Most először felélek mindent ami van!! Csak utána rendelek!! Kivétel Pg-Vg!
Sehol a madártejbe való, se a kenyír de 26 üveg aroma a hűtőben
Akkor rendben vagy
Valóban kicsit drágábbra jön ki összehasonlítva az aroma keveréssel, de ne felejtsük el, hogy sok olyan íz vagy mix van, amit csak longfill-ként árulnak, hiába keresnéd u.azt aromaként. És én úgy látom, hogy bizonyos gyártók egyre inkább átállnak a longfill gyártásra.
Nyilván ez biznisz … ha el lehet kérni 10-20 mili aromáért többet mint alapból 30 ért… csak azért mert nagy üvegben adják … akkor azt gyártói szemmel erőltetni kell … én alapból nem is nézem át a long szekciót … Így nem is találok olyan ízeket ami csak abból van , persze az a xarabb helyzet ,ha egy eddig aromaként kapható íz egyszer már csak longfill lesz …
Nekik se a legyek hordják össze, meg kell élniük valamiből
Longfill alapötlete (kis extra profit mellett) amúgy az érlelési idő csökkentése volt, ha nem tévedek. Aromát PG-vel hígították már palackozáskor, így lerövidíthető az érési idő (gyorsabban, könnyebben keveredik alaplével), és egyúttal már kapsz egy 60ml-es flakont is (kényelmi szempont) tároláshoz.
Egyébként szeretem mindkettőt, aromát és longfillt is szoktam rendelni, mert én is magamnak szeretek kotyvasztani. Szerintem néha nézz szét a longfillek között is, vannak jók.
Úgy látom változatosan gőzölsz
Igen,a gyümölcsösöktől kezdve,a desszerteseken át,a dohányosokig.
Mert nincs rossz aroma,csak finnyás vaper.
[1]
persze ez az utolsó mondatom,azèrt nem teljesen igaz. ↩︎
Végül is neked a legjobb az ízvilágod!! Irigyellek!!
Most öt tank van forgásban.
Balról jobbra nèzve az ízek a következőek:
A&l fraise asiatique
A&l oni
Tnt extra ry4
Cirkus classic
Discovery gold ducat
És persze a Dvarwok!! Valor ami finom és szerintem egyszerűbb a B3-nál!!
Vagy kevés barát akire rá lehet sózni
Azt már tudod milyen tankot keresel ? Mtl vagy DL - RDL ?
Lényegében a kérdés az ,hogy szűk kis hideg gőz vagy nagyobb melegebb erősebb gőz …
Meg ugye, mennyit szán rá!! Nem utolsó sorban!!
Hát igen … de gondolom nem egy high end cuccal kell bele vágni az ismertelenbe max annak a clonjával
A Dvarw DL FL az nevezhető hibridnek ? Abból hol lehet kapni jó clont ?
Igen de azokon kívül még akad egy pár!! Mint például a Bishop!! Nem túl drága, egyszerű, nagyon jó ízű, nem klón!!!
Hogy érted hogy hibrid?