a bontott tekerés. Hihetetlen mennyiségű mocskot tud elnyelni :sweat_smile:

6 kedvelés