Most először felélek mindent ami van!! Csak utána rendelek!! Kivétel Pg-Vg!
Sehol a madártejbe való, se a kenyír de 26 üveg aroma a hűtőben
Akkor rendben vagy
Valóban kicsit drágábbra jön ki összehasonlítva az aroma keveréssel, de ne felejtsük el, hogy sok olyan íz vagy mix van, amit csak longfill-ként árulnak, hiába keresnéd u.azt aromaként. És én úgy látom, hogy bizonyos gyártók egyre inkább átállnak a longfill gyártásra.
Nyilván ez biznisz .. ha el lehet kérni 10-20 mili aromáért többet mint alapból 30 ért.. csak azért mert nagy üvegben adják .. akkor azt gyártói szemmel erőltetni kell .. én alapból nem is nézem át a long szekciót … Így nem is találok olyan ízeket ami csak abból van , persze az a xarabb helyzet ,ha egy eddig aromaként kapható íz egyszer már csak longfill lesz ..
Nekik se a legyek hordják össze, meg kell élniük valamiből
Longfill alapötlete (kis extra profit mellett) amúgy az érlelési idő csökkentése volt, ha nem tévedek. Aromát PG-vel hígították már palackozáskor, így lerövidíthető az érési idő (gyorsabban, könnyebben keveredik alaplével), és egyúttal már kapsz egy 60ml-es flakont is (kényelmi szempont) tároláshoz.
Egyébként szeretem mindkettőt, aromát és longfillt is szoktam rendelni, mert én is magamnak szeretek kotyvasztani. Szerintem néha nézz szét a longfillek között is, vannak jók.
Úgy látom változatosan gőzölsz
Igen,a gyümölcsösöktől kezdve,a desszerteseken át,a dohányosokig.
Mert nincs rossz aroma,csak finnyás vaper.
[1]
persze ez az utolsó mondatom,azèrt nem teljesen igaz. ↩︎
Végül is neked a legjobb az ízvilágod!! Irigyellek!!
Most öt tank van forgásban.
Balról jobbra nèzve az ízek a következőek:
A&l fraise asiatique
A&l oni
Tnt extra ry4
Cirkus classic
Discovery gold ducat
És persze a Dvarwok!! Valor ami finom és szerintem egyszerűbb a B3-nál!!
Vagy kevés barát akire rá lehet sózni
Azt már tudod milyen tankot keresel ? Mtl vagy DL - RDL ?
Lényegében a kérdés az ,hogy szűk kis hideg gőz vagy nagyobb melegebb erősebb gőz ..
Meg ugye, mennyit szán rá!! Nem utolsó sorban!!
Hát igen .. de gondolom nem egy high end cuccal kell bele vágni az ismertelenbe max annak a clonjával
A Dvarw DL FL az nevezhető hibridnek ? Abból hol lehet kapni jó clont ?
Igen de azokon kívül még akad egy pár!! Mint például a Bishop!! Nem túl drága, egyszerű, nagyon jó ízű, nem klón!!!
Hogy érted hogy hibrid?