Köszönöm ez egy egész jó hibridnek tűnik…
Ehhez esetleg nem gyártottak nagyobb üvegpalástot ? Elmentettem köszönöm
Nem tudok róla.
Nekem is klón van.
És jó
Majd egy évig Bacon Prime-ot használtam kivonatoshoz, és jó véleményem van róla (sajna elfogyott). Most megy pár hónapja a 2.5 BPMods, de a Muji kb. 10 évre való, azóta is várja sorát … isten bizony, mostmár kipróbálom.
Nálam itthon Bacon Prime, meg Bacon V2 van felhalmozva. V2-t Origen Tinyben cserélgetem a friss levesek bekósolásakor…
Én innen rendeltem, szerintem ez most a legakciósabb
10 dodóért úgy voltam hogy akár polcdísznek is jó lesz, de műxik normálisan.
Tank extension kit klónhoz úgy tudom nincs, de van az eredetihez, kb 1-1,4ml-rel növeli a kapacitást
Köszönöm
Bayka V9 vagy Arcana 22 ill. Atmizoo Tripod 2 . Ez a három tank hozza mindhárom vonalat. Ebből egyedül a Tripod 2 (Delux) amit tudsz teljes szettben vásárolni. A másik 2 csak a plussz kiegészítők megvásárlásával tudja az RDL-DL vonalat.
Nekem van egy bontatlan és egy amiből talán 5 cm hiányzik!! Szívesen elküldöm, ha kell!! Én nem használom!!
Szia! Köszi, rendes tőled de mostmár muszáj használnom a többi fajtát is, még valami papírzacskós csoda is van.
Személyes véleményként Tripod 2.
Az A22- t jobban szeretem, mtl oldalon jobb, mint a Tripod, de kifejezetten MTL. RDL tankként esetleg közepes .
A tripod a teljes cserélhető belső miatt sokkal jobban hozza a multifunkcionalitást.
By-Ka nincs, az nálam a menet-a-műanyagon megoldás miatt tiltólistás, arról nem nyilatkozom.
Nekem Arcana 2.0 afc-vel kellemesen hozza a Ry4-et, 2,4-el meg tökéletes a DC pisztácia. És igen sajna a Tripod 2 szűk MTL-ben nem mutat annyit mint kéne.
Köszönöm. Tripod lesz … de már csak jövőre. Nyilván mivel öszvér ezért tudom ,hogy egyikben sem lesz kiemelkedő … Arra hogy el szórakozzak vele sztm tökéletes választás …
Nonononono… A Tipod2 jó és csak annyiban ‘öszvér’ -amennyiben ezt annak tekinted-, hogy a komplett bele kazánterestül, mindenestül cserélhető, ha RDL-re akarod szerelni. Semmiképpen sem rossz tank egyébként.
Ami még kimaradt a listából mtl/rdl lehetőségként, Skyline R. Vélemény ugyanaz, az is inkább MTL-re való( nálam).
Úgyhogy esetedben a Tripod2 az erősen ajánlott ideális RTA. Itt a kompromisszum a tank kapacitás.
+1: Steam Crave classic MTL. 2x2.0mm airpinnel bőven jó RDL-re, de szerintem ott is túl pici a kazántér, nem fér bele akkora tekerés, amit ennyi levegő elbírna.
Ez a bolt lett volna a következő, csak a 2fdeal ugrott be először.
A reddit-en mintha valaki keresett/talált volna hozzá bubis palástot. Ha jól rémlik Smok valamelyik üvegét.
Ezt most megint miért kellett?