Újdonságok

Ó én csináltam már függőleges tekercset is ezekben . Magatól kiszökik belőle a gőz . Leves gyilkos .

4 kedvelés

Inkább az a baj, hogy miért nincsen választék. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 kedvelés

Csinos … Bejövös :heart::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::heart:

2 kedvelés

Nem értem. Más ilyen pumpálós masina nincs ?

2 kedvelés

Akad csak ez a bevált a közösségnek .

3 kedvelés

Hogy jobban vágyj rá :face_with_peeking_eye::heart:

Összességében havonta kb jön pár darab HC ra .. máshová nem

3 kedvelés

Újonnan nincs nagyon “elérhető” áron. Természetesen ha már emeled a keretet van azért választék. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Topside Dual jó áron van de lehet első squonk élménynek egy podmod használónak sok lenne.

2 kedvelés

Akkor miért nem lehet kapni ?

Angry Wrestling GIF

2 kedvelés

Pl lost vape centaurus quest , empire projekt , damn vape X the mind flayer.
Májnd flájer :rofl::joy:

3 kedvelés

Pont a közösség miatt. :shushing_face:

3 kedvelés

Sokat lehetne erről beszélgetni, a Squonk aludt 2-3 évet , de mostanában sztm éppen éledezik újra

A választék elérhető áron jelenleg
Vandy Vape V3
Dovpo Topside Dual
damn vape atemporal 21
Vaperz Cloud x Grimm Green Republic

Ezenkívül a kis darabszámban gyártott egyedi Squonk-ok vannak 250-500 dollár euró körül

4 kedvelés

Ott van még a tomahawk . :roll_eyes: Valahol az az is meg nem is :rofl:

5 kedvelés

Hát ja … Mintha a pö..höz szigszallagoznál egy debrecenit,hogy megtold :face_with_peeking_eye::rofl:

6 kedvelés

Ú voltak régen ezek a cső modokhoz sqonk palack 510 adapterrel . Hú nem tudtam venni eddig sehol . De mostmár mindegy is .

4 kedvelés

Ez tetszik … Ilyet sem láttam még.. ma is megérte ide nézni .. :heart:

3 kedvelés

Normál modhoz is van ilyen . Csak ki tudja meddig bírja az olcsó kivitelű 510 .

3 kedvelés

Hát köszönöm az ajánlásokat mindenkinek.
Tényleg tetszik ez a squonk … csak hát venni nem lehet … egyik sem igazán elérhető.
Ez az én szerencsém. :sad_but_relieved_face:

2 kedvelés

Bocsánat az első is jó a duál modokhoz . Látom fejlesztették . Na most mindenki lecsap rá akinek kell . :rofl:

4 kedvelés

Igen .. nem egy hopsz már van is azonnal .. főleg ,ha Pulse kellene ( azért havonta lehet kapni kb HC-n) .. a többi beszerezhető :heart: , de neked sztm a Pulse vagy a Damn Vape lenne az ideális . A Dovpo és a Republic az nagy vad

5 kedvelés

Első kettőt semmiképpen se ajánlom. Tomahawk se egy igazi squonk mod. Csak ilyen félszerzet. :sweat_smile:

4 kedvelés