Ó én csináltam már függőleges tekercset is ezekben . Magatól kiszökik belőle a gőz . Leves gyilkos .
Inkább az a baj, hogy miért nincsen választék.
Csinos … Bejövös
Nem értem. Más ilyen pumpálós masina nincs ?
Akad csak ez a bevált a közösségnek .
Hogy jobban vágyj rá
Összességében havonta kb jön pár darab HC ra .. máshová nem
Újonnan nincs nagyon “elérhető” áron. Természetesen ha már emeled a keretet van azért választék.
Topside Dual jó áron van de lehet első squonk élménynek egy podmod használónak sok lenne.
Akkor miért nem lehet kapni ?
Pl lost vape centaurus quest , empire projekt , damn vape X the mind flayer.
Májnd flájer
Pont a közösség miatt.
Sokat lehetne erről beszélgetni, a Squonk aludt 2-3 évet , de mostanában sztm éppen éledezik újra
A választék elérhető áron jelenleg
Vandy Vape V3
Dovpo Topside Dual
damn vape atemporal 21
Vaperz Cloud x Grimm Green Republic
Ezenkívül a kis darabszámban gyártott egyedi Squonk-ok vannak 250-500 dollár euró körül
Hát ja … Mintha a pö..höz szigszallagoznál egy debrecenit,hogy megtold
Ú voltak régen ezek a cső modokhoz sqonk palack 510 adapterrel . Hú nem tudtam venni eddig sehol . De mostmár mindegy is .
Ez tetszik … Ilyet sem láttam még.. ma is megérte ide nézni ..
Normál modhoz is van ilyen . Csak ki tudja meddig bírja az olcsó kivitelű 510 .
Hát köszönöm az ajánlásokat mindenkinek.
Tényleg tetszik ez a squonk … csak hát venni nem lehet … egyik sem igazán elérhető.
Ez az én szerencsém.
Bocsánat az első is jó a duál modokhoz . Látom fejlesztették . Na most mindenki lecsap rá akinek kell .
Igen .. nem egy hopsz már van is azonnal .. főleg ,ha Pulse kellene ( azért havonta lehet kapni kb HC-n) .. a többi beszerezhető , de neked sztm a Pulse vagy a Damn Vape lenne az ideális . A Dovpo és a Republic az nagy vad
Első kettőt semmiképpen se ajánlom. Tomahawk se egy igazi squonk mod. Csak ilyen félszerzet.