Utolsó csomag

Én dl-re használom. Igaz nem egy gőzgyár és jelenelg 28 watton hajtom 0.6 környéki tekeréssel. A wotofót 70w on nyomattam igaz az mesh vagy duál. Végül is igazad lehet ha szük afc vel és olyan tekeréssel akár lehet mtl is. :thinking: Nem tudom a dl és az mtl afck kompatibilisek-e. Nem volt mtl dvarwom. A kangert is horpadásig szívtam annó.:rofl:

6 kedvelés

Magam miatt is érdekel , mert valami olyan hibrid kazánba még én is befektetnék amivel akár MTL akár saját terepen RDL vonalon is elszórakoztathatom saját magam

6 kedvelés

Inkább hideg mint meleg gőz, és fontosak az ízek!

3 kedvelés

Nálam ez az olló vált be :blush:

5 kedvelés

Okè ez tènyleg klassz :heart_eyes: ,de èn 390 forintért vettem. :sweat_smile:

6 kedvelés

Pl amivel kaptam a picot azon olyan a driptip mint egy kisebb kémény, furcsa szívni pod után akárhogy állítom a levegőt, de gondolom vannak szűkebb luku driptipek

4 kedvelés

Kicsit túlzás ennyiért :sweat_smile: Anno olcsóbban vettem :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Gondolom akciós volt,vagy valamilyen kuponod volt rá? :sweat_smile:

5 kedvelés

@Zolika ebben biztos tud segíteni mert itt többségében Mtl felhasználó a társaság. Ő tolja mindkét vonalat és neki minden is van. :grin:

9 kedvelés

Alza kupon fix, hogy volt :smile:

6 kedvelés

Ha nem gond,hogy Kínából kell rendelned,olyan 3-4 hét szállítási idővel,akkor itt kedvedre válogathatsz:
Drip tip 510 - Buy Drip tip 510 with free shipping on AliExpress

8 kedvelés

@Zoli76 elveszett a madártejben már …fixen :heart:

6 kedvelés

Nekem a melo 3 az rdl-nek számított.
Én hiába tettem rá szűkebb dripet,nekem nem adta.
A Dvarw dl is annak számít de azért az rta.

8 kedvelés

@Zolika és @Zoli76 nem ugyan az​:grinning:. Zolikának minden is van ha kérdezik,Zoli76-nak kevesebb de abból több darab is. :smile:

9 kedvelés

Ezek a Zolik… :joy:

7 kedvelés

Még csak a sajtos-sósba :wink: meg tötkáp.

(Én vagyok a nemDLes​:wink:)

7 kedvelés

Igen nézem az alit egyfolytában, valószínűleg onnan lessz tank is vagy tankok is…csak még nem döntöttem hogy mi.

2 kedvelés

Szerintem egy Dvarw mtl clonnal nem fogsz mellé lőni … Egyszerű mint a faék és itt minden segítséget meg kapsz hozzá

7 kedvelés

Mindenki a Dvarwot mondja úgyhogy megy is a kosárba :wink:

8 kedvelés

Az enyémek közül,az egyik innen való:
DSXvape Dvarw MTL FL rta 22mm Tank 316ss airflow intake adjustable atomizer Single Coil Rebuildable Tank with 11pcs AFC insert
Klón létére,nagyon elégedett vagyok vele.

6 kedvelés