Utolsó csomag

Az mtl a favorit nálam, de szeretek dl villanycigizni is. Egy eredeti Tripod2-t kértem a Jézuskától (majd kiderül…), de csak azért mert Dvarw FL mtl és dl-em már van… :wink:

11 kedvelés

:grin:
Én egy Penon v3-t kértem, de csak a szemöldökét vonogatta, meg fújtatott(minekazneked), szóval szerintem nem lesz belőle lóf@sz se…:sob:

10 kedvelés

Hátha :wink:3 éve mikor én is bedobtam, hogy a jézuska hozzon már egy tűrhető nagy tv-t, mert sokat filmezünk, ugyanígy volt az első rieksön. Aztán meg az, hogy “ezdeqwanagy, minekaz”. Két hét múlva már örömmel nézte.
(Ok, azóta már még óvatosabb és árérzékenyebb lett az ember a nagyberuházásokra…talán 3 éve volt az utolsó viszonylag könnyebb költésünk - azóta elromlott sok minden. Nem kell nemutatnom hogy áll az ország zöme​:confused:).

9 kedvelés

4 kedvelés

Hú, jó árban mozog

5 kedvelés

Csábító :joy:

6 kedvelés

Eléggé

5 kedvelés

Az a baj, hogy ez lett a “nagyberuházás”.Ez nagyon kutya egy évre sikeredett. Na jó, offtopic OFF​:sweat_smile:

6 kedvelés

Láttam egy pár vonzó drippet is :smiling_face_with_three_hearts:

8 kedvelés

Menjünk inkább bejgli-t lopkodni . :joy:

7 kedvelés

Kéne egy malacálarc, megbízható címlista, és egy mobil-térerő zavaró kézi készülék… :roll_eyes::grin:

6 kedvelés

“malacálarc” :rofl::grin::crazy_face: ez meg honnan jött :rofl:

6 kedvelés

Ő már szilveszternél jár…

7 kedvelés

Ja, rossz film, bocs :roll_eyes::joy:

7 kedvelés

Nem nézegetek már semmit,hiába nekem az űber akciók.
Az uccsó kumulusra várok,mert érdekes módon nem talált itthon a dpd :thinking:
Gyanusan új lehet a futár,de jajj neki ha elkapom ! Telefonszámom mindenre ráírom,de lehet nem volt feltöltve neki ezeröttel a telefon…Pedig kamerán láttam megállt EGY pillanatra.
(főleg ha nincsenek benne az elmaradt aromáim se)

10 kedvelés

Ez csak is a régi futárok hibája.Nem tájèkoztatták az új embert,hogy mindenkèppen adja át a csomagot,mert Tőled mèg jattot is kaphat. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Hát ez a bajom nekem is… :rofl:

9 kedvelés

Nem vagyok annyira gci,de ő lesheti !
Pedig a szeretet ünnepe jön neki is és ha jól tudom ebből élnek :wink:
Nem tudja majd megmagyarázni a felvételt :man_shrugging:
Van olyan futár aki nem is hív,beteszi a csomagot,leveszi amit kikèszítek neki és pá:smiling_face:
Amikor írják az időpontot pontosan akkor érkeznek,most is láttam de huss…eltűnt telefon vagy csengetés nélkül.
Ha én csinálnék ilyet 4-5 full kaloda ablakkal 55db… biztos szólnának :joy::joy::joy:

10 kedvelés

A fámások velem 3× kicsesztek, nem érdekel ki a futárjuk, borravaló nekik nincs tőlem!!

8 kedvelés

Na azok tőlem sem kapnak! :smiling_imp:

7 kedvelés