Én dl-re használom. Igaz nem egy gőzgyár és jelenelg 28 watton hajtom 0.6 környéki tekeréssel. A wotofót 70w on nyomattam igaz az mesh vagy duál. Végül is igazad lehet ha szük afc vel és olyan tekeréssel akár lehet mtl is. Nem tudom a dl és az mtl afck kompatibilisek-e. Nem volt mtl dvarwom. A kangert is horpadásig szívtam annó.
Magam miatt is érdekel , mert valami olyan hibrid kazánba még én is befektetnék amivel akár MTL akár saját terepen RDL vonalon is elszórakoztathatom saját magam
Inkább hideg mint meleg gőz, és fontosak az ízek!
Nálam ez az olló vált be
Okè ez tènyleg klassz ,de èn 390 forintért vettem.
Pl amivel kaptam a picot azon olyan a driptip mint egy kisebb kémény, furcsa szívni pod után akárhogy állítom a levegőt, de gondolom vannak szűkebb luku driptipek
Kicsit túlzás ennyiért Anno olcsóbban vettem
Gondolom akciós volt,vagy valamilyen kuponod volt rá?
@Zolika ebben biztos tud segíteni mert itt többségében Mtl felhasználó a társaság. Ő tolja mindkét vonalat és neki minden is van.
Alza kupon fix, hogy volt
Ha nem gond,hogy Kínából kell rendelned,olyan 3-4 hét szállítási idővel,akkor itt kedvedre válogathatsz:
Drip tip 510 - Buy Drip tip 510 with free shipping on AliExpress
@Zoli76 elveszett a madártejben már …fixen
Nekem a melo 3 az rdl-nek számított.
Én hiába tettem rá szűkebb dripet,nekem nem adta.
A Dvarw dl is annak számít de azért az rta.
@Zolika és @Zoli76 nem ugyan az. Zolikának minden is van ha kérdezik,Zoli76-nak kevesebb de abból több darab is.
Ezek a Zolik…
Még csak a sajtos-sósba meg tötkáp.
(Én vagyok a nemDLes)
Igen nézem az alit egyfolytában, valószínűleg onnan lessz tank is vagy tankok is…csak még nem döntöttem hogy mi.
Szerintem egy Dvarw mtl clonnal nem fogsz mellé lőni … Egyszerű mint a faék és itt minden segítséget meg kapsz hozzá
Mindenki a Dvarwot mondja úgyhogy megy is a kosárba
Az enyémek közül,az egyik innen való:
DSXvape Dvarw MTL FL rta 22mm Tank 316ss airflow intake adjustable atomizer Single Coil Rebuildable Tank with 11pcs AFC insert
Klón létére,nagyon elégedett vagyok vele.