Jó döntés. Tényleg faék egyszerű tank. Kezdésnek és a gyakorláshoz jó választás. Aztán majd jönnek a bonyolultabb, szebb tankok. Említették már, hogy nagyon mély a nyúl ürege?
Én szóltam
Sokszor láttunk már ilyet, az ártatlan, gyermeki lélek belibben itt valami csip-csup téma miatt, és 1-2 hét alatt vérszomjas enter-püfölő szörnyeteggé változik…
Igen mondták már… És milyen huzalt és vattát rendeljek hozzá?
Erre a többiek tudnak jobban válaszolni. Én baromi lusta vagyok, így bementem a vape boltba és DL kazánhoz kértem szálhuzalt. Mondta a srác, milyen, de már elfelejtettem. 2,5 mm-es Bp mods vattám van, így 2,5 mm-es magra teketek. Van cotton bacon is itthon, de mint mondtam, lustább vagyok annál, hogy szenvedjek vele. Képes vagyok az égett ízű tankot is fél napig még szivogatni, mire újra vattázom.
Én a szálhuzalokat ajánlom,érdemes mind három nèpszerű fajtát kipróbálni.Ni80 SS316L Kanthal A1
Ezekből általában a 28 GA.
Vatta:Bpmods,vagy vapefly cotton clouds
Én csak Vattát tudok mondani …
BP mods és Vapefly CC … Cloud 9
De rengeteg jó vatta van …
Jó látni ,hogy leírod az amit elöted írtak!! Ja a Muji nagyon jó!!
Kell a megerősítés… a Mujit csak itt hallottam az valami misztikus Japán cucc nekem
Egy ilyen több vatta egy életet kitart … Ezt szépen csíkokra kell vágni ? Mivel tud többet ,hogy a többlet melót megérje ?
A kép alapján alsóneműt és zoknit se kell hordani ezután
Jó nedvszívó,kiadós,ha nem találod el a méretet könnyebben összeesik.
Ha régen jó volt a csoda vatták nélkül,akkor most is.
És ha nem 1-2 kazánt tekergetsz hanem 5-6-8 darabot,akkor egy 2-3000 forintos vatta nem tart ki hóvégéig.
Nekem nagyon bejövös!! Vannak aromák amiket csak azzal használok!!
De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, lehet venni kis kiszerelést is próbálni!! én is így tettem!! Ha neked többletmunka vaper létedre egy ólló vágás, arra nem mondok semmit!! Nekem megéri!!
Tudnék mesélni… kb az összes Kayfun, Taifun, Dvarw, sőt még az Origenek is végig mentek a kezeimen annó eredetiben… Most rendeltem egy By-Ka v10-et… Mély az üreg, hogy rohadna meg…
De csak hogy a kérdésre is válaszoljak: nálam Cotton Bacon Prime a tuti kb két éve, huzalból meg 0,3-as Kanthal A1. Sztem van itthon belőle vagy 80 méter…
Nem volt még hozzá szerencsém ,de ,ha létezik kisebb kiszerelés akkor szívesen kipróbálom ezt is …
Nyugodtan mondj akármit … nem vagyok az a sértődős fajta azért ti nem vagytok átlag véperek … mindig csodálattal olvasom ahogy a vépelést megélitek ahogy el szöszöltök vele stb érződik a szerelem és a tudás …
Egy átlagos vépernek fontos tényező lehet ,hogy egy vattázas egy tekerés minnél egyszerűbb legyen
Akkor én az ellenkezője vagyok (nem profi), pont azt szeretem ha nem a legegyszerűbb a “dolog”.
Nekem sem fő szempont … már az egyszerűség … mazo
Nem akartam rosszat mondani, csak nem értetem, hogy mindenhogy használjuk az ollót egy vágás mit számít!! Én még csak 1 éve rta-zok még sokat kell tanulnom!! Ezért figyelem én is a nálam évekkel régebben vapelő társakat!!
Teljesen rendben van belőle a clone is. (tapasztalat)